Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 347
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Най-накрая тръгна сайта, бързах да направя първата поръчка, за да не ги грабнат банксите преди мен и след това направих още 2 поръчки с детски дрехи 😂

Скрит текст:

# 556
Помощ! Сива или бяла?
Скрит текст:

# 557
  • София
Аз не съм фен на бялото, ама в случая май повече ми харесва.
На мен ми бяха свършили половината неща, докато вляза да видя какво намалено Sad

# 558
Благодаря, Erinne! До тук 2:1 за бяло. Мълчите си другите, а ако знаете колко е трудно да си везна...🙃

# 559
И сивата е елегантна

# 560
Бързам да кажа, че направих три отделни поръчки една след друга с един и същ код за 5 лв. намаление. Добавям, след това дава грешка, но на следващата стъпка отното прилагам отстъпката и се получи. Явно е необходимо време, за да загрее, че е използван 😃

# 561
Благодаря, все пак взех сива. Blush

# 562
  • София
Аз може да не съм везна, ама съм и с безплатно връщане и сигурно бих взела и двете и вкъщи да преценям коя да връщам. Ама сега ми хрумна Blush

# 563
Ми... Сатенения ефект на бялото някак ми се губи и стои по-обикновена, а и с такова снежно бяло ще съм като айсберг на слънце. Е, със сиво ще съм като обърнат айсберг, ама е някак по-благородно на вид. 😊
Освен това напоследък чакам връщане на всевъзможни суми от къде ли не и вече им губя броя, и дирите... Предпочетох да не връщам със сигурност едната като взема и двете за проба, а само, ако хептен не се одобря с избраната и се наложи да върна. Иначе си го помислих, но практичността тук надделя.

# 564
Човек да не седне да свърши пет-шест часа работа на лаптопа и всичко от любими заминало или номер свършил начи!
Ми само някакви къси гащи за детето ще поръчам и толкоз.
Аз бяла риза много харесвам,но с черно надолу ми е като облекло на сервитьорка.Аз бели ризи затова избягвам,ако ще е бяло нагоре -блуза или тениска.Сивото търпи много комбинации,сиво -с розово ми е любимо,но и с жълто,лилаво също .

# 565
Помощ! Сива или бяла?
Скрит текст:
Бяла!😊

# 566
+ 1 за бялата!    Азалия, това сивото май е модерно в момента, но бялата по-ми харесва и мисля, че повече ще си го носиш.  Ама както ти решиш.

Не пишем, щото чак сега се явихме.

А какъв етоя код за 5 лв?

# 567
Като направиш 150 точки.

# 568
Ами аз пазарувам когато няма никой - или сте навън с децата, или е посред нощ.
Сивата взех, дано ми хареса изобщо и да не ми е много голяма, че напоследък единия номер ми е притеснителен, следващия твърде голям...
На всеки 150 точки има 5 лева, не са еднократно.

# 569
Добре де,  нещо не съм наясно, в приложението в "Моите предимства" има специална оферта "Sale", има опция да се ползва в магазин, а ако искаш да се ползва за онлайн покупка има линк, който те препраща към намалените им артикури, реално има ли нещо допълнително като отстъпка или просто си Богопомазан да ползваш намалението им? 😀

Общи условия

Активация на акаунт