Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 257
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Aз гледах втория сезон на Бриджъртън.
Мога да кажа, че поне за мен е по - добър от първият 😊

Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Yassy_N, Sparkling Heart Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, обичана и щастлива! Нека се сбъднат всички твои и на хората, които обичаш, прекрасни мечти! Весело празнуване!

Гери, Sparkling Heart бързо възстановяване!

Ханде и Керем изживяха магични моменти преди една година. Помня с каква радост посрещахме всяка новина за тях:

Чаровната усмивка на Ханде:

Топлите прегръдки на Еда и Серкан:

Марги, Sparkling Heart тази снимка от летището на връщане е от 26.04.2021 г. Следователно снимките от ваканцията им и признанието, че са заедно е преди тази дата:

Видях, че и Линдето Sparkling Heart е на същото мнение за годишнината.

бабче-mp3, Sparkling Heart всеки път ме трогваш с чудесните стихове, които постваш! Много емоционално зареждащо ми действат!

По темата за пристрастяването към филм, сериал или актьори - преживях няколко такива влюбвания и все още се вълнувам от творческия и житейски път на любимците ми. Първи бяха Берг и Халит в "1001 нощи", Туба и Мурат в "Аси", след това Фахрие и Бурак в "Чучулигата", Неслихан и Кадир в "Двете лица на Истанбул". Има още, но ще ви доскучае докато изчетете целия списък.

Ханде първо я харесах с Толга Саръташ в "Дъщерите на Гюнеш", а след това с Бурак Дениз в "Любовта не разбира от думи" и започнах да се интересувам от тях.

В Керем се влюбих от "В очакване на слънцето". Харесах двойката Ханде Доандемир и Керем Бюрсин.

Когато харесам даден писател, обикновено изчитам цялото му творчество. Опитвам се да гледам филмите и сериалите на любимите ми актьори също.

Гледахте ли вече "Бриджъртън" и "Сандитън" сезон 2? Какви са впечатленията ви?

Днес е премиерата по Нетфликс на втората част на "365 дни".

Хубав и успешен ден, мили момичета! Sparkling Heart

# 316
Мира Relaxed
Скрит текст:
Онзи ден си пуснах първи сезон на Бриджъртън. Малко съм бавна в това отношение. Satisfied На 5-ти епизод съм. Не е лош, но не съм очарована. Втори сезон го хвалят повече. Чела съм книгите преди години. Simple Smile

Робот...

# 317

В очакване сме на "интервюто" Joy

# 318
Марги, Sparkling Heart само да ти кажа, че Берен Саат и Къванч Татлъту, Чаатай Улусой и Хазал Кая също са ми в списъка! "Забраненият плод" и "Огледален свят" са едни от любимите ми сериали.

Много ми харесаха и актьорите от "Дъщерите на г-жа Фазилет" -  Назан Кесал, Дениз Байсал, Чаалар Ертуурул, Афра Сарачоолу, Махир Гюнширай, Алп Навруз - всъщност - целия каст.

Харесват ми двойките и от летните комедии. Спирам да изброявам, че със сигурност ще пропусна някои.

Слънчице и Гери, Sparkling Heart на мен също втори сезон ми е по-интересен заради драмата между двете сестри.

"Сандитън" е по недовършения роман на Джейн Остин. За съжаление, тя не успява да го довърши, защото умира твърде млада. Ако ви се гледа нещо в стил "Гордост и предразсъдъци", "Ема", "Разум и чувства":
https://filmisub.com/index.php?do=seriali&title=Sanditon

Вторият сезон го изгледах с руско озвучаване:
https://newsezon.net/load/drama/sjenditon-1-2-sezon/8-1-0-3209

За снимката на Ханде с мениджърката ѝ - силно се надявам да работят по нов проект, а не за реклами. Липсват ми на екран Ханде и Керем.

За Пънар Дениз имаше информация, че ще се снима за Дисни Плюс с Ураз Кайгълароулу. Между другото, Керем смени Ураз в "Айнен, айнен", защото той започна снимки в "Дъщерята на посланика".

Тези снимки ми напомниха:

Скрит текст:
Втори ден рисувам аз, просто без да спирам,
а бои, бои у нас само си избирай.
Боядисах този свят с най-любимия ми цвят.

Оранжево небето, оранжево морето,
оранжева тревата, оранжев и градът.
С оранжевите майки, оранжеви дечица,
оранжеви китари, оранжево звънят.

Ала чичко строг, брадат появи се в къщи,
щом рисунката видя, мигом се намръщи.
И отсече важно "не", ти грешиш, така не е.

Но лъчите си над нас слънцето разплиска
и тъй както исках аз, всичко боядиса.
Слисан чичкото мълчи, гледа и върти очи.

Тази песничка навред все така ще пея,
знам добре и за напред ще дружа с нея.
Даже и да си голям, славно е да виждаш сам.

С оранжевите майки, оранжеви дечица,
оранжеви китари, оранжево звънят.

# 319

Много, Ви благодаря за хубавите пожелания момичета!
Благодаря за цветята и любимите ми лалета!

Няма по-голям подарък от този на споделената любов!
Не, Ви черпя с виртуални лакомства ... надявам се на духовна споделеност.

# 320
  • София
Един фен в Туитър, с голяма доза хумор, е написал:

"Никога не съм знаел, че раздялата може да накара хората да блестят толкова много"

А друга фенка е отговорила:

"Точно. Мисля, че и аз ще трябва да мина през една, ако искам да светя като нея 😍 Нямам търпение!"

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 14:03 от БлагаВест

# 321
# 322
Честит рожден ден , Яси! Пожелавам ти много здраве, щастие , любов и успехи във всяко начинание! 🌺🌺🌺

Мира, леле , колко много любимци имаш! Как успяваш да обиколиш всички теми из форума? Joy По въпроса за сериалите, за които питаш, ще сложа в скрит текст, че на някой може да не му се чете. Joy
Скрит текст:
"Бриджъртън" не съм гледала нито първи, нито втори сезон. Честно казано нямам желание, нещо не ми допада каста по снимки , вероятно са страхотни актьори, но като не ми допадат визуално и това ме спира. Rolling Eyes Книгите съм ги чела преди доста време , има ги с фен преводи в читанка, харесаха ми , но не си спомням сюжетите точно, което е хубаво, защото няма да сравнявам сцени, но пък този каст...спира ме.
"Сандитън" го гледах по препоръка на druon77. Първият сезон преди 1г, може би. Даже не знаех, че има втори сезон от теб научавам , мислех че са се отказали. Joy Честно казано не бях впечатлена от първи сезон, беше нещо като завръзка на историята и без продължение остана в нищото. Главните герои са големи сладури, локацията е страхотна, костюмите също, но първи сезон са 8 епизода, а главните герои изобщо не се срещат първите 4 епизода или съвсем за кратко. Нещо не усетих любовната история за оставащото кратко време, прекалено много време отделиха на второстепенни герои, нямаше да изгледам даже всичките епизоди , ако не беше по препоръка на съфорумката. Ето че отново, различни очи - различно гледат. Blush

# 323
# 324
Bell Когато си казваш довиждане с една мечта. Слагам разсъжденията си в скрит текст.

Скрит текст:
Момичета, нали сме в клуб за взаимопомощ. Е, аз има нужда от такава. Керем и Ханде сияят, а на мен ми е тъжно. Смятах, че съм изживяла раздялата им, но не е така. Ханде е прекрасна на снимките /определено смятам, че отново е влюбена/, Керем за мен е едно от най-слънчевите "момчета" на турското кино, радвам им се много, но бях толкова влюбена в тях. Нощес и днес след интервюто с Ханде много ме заболя. Приземих се здраво. Зная, че ще ми мине, но си давам обещание, че повече в екранна двойка няма да се влюбя. Един път стомна за вода, втори път, но трети няма да има. С влюбването бях до тук. Сега чакам сериалите /или филмите/ им. Учудвам се на себе си, че се докарах до тук. Зная причината. Помогнаха ми в много труден за мен момент - тогава, когато не знаеш къде си и търсиш път да продължиш. Пред тях е бъдещето. Нека са щастливи. А аз ще продължавам да чета и пиша. Благодаря ви, момичета. Радвам се, че ви има.

P.s. Изгледах 2 сезон на "Бриджъртън". Много ми хареса. Препоръчвам го.
Скрит текст:
Прекрасно игра, викторианска Англия, изключително надграждане на образи, а /лично мнение/ Джанатън го чака бляскава кариера.

Bell За любовта с любов. Revolving Hearts Така започна всичко...

Bell Яси, бъди честита и благословена. Честит празник. Flowers Hibiscus

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 16:20 от st_ina

# 325
  • Dupnica
Прекрасен ден момичета, сряда е! Yellow Heart
Яси, Честит рожден ден с любимите ти лалета!

Цифрите изразени в години не са важни , а духът и на колко се чувстваш!
Бъди здрава и много щастлива, продължавай да ни радваш духовно! Flowers Cherries Flowers Four Leaf Clover
А от вчера като че всичко около нас е в оранжево, жълто и слънчево - радост за душата! Nature Full Moon With Face

До довечера!

# 326
  • София
Bell Когато си казваш довиждане с една мечта. Слагам разсъжденията си в скрит текст.

Скрит текст:
Момичета, нали сме в клуб за взаимопомощ. Е, аз има нужда от такава. Керем и Ханде сияят, а на мен ми е тъжно. Смятах, че съм изживяла раздялата им, но не е така. Ханде е прекрасна на снимките /определено смятам, че отново е влюбена/, Керем за мен е едно от най-слънчевите "момчета" на турското кино, радвам им се много, но бях толкова влюбена в тях. Нощес и днес след интервюто с Ханде много ме заболя. Приземих се здраво. Зная, че ще ми мине, но си давам обещание, че повече в екранна двойка няма да се влюбя. Един път стомна за вода, втори път, но трети няма да има. С влюбването бях до тук. Сега чакам сериалите /или филмите/ им. Учудвам се на себе си, че се докарах до тук. Зная причината. Помогнаха ми в много труден за мен момент - тогава, когато не знаеш къде си и търсиш път да продължиш. Пред тях е бъдещето. Нека са щастливи. А аз ще продължавам да чета и пиша. Благодаря ви, момичета. Радвам се, че ви има.

st_ina, Heart чувствата ни са подобни и взаимни! Запомних те с емблематичното "Влюбих се в любовта им!" Grinning
И с мен е така, влюбена бях в любовта им, в погледите, усмивките, докосванията! Revolving Hearts Бяха красива, прекрасна двойка! Sparkling Heart Нека да са щастливи! Каквото и да правят, с когото и да го правят, където и да го правят! Друго засега няма да казвам. Sunglasses

Споменавате интервю на Ханде. Rolling Eyes Къде сте го чели? Аз не съм попадала на интервю,  само прегледах различни коментари в мрежата.
Thinking

# 327
Дилеми, Sparkling Heart ето го интервюто:

"Ханде Ерчел беше видяна в Етилер предния ден.

Отговаряйки на въпросите на журналистите "Продължава ли приятелството ни с Керем Бюрсин?" красивата актриса каза: "Това беше много ненужен въпрос. Има ли такова нещо? Да не говорим за тези неща, няма нужда", спомена тя.

Цялата статия я има тук: https://www.riri-nano.com/2022/04/hande-ercel-who-was-on-vacation-with.html

"Ханде Ерчел, която беше на почивка с Каан Йълдъръм, отговаря на въпроси за Керем Бюрсин.

Ханде Ерчел, която се завърна от почивката си в Лондон с Каан Йълдъръм, с когото се насочи към новата любов, отрази в обективите предния ден в Етилер. 28-годишната актриса, която беше видяна усмихната, разказа за любовния си живот. Заявявайки, че е в много добро настроение, Ерчел каза: „Всичко е наред, справям се много добре“.

Попитана за почивката си в Лондон, красивата актриса каза: „Този ​​дни имах малка ваканция, нали“. Ерчел направи следното изявление за връзката си с Каан Йълдъръм:  „Много съм добре, всичко е наред. Много мило“.

Каан Йълдъръм и Ханде Ерчел, колеги от телевизионния сериал от 2019 г. "Halka", се забавляваха на място в Емирган миналия месец.

Заявявайки, че бизнес срещите са започнали, Ерчел каза: "Сега започна работата и  интензивността  . Предстои да правим бизнес, но все още не е ясно. Искам да прекарам лятото работещо", каза тя.

„Ще е филм или сериал?“ на въпроси. Това каза актрисата, която участва в сериала "Sen Çal Kapımı". , "И двете са добре, няма значение. Липсва ми работата твърде много, изобщо не задавай въпроси. Мина много време. Не съм работил от септември".

Ерчел, „Не планираш ли да отидеш на почивка с племенницата си Мави (дъщерята на по-голямата й сестра Гамзе Ерчел)?“ тя отговори на въпроса:  "Аз съм с Мави всяка минута. Ето защо тази ваканция беше много добра за мен. Можех да живея с Мави най-много осем месеца. Освен това няма ваканция, само работа" тя отговори.

Известната актриса, на която припомниха, че се раздели с бившия си любовник и партньор в последния сериал Керем Бюрсин, "Продължава ли приятелството ви?" На въпроса „Беше много ненужен въпрос. Добре ли си? Да не говорим за тези неща, не е необходимо“, каза тя."

Мики, Sparkling Heart само в нашата тема влизам и то не всеки ден, защото непрекъснато имам какво да правя и си мечтая денонощието да не е само 24 часа.

Съжалявам, че съм приносител на неприятни вести!

# 328
Инка, не знам какво си видяла/чела , аз още си чакам да излезе видео от въпросното интервю , ако има такова изобщо. Joy Върти се в мрежата какво е казала Ханде, какво е казала толкова, 2 изречения, с които отново не казва нищо. Joy
Разбирам чувствата ти относно раздялата, аз лично отдавна съм я приела, други пък мислят, че още са заедно. Всички явно се намираме на различни фази.
Според модела на Кюблер-Рос, петте етапа на скръбта са:
1.Отричане;
2.Гняв;
3.Пазарене;
4.Депресия;
5.Приемане.
Аз лично усетих, че минавам през всичките етапи , но сравнително бързичко. Joy Мисля, че прекалено много се вживяхме в тази връзка , в която бяхме само странични наблюдатели. Следкато минах през 5те етапа на скръбта, осъзнах, че продължавам да  ги харесвам много и двамата,  и нямам желание да заемам страна като дете, чиито родители се развеждат. Joy Нека да са щастливи, никоя среща не е случайна и нищо не се случва без причина. Който трябва да остане в нечий живот, ще остане, останалите са само спирка по пътя. Nature High Brightness

# 329
  • София
Нека да са щастливи, никоя среща не е случайна и нищо не се случва без причина. Който трябва да остане в нечий живот, ще остане, останалите са само спирка по пътя. Nature High Brightness
Hands Plus1

Mira07, благодаря.  Flowers Cherry Blossom Няма да коментирам прочетеното. People Eyes

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 16:35 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт