🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 4

• 58 883
  • 873
  •   1
Отговори
# 195
  • Terra incognita
Аз не можах да разбера защо така бяха омургавили образа на Мария Илиева? Че тя не е мургава. И с тези искрящо бели зъби като на Джизъса и тези сини вежди...Пълна излагация за гримьорите

# 196
Аз , ако бях Мария Илиева, щях да се обидя, че гримьорите мислят, че изглеждам така

# 197
  • There I was on a July morning
Аз , ако бях Мария Илиева, щях да се обидя, че гримьорите мислят, че изглеждам така
И аз си мислех същото, но явно те толкова си могат. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
Мариана на бутона ми приличаше на жителка на махалата. Може би от цвета на косата.

...и ужасната татуировка на рамото 😩🤪
Тя не е истинска.

# 199
  • тук, на мястото си
Не мисля, че толкова могат. Как могат да направят Дарин да прилича на Шер, а Руслан да се разминава с образа на Мария Илиева. Сано също  се беше разминал с магията на грима.

# 200
  • София
Като две капки вода (02.05.2022) - Част 1
Сезон 10 Епизод 11

Крисия Тодорова Hurt

(02.05.2022) - Част 2

КОД 1
Скрит текст:
Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload/10701/videos/28270.smil/playlist.m3u8 
Код:
https://rb.gy/6vb0p4 
код 2
Скрит текст:
Код:
https://nbg-backup.fite.tv/novaplay-vod/ftpupload//10705/videos/28277.smil/playlist.m3u8 
Код:
https://rb.gy/yqqqsc 

Видеата са без реклами - отварят се и в чужбина
За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

За ... МОБИЛНИТЕ ..., не са нужни добавки.

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 01:13 от Mari_Mar

# 201
В интерес на истината на Дарко формата на лицето и чертите позволяват постигане на голяма прилика с Шер. Същият грим поставен на друго лице нямаше да даде тази прилика. Но да, гримьорите са най-слабо справящите се участници в шоуто. Само предния път имаха повече попадения, а на останалите лайфове я докарат един участник да прилича на модела, я не. Не знам дали е до можене или много зависи какви са формата и чертите на лицата на участниците, но като цяло този сезон не им се получават визуалните прилики.

# 202
  • София
Много интересно - следващия път Сано ще пее песен на Депеш, точно на рд на вокала им Дейв Геън. Simple Smile Какво "съвпадение". Не че остана някой да вярва, че бутонът е случаен.
Крисия ме разплака и мен, много сили показа това момиче. Иначе Моню ми беше фаворит за тази вечер. Есил беше нелепа. Дарин наистина предизвика завист у немалко жени с тези форми.

# 203
  • София
На финала четворка ли ще се борят за наградата, няма ли да са петима, от десет общо участници?

# 204
Много интересно - следващия път Сано ще пее песен на Депеш, точно на рд на вокала им Дейв Геън. Simple Smile Какво "съвпадение". Не че остана някой да вярва, че бутонът е случаен.

И ще спечели почти сигурно Сано, защото няма за кога , а ще е смешно да е финалист без победа до сега.

# 205
  • София
Лично за мен Дарко и Сано са най-добри в този сезон. Почти нямат слаб образ. За Сано не съм изненадана, но Дарко, колкото и да го харесвам, за мен беше някакъв лигоч, който не си дава зор кой знае колко и мислех, че специално Фънки ще си го хване на подбив и ще се заяжда с него, а самия Дарко няма да се представя кой знае колко добре. Нещо, като Азис в миналия сезон си мислех, че ще е. А той направо ме шашна - страхотно представяне всеки път, почти няма случай, в който да не е направил образите перфектно. Много ми хареса.
Моню също ме изненада приятно

От друга страна Руслан примерно ме разочарова. Пее добре, но в някои случаи образите ги превръща в пародия. А и не ми се вижда да си дава кой знае колко зор - разчита основно на гласа си. Краси също ме разочарова - всеки негов образ е гавра с изпълнителя, който имитира. И няма значение дали е мъжки или женски образ. Ето пример от снощи - Дарко, в този образ на Шер и точно с това облекло, можеше да направи страшна пародия на тази песен. Обаче не - представи се изключително сериозно, отговорно и стана супер. Ако Краси трябваше да пее Шер, в това облезкло, щеше да е пълен потрес и подигравка.

# 206
  • София
На финала четворка ли ще се борят за наградата, няма ли да са петима, от десет общо участници?
Четрима ще бъдат, другите шест по традиция би трябвало да пеят в дуети. Прави ми впечатление, че тази година много рано ще свъшат. Другата седмица на 9-ти полуфинал и после на 16-ти финал. Някак си съкратиха времето с една седмица и е много странно сезона на Нова да свърши толова рано.

# 207
Много рано започнаха тази година. На 14-ти февруари.

# 208
  • София
Сезона си е 13 седмици, както обикновено.
Справка уикипедия.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%BE_%D0%B4%D0 … D0%BE%D0%B4%D0%B0

# 209
Защо да е смешно Сано да е финалист без победа?  Той е винаги в челната тройка, докато почти всички други победители са имали класирания на последните места-Моньо например. Сано е стабилен, на много добро ниво винаги.
Относно победата на Крисия. Поздрави за волята и куража да излезе, но е ясно защо е на първо място, дори някой от журито спомена завоалирано, че би дал най-много точки на Дарин, но сега ги дава на Крисия. Не съм сигурна, че тя е щастлива от победата.

Общи условия

Активация на акаунт