Мога да кажа, че поне за мен е по - добър от първият 😊

Yassy_N,
Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, обичана и щастлива! Нека се сбъднат всички твои и на хората, които обичаш, прекрасни мечти! Весело празнуване!
Гери,
бързо възстановяване! Ханде и Керем изживяха магични моменти преди една година. Помня с каква радост посрещахме всяка новина за тях:

Чаровната усмивка на Ханде:

Топлите прегръдки на Еда и Серкан:

Марги,
тази снимка от летището на връщане е от 26.04.2021 г. Следователно снимките от ваканцията им и признанието, че са заедно е преди тази дата:
Видях, че и Линдето
е на същото мнение за годишнината.бабче-mp3,
всеки път ме трогваш с чудесните стихове, които постваш! Много емоционално зареждащо ми действат!По темата за пристрастяването към филм, сериал или актьори - преживях няколко такива влюбвания и все още се вълнувам от творческия и житейски път на любимците ми. Първи бяха Берг и Халит в "1001 нощи", Туба и Мурат в "Аси", след това Фахрие и Бурак в "Чучулигата", Неслихан и Кадир в "Двете лица на Истанбул". Има още, но ще ви доскучае докато изчетете целия списък.
Ханде първо я харесах с Толга Саръташ в "Дъщерите на Гюнеш", а след това с Бурак Дениз в "Любовта не разбира от думи" и започнах да се интересувам от тях.
В Керем се влюбих от "В очакване на слънцето". Харесах двойката Ханде Доандемир и Керем Бюрсин.
Когато харесам даден писател, обикновено изчитам цялото му творчество. Опитвам се да гледам филмите и сериалите на любимите ми актьори също.
Гледахте ли вече "Бриджъртън" и "Сандитън" сезон 2? Какви са впечатленията ви?
Днес е премиерата по Нетфликс на втората част на "365 дни".
Хубав и успешен ден, мили момичета!

На 5-ти епизод съм. Не е лош, но не съм очарована. Втори сезон го хвалят повече. Чела съм книгите преди години. 

Книгите съм ги чела преди доста време , има ги с фен преводи в читанка, харесаха ми , но не си спомням сюжетите точно, което е хубаво, защото няма да сравнявам сцени, но пък този каст...спира ме.

Когато си казваш довиждане с една мечта. Слагам разсъжденията си в скрит текст.
Така започна всичко...

чувствата ни са подобни и взаимни! Запомних те с емблематичното "Влюбих се в любовта им!"

Няма да коментирам прочетеното.