Месец МАРТ не е далече, мама среща своето човече!

• 14 019
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН,

СЪЖАЛЯВАМ 4Е РЯДКО СЕ ВКЛЮЧВАМ НО СЕГА ХОДЯ НА РАБОТА И КАТО СЕ ПРИБЕРА ДОКАТО СГОТВЯ И ВЕЧЕ МИ СЕ СПИ ,А СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ДОКТО ИЗЧЕТА ВСИЧКО КОЕТО СТЕ ИЗПИСАЛИ И ПАК НЕ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА СЕ ВКЛЮ4А.ИНА4Е БЕБЕ Е ДОБРЕ И ВЕЧЕ МАЙ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГО УСЕТИ(НЕСЪМ СИГУРНА 4Е Е ТО).КАЗАХА ,4Е Е НА 70% ЖЕНА  stork-girl , НО И ТОВА НЕ Е СИГУРНО.

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИ4КИ МАМИ ДА СА ЗДРАВИ ТЕ И БЕБОЦИТЕ В ТЯХ И ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ.

ЗА КОЛИ4КИ И ЛЕГЪЛЦА ОЩЕ НЕ СЪМ МИСЛИЛА СМЯТАМ 4Е ИМА ВРЕМЕ , ВАЖНОТО Е ВСИ4КО ДА Е ОК.

# 211
Леко бременеене и на теб:) и не се преуморявай толкова, остави готвенето на тати:)

# 212
Леко бременене и на теб Хъни!!!

# 213
Добър вечер на вас, скъпи сестри по съдба и напоследък мои абсолютно кефещи събеседнички!  Grinning
Добре се чувствам в този отчетен подфорум, явно съм попаднала на себеподобни- ами да, аз съм една снобка и вещоманка; бъдеща безхаберна майка, която един вид, вместо да се умилява и да бродира саморъчно шити ризки, нагло разпитва за скъпи витамини и още по-скъпи колички....тц тц тц...
Освен т'ва съм наддала 6 кг за 2 месеца от банички и меки пасти и показно се вайкам тук пред вас , а иначе преди бременността винаги съм била върлина, щъркел и клечка....
С две думи, съм панаир на суетата и благодаря на гостенката, която се включи да ми обясни каква съм  Embarassed
...Иначе "пришълецът" е добре /не че ми пука особено де- пак според вбесилият ме постинг/, онзи ден ходих за 3-ти път на 3Д и на подробен оглед /след 12-та и 19-та г.с./, докторът мълча и се мръщи 40 мин /изкара ми акъла/, но накрая каза,че "главата му е в ред и въобще аномалии няма".

п.п. Като пловдивска вещоманка и шопинг-маниачка отговорно заявявам,че цитираната от вас фирма за бебешки дрешки е тотално неизвестна на местно ниво.

Последна редакция: нд, 26 ное 2006, 21:34 от Анонимен

# 214
Witchie, на кутията пише ЕТ"ЕЛИПЕ"- Пловдив и тел/факс: 032/620242 и 0889/517365. И аз не бях я чувала досега, а имам и приятелка от Пловдив и неведнъж съм й била на гости  ама Thinking  не съм я срещала.
Искам да попитам Таня Генова как се казваше крема, който ни препоръча в предишна тема ooooh!

# 215
Witchie Мерси за порцията сутрешен за мен смях  rotfImbo

# 216
Здравейте,моито бебче ще се появи преэ април.С нетарпение го чакам.За първи път го усетих в 12-та седмица.Усещането беше невероятно.

# 217
Здравейте,моито бебче ще се появи преэ април.С нетарпение го чакам.За първи път го усетих в 12-та седмица.Усещането беше невероятно.

Joy

# 218

Joy

миииии  newsm78, добре. Да сте живи и здрави и леко бременеене.

# 219
Witchie  Joy Joy Joy  успя да ме размееш рано рано Hug

хубав ден на всички ,отивам да закусвам (никога не съм правила такива неща през съзнателния си живот и това доживях  Laughing)

# 220
  • Пловдив Белащица
... Не подтискаите с тези си писания , другите мами за да могат и те да се включат в дискусията , мисля че тогава ще стане много по приятно и уютно в отчетната ви тема.
Без лоши чувства към никои , само споделям как изглеждате от страни .
Ако си мартенска мама /или каквато и друга да си/, която иска да се включи, невиждам защо трябва да те притесняват писанията на някои. Всеки споделя, какво го боли и какво го вълнува. Това как изглеждаме отстрани изобщо не ме е еня, важното е че ние си се разбираме. Не помня някога да сме осъдили някоя бъдеща мама за качени килограми или да не сме подкрепили друга, за нещо което я притеснява. А това кой колко пише, мисля че е въпрос на лично решение и свободно време, никого не сме спрели да пише колкото и каквото си иска, свързано по темата и не само.

Иначе ние с бебо сме добре. Относно пола за единият ми док в четвъртък каза 98% момче /предишния път каза 99% момиче/, ама го погледна толкова бързо, че не разбрах, как успя да види нещо. Аз съм склонна да си мисля, че все пак ще е момиче, защото когато бях ЖК-то така се беше резклечило бебето насреща, че му се видяха идеално всички подробности не ми се вярва по-нататък да поникне пишка. А когато бях в Торакс, док 10 минути дебна да види нещо да стърчи, че миналият път му се видя такова, но не би. А мен така ми се искаше вече да пазарувам в конкретен цвят, ама май ще почакам още.

# 221
  • София
Горката Кикирица, толкоз труд да пише, пък тез дебелокожите (бе може и дебелокореми и дебелогъ..и да се наречем) да не и се вържат.

Та относно покупките да си кажа и тук ка си избрах моята количка.
Та ходих гледах мъкнех се с големия корем 3-4 пъти до Пинокио в Дружба, и в един момент се оказа, че това което ми привлича погледа отива над 600 лв. Уточнявам, че количката бе обещана от дядото (татиния) мъж ми е едно дете, малкия първо внуче ... Но в един момент аз като една вещоманка свикналa да борави с цифри (математиките ми идват в повече ама...)
...та правя си аз списъка "Бебе-покупки" естествено в Exel Simple Smile като видях тотала свят ми се завъртя.
И решавам категорично, не Чиполино ще е 200-250 лв. нито лев повече. И так родих аз отивам в кварталния магазин и почвам да избирам (януари количка не ми трябваше) гледам аз май Венеция беше и момичетата ми казват "тука имаме една Чико много изгодна" ( #Crazy да бе да мисля си аз знам им цените) показват ги те и в един момент аз се влюбих ... в цвета.... те ми обясняват екстри аз гледа през тях Simple Smile. На другия ден заведох мъж ми (добре че лелята бе на гости) до фирмения на Чико да видим да не се прекарам с цената и като видях че няма разлика вечерта отидохме до нас да я вземем случайно да не вземе да свърши Simple Smile
Та модела е прословутия Chicco Pick Up, цвят индиго и то само с 30 лв. над лимита Simple Smile.
Ето какво е преживяла: смъкване по стълби търкаляйки я надолу, или бебето в ръка а с другата дърпане по стълби и единствения косур е, че има 3-4 малки петънца ръжда по оста задните колелета (не се забелязват но аз съм с набито око Simple Smile). Мога да се похваля че е една от малкото, не ходили на ремонт и не купих втора   
Имам приятелка, която си купи Лола (копие е на Пикапа, само че с +5 кг) която ще разпитам в бъдеще за здравината и ще докладвам. 

И да завърша с Кикирицата(бях написала Кикимора, да ме прощава) да права си нещата си ги избираме ние, няма как да го направят малките

# 222
Здравейте момичета Laughing
През почивните дни ходих на Боровец. Служебно пътуване - във връзка с едно събиране. Е какво да кажа Sad- разочаровах се. Прилича на строителна площадка! Сигурно ,ако имаше снежец, нямаше да изглежда толкова грозно. За втори път ходя на Боровец. Първия път пак беше края на ноемри и нямаше сняг ,но като цяло бяха готови да посрещат туристи . А сега...пълна скръб.
Но от друга страна, пътуването ме поразведри и бебчо се държа страхотно Simple Smile
За килограмите - не веднъж съм писала ,че с първата бременност бях качила-16 кг. / от 46 кг станах слон 62 кг / , но после с повечко усилия се възстанових.
До сега съм +8 кг, стартирах от 50кг.Но всичко е индивидуално и си е до структура и организъм, според мен Simple Smile Докторски таблици и графики колко щеш по въпроса с килцата Laughing

Колкото до покупките за бебчо , вече започвам да се оглеждам и да правя някакви опити, че с времето ме наляга мързела...

А за Кикирицата - никой не я кани в нашите си темички . Като не й приятно и като се травмира, да не ни чете и да не взема отношение по въпросите ,които ни вълнуват нас!Все пак това е отчетен форум " За мами очакващи бебета... " , а не отчетен форум за мами манекенки Simple Smile

# 223
  • plovdiv
здравейте и от мен бъдещи майчета.
как сте?Надявам се всички да сте добре и да се радвате на малкото същество което живее във вас.И аз моето бебче го усещам най-активно вечер,а през деня по слабо.Наистина е много приятно както си стош нещо да те посритка и да ти напомни,че е там.

# 224
Здравейте и от мен! Напоследък рядко се включвам, но ви чета:) Имам нещо доста задачи в работата, а и ремонт вкъщи. Тъкмо да попрочета че нещо обсъждате и да реша и аз да взема участие, и то - идва следващата задача.
Относно витамините - аз пия на Хип сиропа за бременни. Вече пето шише започвам, бях ги спряла за около две седмици. Успокоявам се че ако нещо не мога да си го доставя с храната, то със сиропа ще го набавя.
Относно килограмите - аз започнах от 45 и сега съм 50 на височина 160 см. Засега не ми тежат, но от старите дрехи ми стават само някои поли  и то като ги вдигам малко на горе, за да им закопчая циповете Grinning Зимните връхни дрехи си ми стават идеално засега, но те никога не са били залепени по мен.
Вчера бебка беше много палава - върти се, рита, почуква Grinning Опитах се да чета книга снощи, но не й харесва да лежа по гръб. И на дясно не й харесва. Само на ляво като лежа или спя се успокоява.
За гъбичките - и мен ме поразиха Sad до вчера бях на 7 -дневен курс с едно лекарство, което забравих  Embarassed, а след това - 3 дни - Гино Певарил

Общи условия

Активация на акаунт