Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 340
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
И при мен излиза това за 20%, но аз съм стар член и незнам дали действа. Това е друго, не е 20% за лоялни клиенти отпреди две седмици.

# 91
Това вероятно е кеш, ако изчистите кеша на приложението, няма да излиза.

# 92
Аз си влизам в профила през сайта...не от приложението. Ако има значение за този кеш...🤔

# 93
Има, кеш на браузъра изчисти тогава.

# 94
За нови дава само 10 процента за следваща покупка, преди дни правих профил заради едни дънки и реално можех да се възползвам само от дългуча.
Може и аз да не съм направила нещо както трябва, защото не задълбах много- бързо се отказах от дънките, че бяха без еластан.

# 95
Има, кеш на браузъра изчисти тогава.
По принцип не се занимавам с тези неща. Много рядко...😅 Оттук нали получавам най-актуалната информация. 😃

# 96
Ето, още си стои така при мен:

# 97
Ето го и при мен, току що го снимах.

Нищо общо няма с онези 20% до 19.04. Те си бяха други. За лоялни клиенти.

# 98
Бихте ли ми помогнали, тъй като много рових и не намерих точна информация?
Харесах дънки за майка ми, но не мога да се ориентирам с размерите. За модела номерата започват от 32 до 50. Нейните размери са: талия - 95, ханш - 112.
Много ви благодаря!

# 99
Как да си докарам БД- код, сума оппеделена на поръчката? 🤷🏻♂

# 100
Да попитам вече миналите 400 точки, какви са бонусите? В смисъл, заслужава ли си да си във VIP-а? Има ли прилично количество намалени артикули?

# 101
Ами за сега най-големият бонус е, че доставката е безплатна независимо от сумата. Получих и ваучер за 5 лева.

# 102
Харесах дънки за майка ми, но не мога да се ориентирам с размерите. За модела номерата започват от 32 до 50. Нейните размери са: талия - 95, ханш - 112.
Много ви благодаря!
Според мен е 42 , но по-добре питай на телефона на НМ, безплатен е за този номер какви са размерите и ще се ориентираш по-добре. Ако са еластични можеш и номер надолу да вземеш. Индивидуално е.

# 103
Много ви благодаря!

Най-добрата ми приятелка преди да отслабне беше с подобни мерки - талия 80 (в най-тънката част, а не около пъпа) и ханш 116. Взимаше си точно 42 размер, както каза fanfanito. Сега е свалила доста сантиметри (над 10 навсякъде, мисля) и 40 ѝ е точен. Тоест, при размерите в момента, смятам че 40 няма да Ви свърши работа.
Аз също предлагам 42, а ако талията ѝ наистина е 95 в най-тънката част, а не около пъпа, дори бих предложила 44 размер.

# 104
Днес вече няма 20%.

Общи условия

Активация на акаунт