Дългото чакане след трансфер-тема 98

• 63 680
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
И аз правих хистероскопия преди ин витрото, предимно заради съмнения за полип, който се оказа, че имах, но в клиниката в която съм я изискват доста често.
Мисля, че в "Надежда" им е почти като задължително изследване.

Аз съм в Токуда. Но без значение къде, хубаво е да се прави според мен. Не е кой знае какво. Даже на мен пункцията ми беше по неприятна от хистерото.

# 511
Здравейте,
Записвам се и аз с чакащите.
Вчера беше ЗЕТ на 2 броя 6 днивни ембриончета.
Ще правя тест на 28.06.
Първите 7 дни препоръчват пълен покой.
Пожелавам късмет на всички!🍀

# 512
Аз мисля да ги започна в петък сутринта, просто защото нямам възможност за кръвен през уикенда ( неделя е ден 10 )  :/ ... поне да си занимавам съзнанието с нещо, че иначе уикенда ще ми се стори безкраен.

от мен днес -> изключително силно главоболие, ПМС

Аз не издържах и си поръчах по интернет някакви лентички, които уж от 10 mIU/ml започвали да засичат, защото тестът в клиниката ми е на 21-и - вторник, а в събота и неделя тук просто няма как да направя кръвен 😔 та поне да се подготвя ментално, ако са негативни, докато дойде време за кръвния.
Днес определено цял ден ниско долу ме напряга, все едно всеки момент ще ми дойде :/

Аз си правих такъв тест с чувствителност 10 mIU/ml, беше няколко дни след като си сложих Овитрел, исках да видя дали наистина отчита, и да - беше положителен. Но аз мисля, че и за кръвен ни е рано, днес е 6-ти ден от трансфер на тридневни ембриончета. Аз няма да правя поне до понеделник, за да не се разочаровам Sad И мен ме боли все едно ще ми идва, но както казаха по-горе се надявам да е от прогестерона, че моята доза май е и малко висока - сутрин и вечер по 4 капсули. В листовката пише 3х2, което е 6, а аз слагам 8.

# 513
Моята доза на утрогестан е 3 *3. 1през устата и 2 вагинално.

Аз не издържах и си поръчах по интернет някакви лентички, които уж от 10 mIU/ml започвали да засичат, защото тестът в клиниката ми е на 21-и - вторник, а в събота и неделя тук просто няма как да направя кръвен 😔 та поне да се подготвя ментално, ако са негативни, докато дойде време за кръвния.
Днес определено цял ден ниско долу ме напряга, все едно всеки момент ще ми дойде :/

Аз си правих такъв тест с чувствителност 10 mIU/ml, беше няколко дни след като си сложих Овитрел, исках да видя дали наистина отчита, и да - беше положителен. Но аз мисля, че и за кръвен ни е рано, днес е 6-ти ден от трансфер на тридневни ембриончета. Аз няма да правя поне до понеделник, за да не се разочаровам Sad И мен ме боли все едно ще ми идва, но както казаха по-горе се надявам да е от прогестерона, че моята доза май е и малко висока - сутрин и вечер по 4 капсули. В листовката пише 3х2, което е 6, а аз слагам 8.

# 514
На колко дневни ембриони ви беше трансфера ?

Подкрепям мнението за мъжки фактор и ДНК фрагментация. И двете са неща, които често водят до биохимична или загуба в ранна седмица, защото ембриона спира развитие.

За съжаление от личен опит ви казвам, че добрата спермограма не е гаранция за липса на висок % ДНК фрагментация.

Аз май приключих. В понеделник ЧХГ беше 17 mIU/ml, днес 15 mIU/ml. :'(

# 515

Подкрепям мнението за мъжки фактор и ДНК фрагментация. И двете са неща, които често водят до биохимична или загуба в ранна седмица, защото ембриона спира развитие.

За съжаление от личен опит ви казвам, че добрата спермограма не е гаранция за липса на висок % ДНК фрагментация.

На 5дневни.

# 516
А казаха ли ви качество и правили ли сте ПИД?

На 5дневни.

# 517
А казаха ли ви качество и правили ли сте ПИД?

На 5дневни.

Не сме правили ПИД. Казаха, че са перфектни като качество. Замразихме още 4, като ембриологът казва, че и те са перфектни. От 13 яйцеклетки, 9 бяха ок, 8 се оплодиха, два премахнаха, заради не достатъчно добро качество.

# 518
Може да е просто лош късмет и следващия опит да е вашия, стискам палци 🍀🍀🍀

# 519
Здравейте! Може ли да ми дадете личен номер на Проф. Тимева от болница "Щерев". Може и на лично съобщение! Благодаря! Kissing Heart

Последна редакция: чт, 16 юни 2022, 14:51 от patencce1

# 520
В контекста на горния ми пост. С една заповед от ЦАР имаме право на един свеж и на един замразен трансфер, нали? Знам, че е строго индивидуално, но обикновено колко време след свежия се прави замразен?

# 521
Зависи от физическото и психическото ви състояние, ако сте добре може още на следващия цикъл...
В контекста на горния ми пост. С една заповед от ЦАР имаме право на един свеж и на един замразен трансфер, нали? Знам, че е строго индивидуално, но обикновено колко време след свежия се прави замразен?

# 522
Здравейте, дами и аз се включвам в групата Simple Smile Пожелавам на всички сбъднати желания и много щастие!
Моят случай е - трансфер на 2 ем. на 5ти ден.
Пункцията ми беше на 5.06, трансфер на 10.06. По препоръка тест трябва да направя на 23/24.06.
Притеснявам се вече много, чакането наистина е дълго и отекчително... а днес ми е още 7-ми ден.
Исках да Ви попитам дали повечето от Вас са чувствали разлика в себе си и тялото си, усещания и симптоматика... и каква е тя?
При мен в първите три дни след трансфера, навярно и от стимулацията, корема ми беше много бодут. Но имам чувството че вече не е толкова. Имам ужасно чуствителни гърди и друго, което забелязох е, че вечер ставам по тоалетната (а попринцип въобще не съм го правила). На моменти усещам болки ниско долу, които бързо отшумяват. Мерих си три пъти и базалната температура, която бе 37.5/37,3 или 37,2.

# 523
Здравейте, прекрасни момичета!
 Присъединявам се към Вас.

Моят първи ЗЕТ беше на 13.06. в Турция на 2 броя 5 дневни ембриончета. Теста ми е на 24.06.
Пункцията беше на 07.05.
Имам изписани 3x1 Естрофем, 2x2 Прогестан (вагинално) и Прогестан Декс инжекции по 1 на ден.
Единственото, което усещам е лека болка в гърдите и кръста, но предполагам се дължат на лекарствата.

Стискам палци на всички за положителни резултати.

# 524
  • София
Здрасти, аз съм със същите симптоми.... В смисъл леко болезнено гърди и събуждане около 3-4 часа сутринта от само себе си с желание да пишкам. Вътрешно в себе си се надявам това да са симптомите на нашето чудо!!! ❤️❤️❤️🙏 Обаче със сигурност не съм спокойна, че това е така, защото с предния трансфер имах сходна симптоматика, а тестът беше отрицателен. Сега тайничко се надявам на късмет!!! 💗💗💗 Нека вярваме, че ще бъде с нас!!! ❤️❤️❤️ 🍀

Здравейте, дами и аз се включвам в групата Simple Smile Пожелавам на всички сбъднати желания и много щастие!
Моят случай е - трансфер на 2 ем. на 5ти ден.
Пункцията ми беше на 5.06, трансфер на 10.06. По препоръка тест трябва да направя на 23/24.06.
Притеснявам се вече много, чакането наистина е дълго и отекчително... а днес ми е още 7-ми ден.
Исках да Ви попитам дали повечето от Вас са чувствали разлика в себе си и тялото си, усещания и симптоматика... и каква е тя?
При мен в първите три дни след трансфера, навярно и от стимулацията, корема ми беше много бодут. Но имам чувството че вече не е толкова. Имам ужасно чуствителни гърди и друго, което забелязох е, че вечер ставам по тоалетната (а попринцип въобще не съм го правила). На моменти усещам болки ниско долу, които бързо отшумяват. Мерих си три пъти и базалната температура, която бе 37.5/37,3 или 37,2.

Общи условия

Активация на акаунт