Всичко за семейните добавки за деца (детски): въпроси, отговори, ПОЛУЧАВАНЕ - 39

• 56 323
  • 630
  •   1
Отговори
# 600
  • у нас
От днес има превод на детски в Бургас.

Ели71, благодаря, че сподели. То, ако ги дадат някога, сигурно за дъвки няма да стигнат. Голямо отлагане, цяла година.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 20:32 от Sinara

# 601
  • При децата ми
Велико Търново - има детски от вчера.

# 602
  • Бургас
Стават смешни с тези напразни обещания, на гърба на децата ни!

# 603
  • БГ
Здравейте,
за втора година ще подавам онлайн за детски  и имам питане - необходима ли е отново бележка от личния лекар за извършените задължителни имунизации, при условия, че миналата година съм представила. Благодаря предварително.

# 604
  • у нас
На всяко подаване на декларация за детски се изисква бележка за имунизациите.

# 605
  • Бургас
Което е напълно излишно, понеже няма как да изчезнат ваксините, които са поставени.
Виж за тези,които предстоят е друг въпрос.

# 606
За подаване он лайн, трябва ли имате пик или пук код?

# 607
Аз подавам онлайн, може с ПИК на НОИ или НАП или с електронен подпис.

# 608
Здравейте...втора година майчинство съм...миналата година съм подала документи за детски началото на февруари...тази година подадох януари към края...преди малко получих смс за превод и е 40 лв,а не 50 както обикновено...някой има ли идея защо
Редактирам се разбрах защо...явно дохода е повече от 760 лв...когато отидох да подавам жената ми изкара едни извънземни суми...аз такова майчинство не съм взимала примерно аз взимах около 1300 на месец,а тя ми извади някакви суми около 2000 лв...а такава сума не съм взимала...имате ли идея защо...когато попитах ми се озъби,че това и излиза и толкова

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 21:58 от Надежда Х

# 609
  • При децата ми
Велико Търново - има детски.

# 610
  • Бургас
Аз чакам превода по пощата!

# 611
  • Бургас
Кога трябва да пуснат втората част от помощта за учениците от 1 до 4 клас? Този или другия месец

# 612
  • у нас
Аз чакам превода по пощата!
От днес има превод на детски в Бургас.

# 613
Здравейте...втора година майчинство съм...миналата година съм подала документи за детски началото на февруари...тази година подадох януари към края...преди малко получих смс за превод и е 40 лв,а не 50 както обикновено...някой има ли идея защо
Редактирам се разбрах защо...явно дохода е повече от 760 лв...когато отидох да подавам жената ми изкара едни извънземни суми...аз такова майчинство не съм взимала примерно аз взимах около 1300 на месец,а тя ми извади някакви суми около 2000 лв...а такава сума не съм взимала...имате ли идея защо...когато попитах ми се озъби,че това и излиза и толкова
Изчислява се според брутния доход на родителите, не каквото сте получавали. Вероятно затова така са ви казали.

# 614
Кога трябва да пуснат втората част от помощта за учениците от 1 до 4 клас? Този или другия месец
Мисля, че март месец ще ги преведат.

Общи условия

Активация на акаунт