Пазаруване от НМ, тема 57

• 44 394
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
По-скоро ми е тъжно… за старите оферти, за бъгчетата пък да не казвам 🤫

# 421
И на мен, Феникс.
Но пък се радвам, че следихме заедно и доста неща купихме за без пари. Simple Smile
Сега правят всичко възможно да ни откажат. Disappointed

# 422
Непонятно ми е защо някой би искал да откаже клиентите си да пазаруват. Трябва да съм много на зор, за да дам 50лв за ежедневна рокля, примерно. Ще чакам да я намалят, ако свършат размерите... все тая. Едва си затварям гардероба от парцаляк.
Не им разбирам политиките.

# 423
Ей сега съм в реал.
Намален щендер има само един с жилетки и някакви разкъсани потници (това е модата явно сега).
На много места обаче има етикети “Само за лоялни клиенти” и примерно 39.99 е цената, пък за лолялни пише 34.99.

# 424
Здравейте, не успях да открия информация след какво време се очаква да получим потвърдителен имейл от хм за получена върната стока от нас? Благодаря! Simple Smile

# 425
Няма смисъл да очакваш такъв имейл. Можеш сама да си следиш пратката от сайта на Еконт. Парите може да дойдат преди имейла.

# 426
Здравейте, някой има ли този модел? Може ли да споделите мнението си? Благодаря предварително!

# 427
Занесох торба. Девойката пита имам ли приложението? Аз съм подготвена още от вратата, с баркод за сканиране.
Тя взе телефона, рови 5 минути, въртя си нейната карта, направо се изнервих. Не обичам някой да ми пипа телефона. И я попитах, не трябва ли да ми сканирате картата? Не, за рециклиране не било така. Само за покупки.
При вас така ли беше? Нещо не ми хареса тази работа. Досега винаги си сканирам лично картите, никой не ми е вземал телефона и да си играе 5 минути с него.
Да, при мен се получи същото. Бях с 6 торби. Дори не знаех за тъпото им приложение. На телефона си имам само приложения, които ползвам за работата си и за създаване на съдържание. Телефонът ми изключено да го дам на някого. Абсурд.! Аз дори не си носих телефона в мен.😂
Супер много ме издразниха. Приготвила съм дрехите за друга кауза. Тези са мега зле.
Да разбирам, че ако искам да ползвам жалките 10% от върнати дрехи, трябва да имам свалено тяхното приложение, да съм логната там и онази да ми сканира баркода от профила. Така ли? Т. Е без това приложение не могат да се трупат точки - нито от върнати торби, нито от покупки в реала. На практика трябва да съм нон стоп с телефона си - ха, ха... колко смешно и зорлем да си инсталирам великото приложение. Вери Куул....... 😂😂🤗

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 17:19 от *FIORE*

# 428
Не е нужно да е свалено приложение, аз го нямам, отворих си картата през браузъра.

# 429
Фиоре, даже не ми сканира само баркода, ами не знам какво рови толкова. Много ме ядоса. Телефонът ми беше с приготвен баркод, в другите магазини сама си го сканирам, никой не ми е вземал телефона.
Шантал, в Плаза ли? Явно на много неграмотна служителка попаднах аз. Confounded

# 430
Явно на много неграмотна служителка попаднах аз. Confounded
Аха!😂 И аз така. Големи сме късметлийки с тебе. Моята така умно гледаше и 100 пъти повтори, че без приложение не ставала работата. 🤦 Аз инат мръсен - взех си всето торбаляци и обратно към колата.😂
А как сама си сканираш кода? Как става това? На тази, дето се натресох аз, носеше бадж на врата и ако не й дам телефона си, няма как. Абе... голям цирк. Тегава работа и на който се паднеш. 🤦

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 19:09 от *FIORE*

# 431
Здравейте,виждам че обсъждате точките от дрехите за рециклиране.Аз също ходих  три поредни дни да предавам по 2 торби и се чудих защо не ми се отразяват в профила-надявах се да достигна 400 точки до 31 май.Вчера като ходих попитах служителката и се оказа че се отразявали след 1 месец😒😠 ...Иначе имам 6 ваучера за по 10% отстъпка в профила си.

# 432
Точките от дрехи по-бързо се отразяват. Не след месец. Пак не знаят!

Фиоре, в други магазини сама си сканирам - Лидл, Кауфланд.

# 433
Сега бях в реала и по системата съобщиха, че вече ще има опция click and collect

# 434
Онлайн си има опция да вземеш от магазин, явно вече си работи, тъй като миналата седмица го видях. Дано пуснат и връщане в магазин Simple Smile
Иначе доставка до магазин на мен ми изписва, че е безплатна, което е супер.

Общи условия

Активация на акаунт