Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 288
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Има 20% на рокли и поли Blush

# 46
Имам 5 сутиена от техните. Първите бяха комплект, леко ми са тесни в обиколката. Стават ми на най-широкото закопчаване. И са си все така, 3 години не са мръднали, нито се разпускат. Следващите са с по-голяма чашка и са ми ОК.
Т.е. нося 75А, вече поръчвам 75В, или даже 75С.

# 47
DeVa, а не трябва ли да поръчваш 80А или 85А? Аз така правя, когато ми стягат на подгръдна. Чашките не ги искам по-големи, въпреки че и те леко нарастват с подгръдната.
В H&M има макс 85, което за мен понякога е на предела…

# 48
Ами и аз не знам, тук някой беше писал, че така прави. Освен това с по-малка чашка ми стоят много прибрани, а с по-голяма, по-добре. Плюс, че и подгръдната е малко по-голяма.

# 49
DeVa, а не трябва ли да поръчваш 80А или 85А? Аз така правя, когато ми стягат на подгръдна. Чашките не ги искам по-големи, въпреки че и те леко нарастват с подгръдната.
В H&M има макс 85, което за мен понякога е на предела…
Аз нося 85, дори 90, и в НМ всичките ми стягат много  на подгръдна. Това като съм мерила в магазина, онлайн не знам има ли по-големи.

# 50
  • София
Момичета, да имате отзиви за този мъжки ленен панталон? За ММ съм го харесала, но не зная платът плътен ли е, добре ли пада, добре ли стои…?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0761501012.html

Изобщо ленен панталон ще изглежда така само до първото сядане. И най-качественият лен се мачка, особено пък на панталон. За този си пише изрично "ефирен" лен, което за мен е евфемизъм за "тънък".
А стайлингът направо ме утрепа - костюм със сако + чехли (зеленият вариант).

# 51
85-90С съм на всички марки. Имах на НМ ,супер удобен.После мерих още доста 90С ,ами кой тесен,кой не ми държи гърдите.
На сутиени съм много трудна.Слагам сутиена и се навеждам,вдигам ръце,клякам,ставам,абе всякакви движения ,да да разбера дали това е точния сутиен.Щом не ми изскачат гърдите след тая гимнастика ,купувам.

# 52
Момичета ,

Само на мен ли ми дава проблем като избера офис на Еконт и да не мога да ползвам опция наложен платеж ? Сумата на поръчката не е малка , последната ми поръчка беше на 12.04 Flushed и нямах такъв проблем Rolling Eyes

Допълвам се : говорих с ХМ, понеже до сега съм давала доставка до домашен адрес и съм пишела данните на Еконт, за това е имало опция наложен платеж. Тази опция била възможна само ако се избере домашен адрес

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 17:15 от г-ца Магнетична

# 53
Можеш да пренасочиш после пратката към офиса, който ти е удобен. Аз така правя като получа смс от Еконт.

# 54
Явно ми беше забило приложението, защото после си я пуснах по стандартният начин : до офис на Еконт с наложен платеж Flushed
Благодаря за съвета Flowers Hibiscus

# 55
Не ми стана ясно, сега като сме лоялни членове връщането безплатно ли е?
Благодаря предварително!

# 56
Безплатно е.

# 57
Здравейте.
Върнах 2 пратки ( с НП и банков превод), които бяха отразени на 11.04, че са получени. След 2-3 дни имах банков превод по едната, но тази с НП още се бави. Писах имейл преди 3-4 дни, но без отговор до момента. Връщането на паричките би трябвало да си е пак наложен платеж, нали? Срокът е 10 дни, но доста ми се забавиха. На някого случвало ли се е подобно нещо?

# 58
Не е наложен, по сметката ти е, трябва да я въведеш

# 59
Няма значение как сте платили. Връщането на пари е само по банков път.

Общи условия

Активация на акаунт