Спирала МИРЕНА

• 60 628
  • 1 101
  •   1
Отговори
# 1 095
Привет на всички,
от 12 дни съм със спирала МИРЕНА. Първия ден , тоест самия ден на поставяне, имах спазми ниско долу в корема.
След това не .... и така ...до днес, днес отново имам спазми ниско в корема и леко кафяво зацапване.
Споделете и вие Вашия опит, някой друг имал ли е подобни оплаквания ?

# 1 096
Здравейте момичета, да ви питам как се справят с акнето и преди спиралата ми излизаха пъпки, но откакто съм със спиралата ми излизат направо цирей. Пъпките и цирейте са ми по гърбът

# 1 097
Здравейте момичета, да ви питам как се справят с акнето и преди спиралата ми излизаха пъпки, но откакто съм със спиралата ми излизат направо цирей. Пъпките и цирейте са ми по гърбът

От кой месец почнаха да излизат?

# 1 098
Здравейте. Препоръчват ми спирала поради ендометриоза. Мен обаче ме е шубе най вече за да не се размести и да ми причини други тревоги. Колко голям е рискът това да се случи

# 1 099
И аз бях така . Нищо не помогна, докато не я махнах.

# 1 100
И аз бях така . Нищо не помогна, докато не я махнах.
Циреите могат да бъдат свързани по-скоро с кръвната захар или със стафилококова инфекция.Ходили ли сте на кожен лекар? Има и хомеопатия за циреи,но е нужно да се срещнете с хомеопат.

# 1 101

От кой месец почнаха да излизат?
От втория месец някъде

Общи условия

Активация на акаунт