Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 339
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Абе какво е това намаление? Едни дънки си следя в Любими, намалени са сега. А в банера и въобще в дънки, никъде ги няма? Нито в Divided ги има?
Няма номер за мен, но ми е странно?

# 586
А някъде няма ли вече контейнери за рециклиране на улицата? Виждала съм в Германия, където щом се пусне дрехата не може да се отваря и проверява, така не се разпиляват от ровещи хора.

# 587
В София, поне,  има такива контейнери - за дрехи и обувки.

# 588
В Пловдив също, но май са за годни дрехи, чисти. То и в НМ пак трябва да са чисти, макар и стари/износени.

# 589
Вчера в реален магазин накупих доста неща за синът ми, взимам размер 152, в сайта няма почти нищо, за малката пък в реална нямаше почти нищо. Занесох и две чанти, но ползвах само единия талон, че нещата бяха евтини и не си струваше, но наистина не дават вече на хартия. Сега ще пускам от сайта няколко неща и ако нещо не и става ще го връщам. Голяма работа си отварям Grinning

# 590
  • have faith and be patient ..
бях забравила ,че талоните от дрехи вече не важат за намалени ... ей вчера голямо вкарване и няма и няма Simple Smile))) та накрая се досетих ,че съм го играла тоя мач .. а в магазина пък изобщо не се сещам да ги ползвам

# 591
Онзи ден в The Mall ми приеха 3 бр ваучери за намалени с червена цена.
Но предполагам зависи от касиера, защото друг път са ми отказвали

# 592
  • have faith and be patient ..
явно където мине номера Simple Smile късмет ..

# 593
Някоя от вас да има посочените горнища на бански, за да каже дали са хубави? Жълтият изглежда удобен, а този под него ми е любим, но няма никакви номера. Другите 2 нещо ме съмняват дали ще ми е комфортно с тях. Идкам максимално удобство, защото по плажа съм с две госпожици- на 7 и 2 и постоянното навеждане, носене и още куп пози, изискват нещо, от което няма да ми изскачат гърдите. В момента имам 3 бански, които не отговарят на "условията". Само дебна да не развявам гола гръд 😁.

# 594
  • Бургас
Привет, момичета! Да ви попитам колко време е нормално да се бави връщането на суми за върнати артикули. Имам две върнати пратки, регистрирани на 27/05 и два написани email-а с напомняне, че не са ми върнати парите и все още нищо....

# 595
Обадете им се пак. Връщах последните 15 дни от различни пратки и парите ми възстановиха веднага.

# 596
  • Пловдив
Имам горнището, което е долу в ляво. Страхотно е, долнището също.

# 597
  • Варна
Привет, момичета! Да ви попитам колко време е нормално да се бави връщането на суми за върнати артикули. Имам две върнати пратки, регистрирани на 27/05 и два написани email-а с напомняне, че не са ми върнати парите и все още нищо....
този път и на мен ми върнаха парите за по-малко от седмица. Но преди 2 години някъде имаше 2-3 случая, когато ги чаках повече от месец.

# 598
  • Бургас
Проблемът е в мен, момичета. Звъннах. Голяма съм ....муня.Парите са върнати още на 27/05, но аз си ги чакам в грешната карта. Flushed Smile Smile
Благодаря, Щефи!

# 599
Аз имам комплект с горнището долу вдясно и за мен е много удобен бански, но бюстът ми се вмества в 75b/80c, за по-голям не знам.

Общи условия

Активация на акаунт