Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 394
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Благодаря, схванах. Само че междувременно гащите изчезнаха....мъкааааа Stuck Out Tongue

# 136
  • София
Значи много сте лоши, и ХМ е много лош… Пуснах малка поръчка преди 2 дена… Нямаше намаление… Днес прочетох, че има… пуснах друго… и се двоумя дали да не дублирам поръчката от преди два дена… Ама е за подарък и ме е страх да не закъснее.

# 137
Хич не се двоуми, пускай нова.

# 138
Ох по магазините хич не са наясно с тази лоялна програма.
Отивам да връщам за рециклиране дрехи вчера и на касата казвам на момичето да ми сканира баркода.
Не можело Expressionless Трябвало да съм избрала или ваучер за 10% или 20 точки. Не можело и двете. Е как да не може и й показвам от приложението в условията, където изрично има буквата И. (ваучер за 10% и 20 точки).
Като я видях как запуфтя. Ама и аз съм си нахална де. Joy
Мениджър дойде. Не можело. Ама понеже съм лоялен клиент (“Толкова натрупани точки имате, леле”) Joy Joy - с ококорени очи ме гледа мениджъра, а аз със скромни 100 точки Joy , много държали на мен ми дадоха 2 хартиени ваучера вместо 1 (занесох 1 торба).

# 139
Кой е този магазин, да ида и аз. Така и не съм занесла, все още, торба.

# 140
Хич не се двоуми, пускай нова.
Много ясно.Аз съм го правила това .Ерин,ич да не ти дреме.
Утре мисля да ходя в магазин,там ще търся роклята ,която показах по-горе.

# 141
  • Пловдив
Нищо не ме впечатли в реала,  но пък се радвам,  че вече вече се обединиха с пазаруването онлайн.

# 142
Много са застреляни в някои физически магазини. Не знам как се получава такава разлика в персонала. Някои са супер запознати, за две секунди оправят нещата, обаче някоиии …

Мен ме е срам да си кажа, но съм със 760 точки след всички връщания 😅

# 143
Браво! Рекордьор!

# 144
  • Сливен
В НМ в Сливен ми казаха,че вече нямало зелени талони.

# 145
Те отдавна не са зелени.

# 146
Има хартиени още.Във Варна ми дадоха преди две седмици,понеже телефона ми беше в колата.

# 147
Те би трябвало да дават. Не всеки е длъжен да има приложение и профил.

# 148
Абе почнаха да се обясняват,че било само за лоялни клиенти,но ги отрязах .Как да не се връщам до паркинга.

# 149
Нищо не ме впечатли в реала,  но пък се радвам,  че вече вече се обединиха с пазаруването онлайн.
Какво по-точно означава това?🤔🤔
Значи...имаме ли право и на талон, и на 20 точки като лоялни клиенти, когато връщаме торба със стари дрехи?🙂
Ох, това "дни за членове" ми звучи много странно...😅

Общи условия

Активация на акаунт