Любими и разочароващи ресторанти в София

• 129 656
  • 1 074
  •   1
Отговори
# 990
Има ли друга сладкарница подобна на Вила Росиче?
Парчето торта е станало по 15лв. и въпреки, че няма сървиз опашките са огромни.

# 991

Аз не ги и харесвам тях, лежат на стара слава. Маршалян препоръчвам.

# 992
И Марашлиян вече не са каквото бяха. Доста безвкусни, суховати, наблягат на перфекционизъм във вида. А съм им от първите клиенти. И също са на горна ценова рамка.

# 993
Вчера бяхме в “Гора”.Не е на популярно място, но беше спокойно, храната вкусна, цените поносими, но към високи.

# 994
В сладкарница Ритц в София, тортите са 18лв..Единично кафе еспресо 8лв..

# 995
  • Бургас
Е все пак е Ритц трябва да се усеща лукса 😁 шегувам се разбира се.Навсякъде луднаха със цените преди обичах да си взимам близо до работа дюнер понякога.Принципно не съм им любител но опитах веднъж от Ориент фууд и ми хареса месото беше видимо прясно сготвено, без жили и доста приятен сос със истински чесън рядкост в последно време.Е не бях си взимала от лятото може би в петък се излъгах ми то един голям дюнер уж 330 гр. 10 лв лошо ми стана но пак беше така приятен.В този ред на мисли торти Неделя едно парче 14 лв в близката сладкарница до нас пак под 9 лв няма.

# 996
Неделя за мен са много нискокачествени .

# 997
За Ritz да споделя, че десертите и кафето са добри, но собственикът, който в повечето време е там, последния път когато ходихме, постоянно ни гледаше буквално в устата какво си говорим, което ни накара да се почувстваме дискомфортно...
Не сме били неподходящо облечени (защото още с влизането ни сканира от-до), нито сме били шумни или с нещо сме провокирали подобна реакция.
Накрая, когато отидохме да платим (плаща се на изхода, не на масата), ни даде подарък кибритче и се засмя странно, въпреки че бяхме учтиви, оставихме бакшиш и казахме, че ще се върнем отново.

# 998
Може би собственика умее да чете по устните какво си говорят хората и затова ви е гледал. Yum

# 999
Кафето е ниво Лаваца, ама х3 цена. Още малко и някои ще си помислят, че има нещо общо с хотелите Ритц. Ама на цена може и да ги настигне..

# 1 000
Те генерално откачиха с цените, но само не мога да разбера защо освен, че вдигаш цената - намаляваш количеството и качеството…
Като видя салата, под която прозира чинията ми става зле… Колко ще забогатеят да спестят още 50гр айсберг. Или пък паста… същата работа какво е толкова в специалното на паста за 30лв. Като цяло съм поограничила заведенията. Не виждам смисъл да давам колосални суми за посредствени ястия и да се прибирам с 100лв по-малко и да си дояждам вкъщи.

# 1 001
Аз не мога да разбера как навсякъде е зле, наистина. Разбирам някакви посредствени заведения, но дори и места, които често посещавам, ме разочароват. Почнах да си мисля в мен ли е проблема, та нищо не ми е вкусно. Навън само пица и някой бургер могат да ми харесат, нищо друго.

# 1 002
Вчера два пъти минах покрай Хепито на Сердиика. И двата пъти на двата му входа имаше по 15 човека чакащи, хората са луди, искат да плащат  и не могат да се вредят.
Това значи само едно, цени нагоре, качество надолу, за още по-голяма печалба.

# 1 003
Вчера два пъти минах покрай Хепито на Сердиика. И двата пъти на двата му входа имаше по 15 човека чакащи, хората са луди, искат да плащат  и не могат да се вредят.
Това значи само едно, цени нагоре, качество надолу, за още по-голяма печалба.

Или като мутрите от 90-те следват мотото:

"Да изживеем кризата в лукс" Laughing

# 1 004
Аз не мога да разбера как навсякъде е зле, наистина. Разбирам някакви посредствени заведения, но дори и места, които често посещавам, ме разочароват. Почнах да си мисля в мен ли е проблема, та нищо не ми е вкусно. Навън само пица и някой бургер могат да ми харесат, нищо друго.
И аз съм по същия начин. И като спомена бургер - Meat са супер, Smash-a не беше точно по мой вкус, но въпреки това беше вкусно.
А пица - Франкос има на Софийски и Изток. Толкова ми хареса пицата, че две вечери по ред посещавахме.

Общи условия

Активация на акаунт