Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 364
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Ох, не знам за клинчетата, ама краката на младата госпожица са... Dizzy Face Scream Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 496
Конкретно за тези не знам, но като цяло са удобни подобни клинчета- дъщеря ми лятото все такива носи.
Много ми харесва новата политика на НМ да пращат в хартиени торби пратките си, а не в онези все омърляни найлони- хем еко, хем са по-спретнати на вид.
Скрит текст:

# 497
Питам за тия клинове защото поръчах ей тоя к-кт https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1042384002.html
Дъщеря ми не успя да го обуе клина. До коленете и стигна и по-нагоре не можа да го вдигне. Талията почти няма еластичност. Написах им коментар още миналата седмица, но не го виждам под артикула. Странно...
А краката на момичето - наистина са смущаващи.

Та търсим си къси клинове с висока талия, моля ако видите нещо като за тинейджър, моля дайте го насам. Simple Smile

# 498
  • Бургас
Аз също преди седмица оставях оценки, но до момента нито точки имам, нито коментарите ми са качени.

# 499
От преди около две седмици от поръчка ми дължат поне 100т, не ги виждам. Ще им пиша.

# 500
Ще ги отразят, не се тревожете, бавят се нещо, и аз имах така от поръчка забавени точки, но ги отчетоха в един момент, не съм им писала.

# 501
  • Варна
И моите от последната поръчка не са отразени, нито от отзива.

# 502
Аз не бързам вече с оценките. В последната поръчка имах едни бебешки бодита. Видях ги на р-р, на материя, изпрах ги и ги оцених в сайта. След двукратно ползване им се пуснаха бримки.

# 503
И аз нямам точки от 2 отзива.

За клиновете - може и да не са много еластични, гледам, че са полиестер. Имам памучни, еластични са, съвсем точни за номера. Но с полиестер нямам опит.

# 504
Да, Дева добре обръщаш внимание, че са полиестер 👍🏻. На щерката са памучни, но и тя е още далеч от тийн раздела, което пропуснах да уточня.

# 505
Имали ли сте проблем при плащане с карта на Пощенска банка в приложението? На мен няколко пъти ми се случва да не мога да платя,  заради някаква грешка BD2, не знам какво значи. Отваря ми се приложението на банката за М токън да потвърдя сумата, но приложението на H&M ми изписва грешка още преди да потвърдя плащането. На някой случвало ли му се е? Искам на ползвам доставка в офис, а там няма опция наложен.

# 506
Пишеш  адреса на офиса в полето за домашен адрес, с тире - офис и имаш наложен платеж.
Аз така правя от 2 години.

# 507
Moonchild си заслужаваше издирването.💙 Aко някоя от вас му се чуди:
Скрит текст:

# 508
  • София
Имате ли представа тази рокля дали е уголемена или не?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1063149001.html
В английския HM съветват да се купи с номер надолу и пише, че е прозрачна. И оценката е 3.6. Виж и в немския мненията, жалко, че руският в момента е блокиран

# 509
Много благодаря.
Разбирам, рокля за край морето, факта, че я определят като прозрачна - отпада ми от покупките

Общи условия

Активация на акаунт