Дългото чакане след трансфер-тема 98

• 63 647
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте! 5 ден след трансфер на 5 дневно, прогестерона ми е 6.6. Много е нисък, изписаха ми на инжекции. Има ли шанс въобще да са се получили нещата?

Има ! С прогестерон 8 на 10 ти ден пт трансфера бях бременна , а сега е прекрасна госпожица на 1,6години

# 556
Здравейте! 5 ден след трансфер на 5 дневно, прогестерона ми е 6.6. Много е нисък, изписаха ми на инжекции. Има ли шанс въобще да са се получили нещата?

Има ! С прогестерон 8 на 10 ти ден пт трансфера бях бременна , а сега е прекрасна госпожица на 1,6години
Благодаря за бързия отговор, обнадеждихте ме. А как повишихте нивото му?

# 557
С инжекции Пролутекс веднъж на ден по 2бр. От 25мг. Плюс Утрогестан 3х2бр.  Ако се случеше да не си намеря Пролутекс /купувах ги от аптека Промахон Гърция/ , слягах мускулна Прогестан 1бр от 50мг .

# 558
Здравейте , желая на всички + тестчета ❤  !
Момичета това ми е първи опит моя случей е малко по различен, ние  имаме генетичен проблем ( преди 2 години ни се роди дете..почина следствие на генетично заболяване)  лекарите ни посъветваха да направим ИКСИ от 8 ембриона имаме само 3 здрави на 6 дни   
 18 /6- ЗЕТ , на естествен цикъл днес ми е 3-4 ден но се наложи да започна работа тук (Белгия ) не дават болничен  след трансфер.
А и също така още от първи ден имам  менструални болки  не ми дадоха никакви лекарства и препоръки само ми дадоха рецепта за витамини , много съм претеснена. Нормално ли е да ме боли вече няколко дни ? Болките не са постояни, но ако се движа дълго време ме боли, и за късмет трябва да си слагам инжекции за разреждане на кръвта  защото съм със фактор 5 ..😭

# 559
Здравей, Ивелина,

Много съжалявам за загубава Ви и стискам палци за спокойна бременност и здраво бебче от този опит!

Моят трансфер (трети подред) беше вчера (20.6). Усещам някакви леки болки и пробождания, но не и силна болка. Ако при теб е силна болката, провери с лекар, дали е необходимо да приемаш Но шпа или друго обезболяващо.
Колкото до лекарствата, аз освен витамини, приемам Естроген, Прогестерон, Презолон, Аспирин.
Също като теб съм на кръворазреждащи инжекции.
Не съм използвала болничен след трансфер до сега, но работата ми не е натоварваща физически. Опитвам се да намаля стреса, доколкото е възможно.
Докторът препоръча да я карам по-спокойно поне 3-4 дни. Като нямаше предвид да лежа по цял ден, но наблегна да не се натоварвам много с домакинска работа, да избягвам стресиви ситуации.
Кога планираш да направиш тест?

Здравейте , желая на всички + тестчета ❤  !
Момичета това ми е първи опит моя случей е малко по различен, ние  имаме генетичен проблем ( преди 2 години ни се роди дете..почина следствие на генетично заболяване)  лекарите ни посъветваха да направим ИКСИ от 8 ембриона имаме само 3 здрави на 6 дни  
 18 /6- ЗЕТ , на естествен цикъл днес ми е 3-4 ден но се наложи да започна работа тук (Белгия ) не дават болничен  след трансфер.
А и също така още от първи ден имам  менструални болки  не ми дадоха никакви лекарства и препоръки само ми дадоха рецепта за витамини , много съм претеснена. Нормално ли е да ме боли вече няколко дни ? Болките не са постояни, но ако се движа дълго време ме боли, и за късмет трябва да си слагам инжекции за разреждане на кръвта  защото съм със фактор 5 ..😭

# 560
Здравей, Ивелина,

Много съжалявам за загубава Ви и стискам палци за спокойна бременност и здраво бебче от този опит!

Моят трансфер (трети подред) беше вчера (20.6). Усещам някакви леки болки и пробождания, но не и силна болка. Ако при теб е силна болката, провери с лекар, дали е необходимо да приемаш Но шпа или друго обезболяващо.
Колкото до лекарствата, аз освен витамини, приемам Естроген, Прогестерон, Презолон, Аспирин.
Също като теб съм на кръворазреждащи инжекции.
Не съм използвала болничен след трансфер до сега, но работата ми не е натоварваща физически. Опитвам се да намаля стреса, доколкото е възможно.
Докторът препоръча да я карам по-спокойно поне 3-4 дни. Като нямаше предвид да лежа по цял ден, но наблегна да не се натоварвам много с домакинска работа, да избягвам стресиви ситуации.
Кога планираш да направиш тест?

Казахами на 28 кръвен или на 1 юли уринарен , но знам че и по рано ще покаже, не знам дъли да го направя, не искам да се  вълнувам или натъжавам предварително :/

# 561
Здравейте. Да ви се оплача.
8 дни след трансфер и съм с гъбички . Предполагам е от  ежедневните превръзки.
Утре ще звъня в клиниката. Незнам какъв е този мой късмет. 😏

# 562
Здравейте. Да ви се оплача.
8 дни след трансфер и съм с гъбички . Предполагам е от  ежедневните превръзки.
Утре ще звъня в клиниката. Незнам какъв е този мой късмет. 😏

Аз пак да се намеся , ама понеже имам "200" трансфера и да кажа , че ако слагате вагинално утрогестан , той причинява парене и сърбеж . В такива случаи са ме карали да го приемам през устата , но все пак звъннете в клиниката да Ви дадат инструкции.

# 563
Здравейте, момичета! Подарявам 4 бр. фраксипарин 0.3 годен до 08.2022

# 564

Здравейте! Днес ми е 8-ми ден след трансфер на 5-дневно ембрио 🙂до последно си казах,че ще изчакам до 24.06 за кръвния тест, но днес не издържах и си направих един пиклив. Как ви се струва ? Защото от 6 години искаме бебе и все си мисля ,че си въобразявам в момента.

# 565
Алис, вижда се втора чертичка на снимката 😊
Тихичко честито!

Здравейте! Днес ми е 8-ми ден след трансфер на 5-дневно ембрио 🙂до последно си казах,че ще изчакам до 24.06 за кръвния тест, но днес не издържах и си направих един пиклив. Как ви се струва ? Защото от 6 години искаме бебе и все си мисля ,че си въобразявам в момента.

# 566
Определено се вижда втора чертичка. Тихичко честито!

# 567
Привет,момичета!
И аз се записвам с трансфер вчера,22ри.дългото чакане започна...
Опитвам се от днес да не пуша,но е много трудно.вие как се справяте?чудя се има ли по-безвредни заместители,като айкос или електронна цигара?някой да сподели за себе си как се е справил?

# 568
По-безвредно щеше да е да започнеш да спираш преди месец Simple Smile Електронните цигари са химически булшит. Айкоса не помня точно какъв му беше проблема, но и той не е цвете. Дъвки? Лепенки? Не знам дали са опция при бременност.

# 569

Здравейте, аз бързам да ви покажа резултата си. Днес ми е 13-сти ден и тази сутрин реших да си пусна кръвен тест.
Още не мога да повярвам какво се случва! ---> B-HCG 1780
Бъдете борбени и никога не се отказвайте от мечтите си! Пожелавам на всички само + тестчета и здрави бебенца.

Общи условия

Активация на акаунт