Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 401
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Означава, че ми харесва да се трупат точки от пазаруване в реала и онлайн. За мен има интересни партньорски предложения и определено напоследък пак се върнах към Н§М, а отдавна не бях купувала нищо от тях.
В профила пише, че освен талон за 10% се начисляват и 20 точки, не съм носила торби отдавна.

# 151
Да, начисляват се и 20 точки

# 152
Момичета, търся тази рокля размер С. Моля, ако я видите някъде да ми пишете. Hands Pray

# 153
Аха, ясно. 🙂 Защото преди време едно момиче (клиентка) се опитваше да убеди касиерка, че може да си върне пратката от онлайн магазина в реален магазин. 😉 Така тълкуваше фразата "Удължен срок за връщане и безплатно връщане в магазините и онлайн", което важеше до 09.01. тази година...🙂 Тара помислих да не би така да са ги обединили онлайн и реал...😃

# 154
  • Варна
Търся мнение за размера.
2 пъти вече поръчвам един надолу и тази ми изглежда доста широка.
Дължината на снимките е доста различна,
а повечето модели са с един размер и сходен ръст (1-2см разлика).
Каква ли е реално?

# 155
Според мен е оувърсайз.

# 156
  • БГ
Здравейте,  тази рокля струва ли ви се oversize? Двоумя се между с или м и за мое съжаление не мога да намеря коментари в чуждите сайтове.

# 157
Поръчах си тениска Ролинг Стоунс,на майка ми две тениски и панталон от лен .Добавих и код от дрехи .

# 158
Бях в Мегамол,обслужването бе ужасно.Попитах момичето за отстъпката от 20% ,нямала представа?!?!?!?Не можела да знае всички промоции?!?!?
Та по същество.Промоцията за 20% над 50лв валидна ли е и за утре включително-07.05 и къде трябва да потърся този код тк по принцип ми излиза,а този не го виждам.
Благодаря

# 159
Аз пък засилих мъжо и се върна с чудна бяла вталена риза за тийна, която освен чудесна материя и кройка и се глади лесно.
ХИч не се сетих за точки и отстъпки..
Трябва да проверя има ли и дамски такива.

# 160
Бях в Мегамол,обслужването бе ужасно.Попитах момичето за отстъпката от 20% ,нямала представа?!?!?!?Не можела да знае всички промоции?!?!?
Та по същество.Промоцията за 20% над 50лв валидна ли е и за утре включително-07.05 и къде трябва да потърся този код тк по принцип ми излиза,а този не го виждам.
Благодаря

Да. И утре.
Код няма. Добавяш отстъпка в поръчката,  слагаш отметка на 20%.

# 161
  • София
Обаче, ако с -20% слезеш под 50 лв., слага доставка

# 162
Не, не слага доставка, намалява сумата само.

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 15:41 от Merveilleuse.

# 163
На мен ми слага доставка под 50 лв. И нищо не намалява.

# 164
Потребителката можеда има вече събрани 400 точки и съответно право на безплатна доставка независимо от сумата на поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт