Дългото чакане след трансфер-тема 98

• 63 686
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Единствено, тук от форума, което съм виждала, мога да кажа:
Аз имах Овитрел на 4-ти вечерта, и се чудех същото нещо ( но пък забравих каква беше дозата 🙈)

" vessy.k# 38023 март 2020, 20:03 ч.
Аз съм с прегнил 100IU през ден, доста рових да видя дали и как се отразява на резултата, но нищо не намерих. Намерих за чхг-то което се слага за таймиране на овулацията (овитрел примерно) че на 28 часа се намалява наполовина. За 10000 IU се чака 14 дни преди тест, 5000IU - 10 дни, 2500 IU - 7 дни . Цитирам по спомен.
"

Здравейте,
 За колко време се изчиства Хориомон 5000 от кръвта според вас? На 7 ден след трансфер на тридневни ембрииончета имам + уринарен  clearblue тест. Хориомон бих преди почти 13 дни. Според вас възможно ли е да позитивира тестът от това? В понеделник смятам да си пусна кръвен, но все пак ми е чудно има ли шанс наистина да има повод за радост?

# 496
  • София
Здравейте! За Прегнил имам спомен, че се "разгражда" наполовина на всеки 24 часа, т.е. ако сте била един ден със  100 IU, на следващия ден ще са 50, на по-следващия ще са 25 и т.н. Аз преди време слагах Прегнил през ден, тогава е с натрупване, защото става 50 +100, после делиш наполовина и някакви такива сметки.... Абе голяма шашмалогия е и не гарантирам, че е истина, защото го знам не от медицинско лице.... За съжаление така или иначе, резултатът ми тогава беше отрицателен. Дано сега имам късмет!!! 🤞🤞🤞🍀❤️ Както и всички ние!
П.с. Уж го изписвали за "поддръжка на лутеалната фаза", но наистина при всеки е индивидуално. Кръвният тест е сигурни резултат, пикливите са...само губене на нерви според мен. Ако бета ЧХГ се удвоява, има нормално развиваща се бременност, всичко друго са предположения и догадки. Ако Прегнил " вдига" резултата, то ще е само с 2-3, до 5 единици макс, което е без значение за крайния очакван резултат. Успех!!! 🍀🍀🍀

# 497
Аз не издържах и си поръчах по интернет някакви лентички, които уж от 10 mIU/ml започвали да засичат, защото тестът в клиниката ми е на 21-и - вторник, а в събота и неделя тук просто няма как да направя кръвен 😔 та поне да се подготвя ментално, ако са негативни, докато дойде време за кръвния.
Днес определено цял ден ниско долу ме напряга, все едно всеки момент ще ми дойде :/

# 498
Аз не издържах и си поръчах по интернет някакви лентички, които уж от 10 mIU/ml започвали да засичат, защото тестът в клиниката ми е на 21-и - вторник, а в събота и неделя тук просто няма как да направя кръвен 😔 та поне да се подготвя ментално, ако са негативни, докато дойде време за кръвния.
Днес определено цял ден ниско долу ме напряга, все едно всеки момент ще ми дойде :/

Аз си правих такъв тест с чувствителност 10 mIU/ml, беше няколко дни след като си сложих Овитрел, исках да видя дали наистина отчита, и да - беше положителен. Но аз мисля, че и за кръвен ни е рано, днес е 6-ти ден от трансфер на тридневни ембриончета. Аз няма да правя поне до понеделник, за да не се разочаровам Sad И мен ме боли все едно ще ми идва, но както казаха по-горе се надявам да е от прогестерона, че моята доза май е и малко висока - сутрин и вечер по 4 капсули. В листовката пише 3х2, което е 6, а аз слагам 8.

# 499
Аз май приключих. В понеделник ЧХГ беше 17 mIU/ml, днес 15 mIU/ml. :'(

# 500

Съжалявам. Съобщи ли в клиниката, какво казват от там?

# 501

Ей сега се обадих. И ми казаха, е съжаляват и на 14 ден пак да направя ЧХГ, но по-скоро, защото са им важни стойностите как падат. Не знам защо...

# 502

Ей сега се обадих. И ми казаха, е съжаляват и на 14 ден пак да направя ЧХГ, но по-скоро, защото са им важни стойностите как падат. Не знам защо...

Много съжалявам. Трябва да бъдеш силна. Следващия опит може да е твоя. Рано или късно вярвам, че всички ще постигнем мечтата си!

# 503
Мисля, че все пак, добрата новина е че има имплантация, това си е положителен знак само по себе си 🤗

Много съжалявам. Трябва да бъдеш силна. Следващия опит може да е твоя. Рано или късно вярвам, че всички ще постигнем мечтата си!

# 504
Мисля, че все пак, добрата новина е че има имплантация, това си е положителен знак само по себе си 🤗
Скрит текст:

[/spoiler]

Надявам се, че е добра... Знам ли?  Имам един мисед. Явно се имплантират и спират да се развиват... На 14 ден като направя пак теста ще се обадя в клиниката и ще запиша час. Да коментираме.

# 505
Надявам се, че е добра... Знам ли?  Имам един мисед. Явно се имплантират и спират да се развиват... На 14 ден като направя пак теста ще се обадя в клиниката и ще запиша час. Да коментираме.
[/quote]

Разбира се, че е добра. От гледна точка на самия процес е страшно важно, че се имплантират изобщо, лоша е от психологическа гледна точка, защото ето стана, но  ...не съвсем и после е още по-трудно да приемеш загубата, но има само път напред тук. Понеже и аз съм от клуба на имплантиращите се и спиращи развитие...Проверихте ли:

- ДНК фрагментация - и изобщо с мъжки фактор ли сте?
- Тромбофилии
- Щитовидна жлеза
- Имунология
-  Диагностична хистероскопия - важно
- Инсулинова резстентност - кръвна захар при двамата
- Кариотип

# 506
- ДНК фрагментация - и изобщо с мъжки фактор ли сте? - проверено. Наред. С тубарен фактор и ендометриоза съм
- Тромбофилии - проверено. Неусвояване на фолиева киселина само. На мета съм
- Щитовидна жлеза - имам високо тсх, което регулирам с еутирокс. Беше 2 при опита. С чхг пуснах и тсх. Беше 2,99. Мислех да ходя за корекция на дозата при потвърдена бременност
- Имунология - да. много леко завишени нк клетки. според док няма нужда от вливки при тези стойности
-  Диагностична хистероскопия - важно - не съм
- Инсулинова резстентност - кръвна захар при двамата - правено, без проблем
- Кариотип - не съм

# 507
- ДНК фрагментация - и изобщо с мъжки фактор ли сте? - проверено. Наред. С тубарен фактор и ендометриоза съм
- Тромбофилии - проверено. Неусвояване на фолиева киселина само. На мета съм
- Щитовидна жлеза - имам високо тсх, което регулирам с еутирокс. Беше 2 при опита. С чхг пуснах и тсх. Беше 2,99. Мислех да ходя за корекция на дозата при потвърдена бременност
- Имунология - да. много леко завишени нк клетки. според док няма нужда от вливки при тези стойности
-  Диагностична хистероскопия - важно - не съм
- Инсулинова резстентност - кръвна захар при двамата - правено, без проблем
- Кариотип - не съм

Не от тсх-то, не го мислете, то ви е било под контрол очевидно. От всичко прочетено задължително вижте какво става вътре в матката ( диагностична хистероскопия), особено както сте и с ендометриоза...И това ви го казвам независимо от това какво ще ви каже докторът ви на 14. Казвам го, защото в клиниката, където бях сто пъти го попитах преди, по време и след неуспешния опит да направим ли и всеки път отговорът беше - не е нужно, нямате индикации. Е, направих в новата клиника, всъщност това беше първото нещо, което ме питаха някога правила ли съм, лъснах с аморфична матка, коригираха я. Но това какво става вътре в самата кухина няма как да се разбере от ехографа, защото там се вижда двуизмерно, при мен на ехографа всеки гинеколог и репро ми повтаряха каква перфектна и хубава форма имам, е...отвътре не беше точно така. Дори самата аз го видях на офис хистероскопията, защото я правих без упойка, после вече корекцията с упойка. Успех!

# 508
И аз правих хистероскопия преди ин витрото, предимно заради съмнения за полип, който се оказа, че имах, но в клиниката в която съм я изискват доста често.

# 509
И аз правих хистероскопия преди ин витрото, предимно заради съмнения за полип, който се оказа, че имах, но в клиниката в която съм я изискват доста често.
Мисля, че в "Надежда" им е почти като задължително изследване.

Общи условия

Активация на акаунт