Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 359
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
А знаете ли защо няма намалени продукти. Секцията на детско е празна.

# 511
Няма. Нова политика.

# 512
Нова дискриминация, бих казала, защото в другите страни си имат секция "Sale". Германия, например.

# 513
Не, не е само за България - по-скоро регионалния им склад няма стари колекции - сега ми остана време да проверя - за България се доставят от Полша ли?   Полския сайт също няма намалена секция.    Гръцкия сайт, пък, дето са ни комшии и сигурно сме в една група - и там няма намалена секция.  Румънският - също.  Сръбски и албански сайтове не знам дали съществуват.  За Турция не съм проверявала, защото сами по себе си са огромна държава и може да се в друга група - да, там имат секция с намаление.   Ама така или иначе голяма част от българите явно им харесва да са в Тюркие като се чакало по 8-9 часа на границата.    Който така или иначе има ходене  може там да си поръча.    Сега Турция като на английски си смени името, на български има ли промяна, някой знае ли официална БГ информация?

# 514
Аз ли си въобразявам или при бебешките дрешки има един нов вид памук, който е по-дебел и някакси лъскав, жилав и еластичен. Не е обикновения мек памук, слабо еластичен. Та този нов памук изобщо не ми допада особено за лятото, но като поръчвам онлайн няма как да разбера какъв е защото на всичките пише “меко памучно трико”. Някой има ли същите терзания или преувеличавам?

# 515
Сега Турция като на английски си смени името, на български има ли промяна, някой знае ли официална БГ информация?
Предполагам, че на български си е същото, все пак Турция на бг не означава пуйка.

# 516
В Турския H&M е сходно положението в реала, но като че ли по-мекички ми се сториха дрехите.
Иначе е същото - същите дрехи като в БГ, има лоялната програма, сканира се баркода на картата, торбите за рециклиране се носят, има по 1-2 щендера с намалени като тук в БГ.
Иначе цените са доста надолу. ММ си “намери” блузата с която беше облечен. Тук от реал е купена за 34.99 - обикновена черна блуза с дълъг ръкав, а в единия ъгъл има малка щампа с коктейл. В Турция излизаше към 15 лв и това редовната цена.
Нооо магазините там са огромни. Женския сектор беше на 3 етажа, мъжко 2 етажа. Тук в БГ мъжкото обикновено е забито в най-крайния ъгъл на магазина.

# 517
И населението, респективно пазара- като обем е по-голям там. При по-големи обороти търговецът може да определи по-ниски цени, а и сигурно има местна конкуренция.
Липсващи наличности и задържане на високи цени сега при НМ според мен е заради азиатските им подизпълнители.

# 518
Днес минах набързо през физическия магазин, беше подредено като за намаление. Знаете ли кога ще започне?

# 519
  • София
Специално за теб: 15% отстъпка на H&M HOME. Добавете код HOME15 в кошницата или при плащане. Кодът е валиден за една онлайн поръчка над 50 лв. в периода 7 - 11.06.2022 г. Мебели не се включват в офертата.

# 520
Наложи ми се да върна някои неща, които прецених, че децата няма да носят в близките 2-3 месеца.
Писах им бележка към формата за връщане, че очаквам промоция за да допълня с по-голям размер, не са ми взели прословутия бонус и само 40 точки са ми отнели.

Добавиха ми забавени точки +200
Не, че разбирам  тази лоялност:))))

# 521
Хм, за тях явно поръчките под 50 лв не са поръчки и не си струват...😆

# 522

Мнение за този потник има ли някой? Тюркоазен и ластичен ли е наистина, че на снима не ми изглежда такъв?

# 523
Марина, извинявай, чак сега можах да се включа.   Къде е този магазин, който описваш на толкова етажи?  Ще е уникално, ако затръгваме за там, да помъкна и торби с дрехи да се регистрирам в лоялната им програма.  JoyJoyJoyJoy   Не вярвам за това някой да ми  направи проблем по границата. 

Не знам защо е такава разликата в цените.   То май за всичко, щом като хората висят толкова часове по границите. От друга страна, ами ако ще си  даваш парите за дрехи, ами по-хубаво да имаш избор от 2 етажа, отколкото от едно ъгълче.    Така че, хората може и заради избора да чакат толкова часове.

В Турския H&M е сходно положението в реала, но като че ли по-мекички ми се сториха дрехите.
Иначе е същото - същите дрехи като в БГ, има лоялната програма, сканира се баркода на картата, торбите за рециклиране се носят, има по 1-2 щендера с намалени като тук в БГ.
Иначе цените са доста надолу. ММ си “намери” блузата с която беше облечен. Тук от реал е купена за 34.99 - обикновена черна блуза с дълъг ръкав, а в единия ъгъл има малка щампа с коктейл. В Турция излизаше към 15 лв и това редовната цена.
Нооо магазините там са огромни. Женския сектор беше на 3 етажа, мъжко 2 етажа. Тук в БГ мъжкото обикновено е забито в най-крайния ъгъл на магазина.

# 524
Лоялната програма е различна за различните държави. Можеш да си промениш държавата в апликацията, но се логваш наново и съответно стартираш точките от 0.

Между другото наскоро бях в Осло, магазина им беше 3 етажа и огромен, просторен. Всичко беше чисто и подредено. А във Виена беше в много красива сграда със старинен асансьор.
Ако трябва да сравня с Англия, където живях до преди няколко месеца, то там си беше като в магазин втора ръка, често имаше дрехи по земята и беше мръсно…

Общи условия

Активация на акаунт