Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 343
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Момичета имам 184 точки и в моите предимства ми пише да спечеля ваучер за 5 лева. При завършване на поръчката никъде не ми дава възможност да го добавя. Отнема време да се появи или е друга причината.
Извинявам се, ако е коментирано вече.

Редакция: отговорих си, като прочетох пак за ваучера Grinning

Пуснах за мъжете само:

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 22:23 от Harmonie*

# 571
Забелязали ли сте намалените неща в някои магазини,които в сайта са си на редовна цена.Миналия месец купих доста неща на намаление в магазина,приятелки ги харесаха,но в сайта не бяха намалени,а от повечето нямаше и номера.
Сега в намалението виждам,че някои са включени,но пак цената е по-висока от моята🤔🤔🤔
Нарочно го правят,за да си губя времето по магазините им

# 572
Ами то мисля, че винаги е било така. В реал са намалени едни неща, а онлайн - други.

# 573
  • Пловдив
Вчера сестра ми е оставила 2 торби с дрехи и са и дали картончета,но на тях пише,че са валидни до 31 януари 2022,невалидни ли са?
Удължиха ги до '23 г.

Забелязали ли сте намалените неща в някои магазини,които в сайта са си на редовна цена.Миналия месец купих доста неща на намаление в магазина,приятелки ги харесаха,но в сайта не бяха намалени,а от повечето нямаше и номера.
Сега в намалението виждам,че някои са включени,но пак цената е по-висока от моята🤔🤔🤔
Нарочно го правят,за да си губя времето по магазините им
Така е било винаги, но не това е целта.

# 574
Във физическия магазин вчера напазарихме с щерката, основно за нея, аз взех една блуза с къс ръкав, къси панталони с лен в състава и много готин потник. Онлайн нищо не харесах. Особено детските дрехи, които взехме бяха с много добро намаление - къси панталони, подобен на дънков плат, но по-тънки - 6 лв, рокля 6 лв, комплект къси панталони с худи 15 лв

# 575
Колко ми е лесно на мен, а им се бях разсърдила за това... 😀 По магазините вече няма дрехи за дебели, само онлайн. Мога да връщам колкото си искам и копче не могат да ми кажат.

# 576
Момичета,помощ! . Регистрирах се за лоялен клиент и получих 10% отстъпка и понеже поръчката беше над 50 лв и БД. Получих поръчка от 2 неща, едното искам да го върна. Доколкото разбрах връщането също е безплатно. Въпроса ми е- като отида в Еконт давам само пакета и не плащам нищо или плащам и след това ми връщат парите заедно със другите?

# 577
Може и да не влизаш в офиса на Еконт, само от вратата да им подадеш пакета 😀 това е.
Нищо не плащаш, само лепиш етикета върху стария, запечатваш и носиш в Еконт.

# 578
Може и да не влизаш в офиса на Еконт, само от вратата да им подадеш пакета 😀 това е.
Нищо не плащаш, само лепиш етикета върху стария, запечатваш и носиш в Еконт.

Благодаря!

# 579
Аз съм много доволна от реала, взех си няколко рокли тениски по 6,99 и едни гащеризонче за плажа 3,99. За малкия отново една камара неща.

# 580
Аз си комбинирах един бански. Не, че беше намелен де.
Имах два талона от върнати дрехи, вкарах едия всичко ок, на втория каза, че не мога да го използвам.
Много тъпо, ако на поръчка може да използваш само един талон, освен, че намаля само един артикул.
Всеки път им нося големи торби,  другия път ще ги разпределя в по-малки.

# 581
  • София
Аз пуснах още поръчки Joy много зле… Едното нещо от вчера пуснах по-голям размер, от който искам, защото моя размер нещо не ми даваше да го сложа в количката, и се примирих… Сутринта обаче явно някой само в кошницата си го беше сложил, без да поръча… и пуснах нова само с желания размер Grinning сега съжалявам, че не пуснах и един по-малък. Просто много готини комплектче - преди/след с възможност и за кърмене:D

# 582
Аз с триста зора харесах тези неща

Плетен потник отдавна искам, предпочитах от другия вид с шпиц деколте, но номерата са изчерпани. От този взех два номера за всеки случай. Ако се добера до м-н бих разгледала още, ама надали.
И нали съм си пунктуална, гледам намалението приключва утре. Grinning
Ще ги приберат за следващото лято ли всичките парцали, повечето от които са поне 4 годишни. Банският ми от 2020г. още се подмята из сайта на все същата цена. Ама гледам не са само HM, сандалите ми от обувки.бг, пак купени 2020, пък кой знае от коя година е модела, и те на същата цена. Купуваме си ние стока залежала с години по складовете и се радваме на намаление Unamused

# 583
  • София
В понеделник занесох една торба текстил за рециклиране. Изненадаха ме, че вече нямали книжни талони, трябвало да съм регистриран лоялен клиент и с телефона през профила да сканирам бар код. Не ми харесва така, а имам още текстил да нося. Не пазарувам много и преди често подарявах талони, дори и на непознати в магазина.

# 584
Може да ги оставиш без талон,просто колкото да не ги хвърляш.

Общи условия

Активация на акаунт