Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 355
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря ви, момичета.
Моят бюст не е голям 75В/75/С варира, но е доста отпуснат е рядко нещо ми седи добре. Миналата година си взех долнище цвят кйки и горница много яка, но е с доста големи подплънки и направо ме пресова. Не ми е комфортно и за това търся нещо, което да не го усещам и същевременно да ми е спокойно, че няма да изскочи нещо отнякъде. Simple Smile

# 601
Заредих от тези детски якета - двата цвята, жълтото е доста намалено и има размери,  дано са качествени. Само един бонус ми прие
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0796703012.html

# 602
Проблемът е в мен, момичета. Звъннах. Голяма съм ....муня.Парите са върнати още на 27/05, но аз си ги чакам в грешната карта. Flushed Smile Smile
Благодаря, Щефи!
И аз бях в същата ситуация🤣 даже бях забравила, че чакам пари от тях, като се сетих им звъннах да питам какво се случва, а те ми казват, че са ми ги върнали вече... срам голям☺️
А може би месец след това пак чакам сума за връщане, но постоянно получавам мейли, че не ми е пълен профила, да го попълня, гледам си профила, чудя се какво му има, вече са ми връщали пари по картата нали, омсъ ми данните уж, едва ли това е проблема, но като звъннах, точно това беше, някакви обновления на сайта мисля имаха, точно въвеждата услугата за лоялни клиенти и нещо ми липсваха данните от картата, беше много странно, но след като ги въведох, до ден два ми преведоха сумата.

# 603
Аз реших, че са пуснали нови разцветки от онези гащи, които коментирахме по-назад и аха да поръчам, но добре че погледнах състава-85% полиамид
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0782734021.html

Ходих днес  до МОЛ Пловдив, но в детското няма нищо интересно, друго нямах време да погледна, този на главната ми е фаворит по детски намаления, но..

И не разбрах какво имат предвид с това, че лоялните клиенти първи имат достъп до намалението 🙄

# 604
  • София
Скрит текст:
Някоя от вас да има посочените горнища на бански, за да каже дали са хубави? Жълтият изглежда удобен, а този под него ми е любим, но няма никакви номера. Другите 2 нещо ме съмняват дали ще ми е комфортно с тях. Идкам максимално удобство, защото по плажа съм с две госпожици- на 7 и 2 и постоянното навеждане, носене и още куп пози, изискват нещо, от което няма да ми изскачат гърдите. В момента имам 3 бански, които не отговарят на "условията". Само дебна да не развявам гола гръд 😁.

Поръчах  зеления на първия ред. Много удобен модел за мен, а аз много държа на комфорта. Обаче има разлика в разцветките и размерите - този тъмно зеления в размер 40 ми стиска на обиколката, а същия модел, но светло зеления цвят ми е тамън. Аз съм 75 Б или 80 А като размер на сутиените и ще си ги ползвам с подплънките, та за по-голям бюст не знам как ще е .

# 605
  • София
Починало ли е намалението в реалните магазини?
Ако не е кога се очаква?

# 606
Починало ли е намалението в реалните магазини?
Ако не е кога се очаква?

Има намаление вече, да. Нищо няма интересно. Парцалки основно.

# 607
# 608
Дами, къде през приложението или на имейл? мога да пиша за неначислени точки след покупка. Уж ми сканираха картата, но бяха маркирали грешно отстъпката, направиха сторно, та си мисля, че затова не са ми начислени точки.

# 609
Дами, къде през приложението или на имейл? мога да пиша за неначислени точки след покупка. Уж ми сканираха картата, но бяха маркирали грешно отстъпката, направиха сторно, та си мисля, че затова не са ми начислени точки.
Кога направи покупката?

# 610
Кога направи покупката?

На 9.06

# 611
Кога направи покупката?

На 9.06
Да, доста време е минало, можеш още сега да им звъннеш на безплатния телефон и те ще ти съдействат, стига да имаш касов бон в теб. На мейла си също бързо отговарят, но сега са почив и дни, възможно е в понеделник да ти пуснат отговор.

# 612
Здравейте! Наскоро разчиствах гардероба и събрах страшно много мъжки/женски дрехи. Чудех се какво да ги правя, къде да ги даря, понеже са запазени и не ми се хвърляха. Малко ударих на камък и не намерих пункт, но наскоро видях, че от H&M  имат политика за рециклиране и приемат стари дрехи, идеята ми се стори много добра. Понеже до сега не съм носила дрехи там и не знам дали няма някакви изисквания, исках да помоля някоя от вас в темата, която има опит, за съвет. Понеже се притеснявам да не отидем с всичките торби и нещо да ни върнат Grinning През 2022 тази практика още ли съществува и имат ли някакви изисквания за марка /състояние/вид на дрехите. Благодаря предварително за помощта! Simple Smile

# 613
До 2 торби на човек, дневно, размер Кауфланд/Билла, чисти дрехи, без обувки и аксесоари. Дрехите може да са износени, но изпрани. Домашен текстил също може.

# 614
Състояние - да са чисти. За един ден, един човек може да занесе две торби (с размерите на торби от Била/Кауфланд), това е.
Ох, писали сме заедно!🌺

Общи условия

Активация на акаунт