Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 37 269
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Така нареченото „интервю”, явно умишлено не го пущат, защото нищо конкретно не е казала. Така наречените "журналисти" не са я попитали нищо конкретно нито за Керем, нито пък за Каан или за някой друг ... Всичко май си е от рубриката "... една жена каза.... "  и  " ,,.... и да си намерим повод да оплюем някой, че ни е скучно .... "
„Интервюто”: (полуофициално - имаме превод, но няма запис Stuck Out Tongue Winking Eye ) с Гугъл Wink
Р: Г-жо Ханде, как сте? Как върви животът ви тези дни?
Х: Всичко е наред. Аз съм много добре.
Р: Ходихте ли на почивка наскоро? Как беше? (Няма споменаване на някакво конкретно място)
Х: Наскоро имах малка ваканция. Да. Беше красиво.
Р: Продължава ли приятелството ви?
(Няма пояснение дали този въпрос е свързан с Каан или Керем)
Х: Много безполезен въпрос. Да не говорим за тези въпроси. Няма нужда.

# 331
Bell Mira07 , не си носител на лоши вести. На това му се казва реалност. Приела съм го, но снощи не ми бе ок.

Bell mikipoli , минала съм през тези състояния, когато се разболях. Ах, как ги изучух, ах. Накрая се смирих и приех реалността. Моята истина е, че няма случайни срещи. Трябвало е да се срещнат, срещнали са се. Не им било писано да са заедно. Но пък така се вклюбих в любовта им. Една година ни караха да се усмихваме и вярваме в тях.

Bell Dilemi , благодаря за всичко, което правиш всяка сряда за нас. Радвам се, че отделяш от най-ценното си- времето.

Bell Написах го и на друго място - ако Керем бъде на сцената на театъра в Малага по покана на Бандерас, ще направя всичко възможно да отида. /прочетох, че има покана/ Икарусът май ще остане на трупчета.

Bell Вече всеки ползва своя телефон. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 27 апр 2022, 18:44 от st_ina

# 332
Ако ви кажа, че съм го преживяла, ще ви излъжа. Ако ви кажа, че нямам едни 10-20 % надежда, че ще се оправят нещата, пак ще ви излъжа.

На преведеното интервю и вмъкнатите имена на Керем и Каан не вярвам. Ако имаше сензация, още снощи щеше да го пуснат. Виждам го като "интервю" за една минута и тръшване на вратата от Ханде. Предполага се, че трябва да сме им свикнали вече на турските папараци, явно не сме съвсем.

Днес съм учудващо спокойна. Animal Monkey Face

# 333
Аз също не вярвам на интервюто без видео. Това означава, че и ние тук можем да напишем сценарий какво е казала Ханде и да го публикуваме в Инстаграм.
Аз все си мисля, че тя ако има да потвърждава или сподели нещо, ще го направи сама. Не е нужно да използва второразрядни журналисти за тази цел. 💫

Керем и Ханде като двойка ще имат специално място в моето сърце. Все се надявам вселената да ги събере отново.
Ако ли не, не е било писано. Мъчно ми е разбира се от време на време...
Щеше ми се да не се предават на първото препятствие, а да се борят повече 🤷‍♂️

Това ще ми е последният път, когато се интересувам толкова много от двойка.
Не мога да мина същия път още веднъж.
Просто няма да бъде същата емоция пък и винаги ще се притеснявам, че краят ще ме удари, както сега 😐 Аз много обичах Озге и Гьокберк от сериала Клетва (Yemin). Познах ги още в самото начало. Те дори се сгодиха, но малко след ХанКер и те се разделиха. Така че това е краят на моя път като Shipper ☺️. Оттук насетне само и единствено мога да бъда страничен наблюдател.

# 334
Бамбини, сряда вечер е, време за парти Tropical Drink

Линкове за  еп. 33 с бг. суб Movie Camera
https://ok.ru/video/2346188671671
https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi
и за да спазим традицията - стартираме в 20:00 часа Popcorn

Stuck Out Tongue Winking Eye Revolving Hearts

# 335
Миси, Дилеми, да се настаня и аз между вас Stuck Out Tongue Winking Eye Гифчетата към еп.33:

Момичета, шашнах се за момент Joy Помислих, че интервюто е излязло, а Ханде е изпаднала в подробности...
Това, което се върти цял ден из нета са свободни съчинения. Реално не знаем какви са били въпросите и дали точно това са отговорите или прибързваме с предположенията...
За вас не знам, но аз съм склонна по-бързо да повярвам на лошите новини отколкото на добрите. Flushed
За Ханде и Керем по време на сериала до последно изпитвах съмнения любов ли е, но когато се появиха клюките за Мурат 2 и Атасай малко ми трябваше да се хвана. Open Mouth Joy

Мики, през петте състояния според модела на Кюблер-Рос май всички сме преминали в определен момент от живота си, но в случая с Ханде и Керем аз се придържах към две от точките - първата и последната. Joy Отричане и приемане. Първо се разсмях и слуховете за раздяла ми звучаха абсурдно, после осмислих и си казах, че не е невъзможно... Минаха дни, върнах се в първоначалното положение - тц, това не е краят, тази история ще има продължение. След още малко време се примирих, че и те са простосмъртни - нищо човешко не им е чуждо, не са се разбрали, разделили са се. И т.н., и т.н. Завъртях се в един кръг - днес на едно мнение, утре на друго, не знам какво мисля, нито какво искам 🤣
Осъзнавам, че тяхната история отдавна стана и наша, но май не се чувствам разочарована и емоционално изцедена. Каквото-такова.

# 336
Всеки има собствен прочит на това дали са заедно или не. За мен /като непоправим оптимист/ чашата винаги е наполовина пълна и  такава любов не избухва и не се потушава толкова лесно. Разделени или не, нека са щастливи.

# 337
Yassi, честита бъди ! Желая ти здраве ,щастие , спокойствие , забавни моменти и положителни емоции! 🎈🍀

Напълно ви разбирам за раздялата . Както повечето от вас и аз в много специален момент се срещнах със СЧК ,с Ханде ,с Керем и ги свързвам с едно израстване и преосмисляне на случващото ми се . А раздялата им ме поля с кофа студена вода . Направо си се разтроих - което е смешно да се случва за хора ,които не познавам 🤷‍♀️ Ама на ,знам ,че ще ме разберете . Първо не исках да приема ,после мислех, че е блъф и така преминах през доста фази за кратко време и се осъзнах ,че важното е да са щастливи ,дали заедно или поотделно и да ни радват с проекти и присъствие в социалните мрежи . Вече това ми стига. 🙂🎈

# 338
  • София
Привет! Heart Eyes
Днес ми е малко особено.  Rolling Eyes Разбираемо, след всичките „да“, „не“, „може би“...След споделените новини и  размисли по темата.
Марги, много добре си го описала! Heart Отричане или приемане! И аз съм така. Stuck Out Tongue Winking Eye
Sezariya, Габи, Heart преживяваме почти едно и също!
Чак когато натрупаш години, осъзнаваш, че не е важно на къде си вървял, до къде си стигнал, какъв път си изминал, какво се е случило по време на пътуването... Най-важното е, с кого си пътувал, с кого си се препъвал по пътя, с кого си се смял, с кого си плакал, с кого си мечтал, с кого си гледал морето, звездите и луната. Heart Най-важното е, да намериш правилният човек, с когото да споделиш пътуването! Grinning
След това малко отклонение в стил „Искрено и лично“ започвам преговорът за тази вечер. Sunglasses

Момичета, отново очаквам вашата подкрепа
Grinning

33 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Излъчен на 27.02.2021
Хаштаг: #kokundaaskvar  - мирише ми на любов.

...какво правите тук?

Селин: Серкан, какво правите тук?
Серкан: Заспали сме, Селин. Няма нужда да викаш толкова.
Селин: Серкан, подиграваш ли се? Хванах в прегръдките ти бившата ти възлюбена. Казваш, че сте заспали ли?
Серкан: Добре. Разбирам, но наистина заспахме. Тоест, Еда...

Селин: С всички ли заспиваш така, Серкан?
Серкан: Селин, успокой се.
Селин: Не мога да се успокоя. Днес е рожденният ми ден, трябваше да режа торта. Не съм длъжна да те намирам тук с възлюбената ти!
Серкан: Нищо такова. Тоест... Селин, ако искаш да поговорим навън.

Еда: Не си струва да крещиш така, Селин.
Селин: Не се меси! Знам какво се опитваш да направиш. Стой далеч от любимия ми.
Дениз: Между другото и на мен трябва да обясниш.
Серкан: Наистина не е имало нищо между нас.

Дениз: Извинявай, бях принуден да задам този въпрос. Добре ли си?
Еда: Паднах, а като паднах...Много ме болеше. Серкан ме намери...
Дениз: Серкан те е намерил, добре. Боли ли те сега?
Еда: Не, добре съм. Добре съм.

Гласовете на Серкан и Селин:
- Селин, малко се успокой.
- Как да се успокоя, Серкан?! Намерих те в колиба в прегръдките на бившата ти възлюбена.
- Виж, добре. Но се загуби, намерих я, с коляното й се беше случило нещо и я доведох тук.
- Серкан, какво ми разказваш?! Какво разказваш?! Всичко е пределно ясно! Прегръщахте се!
- Малко преувеличаваш.

- Преувеличавам ли? Аз ли преувеличавам? Серкан, днес е рожденият ми ден! Рожденият ми ден! Канех се да разрежа тортата с любимия ми! Еда дойде и съсипа всичко! Всичко обърна с краката нагоре! И хванах любимия си с бившата му, в прегръдките й!
- Заспахме, това е.

- Виж, съжалявам, разбра ли? Съжалявам, че те накарах да преживееш това на рождения си ден. Наистина съжалявам. Но бъди сигурна, че между нас не имало нищо. Не е имало.
- Серкан, в момента преживявам голямо разочарование. Не мога да повярвам, че си ми причинил това. Наистина не мога.
- Не съм направил нищо, Селин. Тя се загуби. Загуби се.
- Каквото и да стане, винаги си прав, нали? Постави се малко на мое място. Малко. Не мога да повярвам!

Селин: Знам какво наистина се опитваш да направиш, но ще загубиш, аз ще спечеля. Чу ли ме? Набий си това в главата!
Еда: Не съм направила нищо, за да ти се извинявам, Селин. Но дори да се извиня, не го заслужаваш. Извинявай.

Селин: Ще получа това, което заслужавам. Не се притеснявай.
Еда: Ще видим.
Серкан: Селин...

Дениз: Серкан спомни ли си те? Тоест играта ни проработи ли?
Еда: Не знам. Може ли да ме оставиш сама, Дениз. Моля те.
Дениз: Както поискаш.

# 339
Добре че не ми личи колко ми е зле. Satisfied

Дилеми, благодаря ти за труда и старанието.

"Когато сте сигурни в себе си, не е нужно да се обяснявате на никого или да се опитвате да убедите никого във вашите качества. Вие блестите и естествено тези, които живеят в тъмнина, се възмущават от присъствието ви."

# 340
Дилеми ❤

Нова сладурска снимка от Башак и Ферит (продължавам да си го наричам така Joy)
🤍🤍🤍

# 341
Дилеми, много ти благодаря за труда, който полагаш Kissing Heart

Gift Heart

Two Hearts

# 342
  • София
Много си опасна, Селин.

Селин: Привет.Свободен ли си?
Дениз: Разбира се, че съм свободен. Ела. Такова кафе ще ти направя, че ще свали цялата ти умора.
Селин: Много си самоуверен.
Дениз: Изпекох кафето със шест подправки. Невероятно. Пробвай.
Селин: Наистина е вкусно. Но не мога да се откжа от вкуса, с който съм свикнала.

Селин: Това, което стана снощи... Държах се необмислено от нерви. Напрегнах и теб. Затова...Моля за извинение, извинявай.
Дениз: Селин, повярвай. Няма нужда от никакво извинение. Защото прекрасно знам, по каква причина стана. Много отдавна забравих, забрави и ти. И да затворим темата.
Селин: Добре, отлично. Разбрахме се тогава.
Дениз: Е, как е със Серкан? Тоест, преодоля ли това, което стана в хижата?

Селин: Да, добре съм. Дори много добре.
Дениз: Браво! Всъщност...Не съм мислил, че така бързо ще се съвземеш.
Селин: Ами както изглеждам, така съм. Добре съм.
Дениз: Селин, какво направи? Заключи Серкан в къщи ли?
Селин: Не, Серкан се заключи сам, когато заспа там с Еда.
Дениз: Но тяхното е било невинен сън. И ти знаеш това.
Селин: Да, но ми изпадна такава възможност и се възползвах.

Дениз: Ще се правиш на жертва.
Селин: Ами нещо от типа, че страдам и Серкан трябва да види страданията ми. Защото Серкан не може да седи спокойно, ако ме е обидил.
Дениз: Много логично. Много си опасна, Селин.
Селин: Сега съм в отлично настроение, Дениз. Никой не може да ми развали настроението.

Тактиката на Селин – да накара, да принуди Серкан да се чувства виновен
Змията е ухапала жертвата си , изплюла е отвровата. Сега чака, да се задейства парализиращият ефект на отровата и се наслаждава на стореното. Отврат. Не може въобще дори да се спомене, че Селин обича Серкан! Не, не и не!

Нашето приказка ли е, Серкан Болат?

Еда: И Заекът се добра до финалната права.
Серкан: Благодари се на задръстванията, Костенурке.
Еда: Нямаше никакви задръствания. Има само заслужил победител.
Серкан: Нали не искаше да се съревноваваш с мен?
Еда: Ти поиска и загуби. Вече ще мислиш по 2-пъти преди да се състезаваш с мен.

Серкан: Но доколкото си спомням в тази приказка побеждаваше не Вешицата, а Костенурката.
Еда: Нашето приказка ли е, Серкан Болат?

Серкан: Приказките са само, за да се приспят децата.
Еда: Не. Приказките съществуват, за да растат децата с прекрасни истории. Но разбира се, какво разбираш ти от това.

Серкан: Ухае прекрасно.

Нищо нередно не е станало.

Еда: Какво?
Серкан: Какво?
Еда: Какво? Какво гледаш така? Не сме направили нищо нередно. Тоест, там нищо нередно не е станало.
Серкан: Не съм казал подобно нещо.
Еда: Очите ти го казват. Какво направихме? Измръзнахме и заспахме. В това няма нищо нередно.

Серкан: Да. Ние сме двама възрастни души, които скоро ще се оженят.
Еда: Да, възрастни сме. Които скоро ще се оженят.
Серкан: Точно така.
Еда: Ще се оженим. Ще бъдем щастливи.
Серкан: Първо ти ще се омъжиш.

Еда: Ще се омъжа. Веднага.
Серкан: Кога? Тоест, ако искаш по-подробно да поговорим на тази тема... Да, Ердем!
Ердем: Мога да си отида, ако искате... Но исках да кажа нещо. Какво щях да кажа?

Серкан: Добре, не е важно. Ердем. Можеш ли да повикаш Ферит? Искам да направя събрание на борда на директорите.
Ердем: Разбира се.
Серкан: Добре. Наистина...

# 343

...  Малдивите 2021 Wink

Gift Heart

# 344
  • София
Толкова ли е трудно да ни кажеш, преди да вземеш решение?

Серкан: Какво е това?
Селин: Заявление за напускане.
Еда: Прието е.
Серкан: Еда, моля те. Дай да направим събранието, а после вземи решение.
Селин: Серкан, не мисля, че има смисъл да стоя повече под този покрив.
Серкан: Моля те.

Серкан: Готови ли са документите?
Джерен: Да, г-н Серкан, готови са. Заповядайте.
Серкан: И така, приятели, трябва да бъдете свидетели на този момент по регламент. И в същото време исках да направя това на рождения ден на Селин. Но за съжаление...Нямаше възможност. Затова, Селин, това е твое.
Еда: Тоест, събрал си ни тук, за да покажеш подаръка, който не успя да подариш на рождения ден и за който беше забравил ли?

Селин: Серкан, какво означава това?
Серкан: Означава, че считано от днес, си собственик на 5% от акциите на фирмата.
Еда: Какво? Какво значи това? Как е възможно такова нещо?
Джерен: Означава, че г-н Серкан дава от своите 50% от акциите 5% на г-жа Селин.
Селин: Серкан, много си мил, но не мога да  приема това.
Серкан: Какво означава, че не можеш да приемеш?
Селин: Моля те, не ме бъркай с други. Тук съм, само защото ти искаш да ме виждаш тук. Нямам други цели.

Серкан: Разбирам, Селин, но вече отдавна мисля над това. Затова, моля те. Ще подпишеш ли?
Селин: Серкан, много благодаря, много си мил, но не мога да приема.
Серкан: Селин, моля те, седни. Виж, прегледах документите от последната година. И се изясни, че ти си ми върнала обратно тези акции. Следователноу тези акции пренадлежат на теб. В същото време, допринесе много за фирмата.

Еда: Не ги иска. Не ги иска. Защо настояваш?
Селин: Добре. Няма да те разстройвам.
Серкан: Прекрасно.
Еда: Не можеш да се държиш в тази фирма както искаш. Преди да вземеш решения, трябва да ни попиташ. Поне трябва да се посъветваш.
Серкан: Какво правя сега?

Ферит: Добре, приятели, нека се успокоим. Дори да говорим, не може да се направи нищо. Успокойте се.
Селин: На хартия акциите са мои, но искам контрола да е в теб.
Серкан: Добре.
Селин: Не искам да участвам в този хаос.
Серкан: Тогава това...го късаме.

Еда: Да, Серкан, чакам обяснение. Защо не се допита до нас?
Серкан: Дадох свои акции, Еда.
Джерен: Всеки е свободен да продаде акциите си. Няма нищо незаконно в това.
Еда: Браво, Джерен. Поне от учтивост трябваше да ни кажеш. Добре, направил си нещо, но това е учтивостта. Трябваше да ни кажеш.

Серкан: Не намерих възможност.
Еда: Но намери възможност да оформиш всички документи.
Ферит: Серкан, Еда е права. Трябваше да ни кажеш, поне да ни оповестиш.
Серкан: Приятели, Селин не е непозната. Работила е вече преди за тази компания, собственик е на акциите. В същото време бащата на Селин и моят баща са основатели на фирмата.

Ферит: Добре. Няма какво да сторим. Поздравления. Ще се съсредоточим върху това да направим тази компания по-добра.
Серкан: Много благодаря, приятели. Тоест, благодаря, че сред вас има здравомислещи хора, за разлика от някои. Тогава събранието приключи.
Еда: как може да се подценявате толкова много? Ще говорим за това. Просто не можеш да го подминеш.
Серкан: Ако искаш днес изпий вода с лимон, Еда.
Джерен: Спорна работа.

Ферит: Серкан. Не исках да продължавам на срещата, но знаеш, че Еда е права, нали?
Серкан: Не мисля така.
Ферит: Толкова ли е трудно да ни кажеш, преди да вземеш решение?
Серкан: Прав си. Когато вземаме решения, обикновено се консултираме един с друг. Само дето аз й давам мои акции.
Ферит: Тоест?
Серкан: Тоест, не засяга никого. 
Ферит: Добре. Тогава лека работа.
Серкан: Благодаря, Ферит.

Първа победа за Селин. Стратегията на Селин дава резултат.Мнимото желание за напускане на фирмата е част от тази стратегия. Ако беше наистина засегната, огорчена и със съмнения за лоялността на Серкан, трябваше да предизвика разговор със Серкан и да върне годежния пръстен, както направи Еда.
Но ние знаем истината...
За да изкупи „вината“ си, принуденият да се чувства виновен Серкан прехвърля 5% от своите акции на Селин. И тържествено къса Молбата за напускане. Селин вече е собственик. Е , не много голям, но собственик. Не е вече г-жа Никоя, претежава права и реална власт.

Как можа да не ми кажеш?

Мело: Виж ти. Значи е получила 5 % от 50. Така ли? Със сигурност ще ме накара да й казваме шеф.
Джерен: Мело, и без друго беше против да подпише.
Мело: Джерен, нали я знаеш, колко е хитра. Но Дада със сигурност е ядосана много. А! Добрият човек като го споменеш, идва.

Еда: Как можа да не ми кажеш?
Джерен: Защото моята работа не е да ти докладвам всичко, Еда.
Еда: Това ли е отговорът ти? Ние сме приятели, Джерен. Поне да ме беше предупредила.
Джерен: Защо да те предупреждавам, Еда? Щеше да се намесиш ли?
Еда: Проблемът не е в това?

Мело: Минутка.Джерен, не си ли казала нищо на Еда?
Джерен: Не, не съм казала. Не съм длъжна да й казвам. Приятели, този човек искаше да даде 5% от акциите си на жената. Какво да направя?
Еда: Джерен, изглежда че до днес нищо не си разбрала.

Мело: Джерен, с нея играем игра. Серкан да ревнува Еда. За да скъса със Селин. Да върне своята памет.
Джерен: Добре, но не съм длъжна да участвам в тези игри, Мело! Не съм длъжна да участвам в тази игра. Какво бихте направили? Щяхте да попречите? Или щяхте да измислите нова игра? Извинете.
Еда: Не й вярвам, наистина. Не мога да й вярвам вече. Или ще се съвземе възможно най-скоро или приятелството ни ще свърши, Мело.

Джерен по принцип е права, няма значение приятелството, това е коректната бизнес практика. В случая с акциите обаче е и начин да си върне на Еда. Колкото и да ми е неприятно да го кажа, освен проблемите с психическото си здраве, основната причина за яростта на Джерен, според мен е завист. Ако бъдем честни, колкото и да не ни харесва и да порицаваме, завистта си е често срещано човешко качество. Много разпространено. Джерен много, неистово, завижда на Еда. За всичко. Че е красива, че е обичана от леля си, че успява във всичко, което реши да направи. Че по някакъв начин вече близо година и малко всички те се занимават с проблемите на Еда. Че въпреки всички трудности, животът й е пъстър, вълнуващ и интересен. Че Серкан я обича, че Дениз я обича...че всички я обичат. Това чувство я разкъсва, не й дава покой, унищожава я. Не й позволява да продължи живота си. Жалко. Жалко за Джерен.
И  едно дългогодишно приятелство е на път да бъде унищожено.

Скрит текст:
Завистта е емоция, която изразява вътрешна злоба, предизвикана от успехите, радостта, задоволството и благополучието на други хора. Тя е свързана с желанието или да притежаваш това, което другите имат, или да желаеш те да го загубят. Може да е пасивна или агресивна. Също така завистта е тясно свързана с чувството на ревност. Представлява един от седемте смъртни гряха в християнството.

Аристотел дефинира завистта като „мъката, причинена от благосъстоянието на други“, докато Имануел Кант дава определението „нежеланието и невъзможността да се види собственото благосъстояние и благополучие защото е засенчено от това на другите по причина на стандарта за сравнение“.

В някои култури завистта се свързва със зеления цвят. На български например съществува израза „позеленя от злоба“. Счита се, че този израз е навлязъл в употреба от пиесите на Шекспир „Отело“ и „Венецианският търговец“, където писателят употребява съчетанието „зеленоока ревност“ (green-eyed jealousy).

Потърпевши от завистта са винаги двама: завиждащият и онзи, на когото завиждат. Завистта е чувство за малоценност. Освен това завистта може да разруши връзки и приятелства, да отрови работния климат и дори да разпали войни. Зложелателството възниква обикновено в най-близкото обкръжение, например в семейството, сред приятели или в службата. Предмет на завист може да бъдат материалните блага, външността, щастието, успехът, парите или способностите на другия. Според американския писател Джоузеф Епстайн „завистта е единственият смъртен грях, от който е невъзможно да се получи удоволствие“. Защото с времето завистта разболява и може дори да причини депресии!
Завистта е дълбоко вкоренена в психиката ни. Тя, наред с тъгата, яростта и ревността, е напълно естествено чувство, което обаче не бива да взема превес.
Ако е в здравословна доза, тя може дори да подтикне човека към големи дела.
Както гласи една сентенция, съчувствието се получава даром, а завистта трябва да се заслужи.  Успелият човек рано или късно става обект на завист. Не напразно немският философ Артур Шопенхауер е казал: „Завистта е висша форма на признание“. Ето защо не бива да се ядосваме, ако ни завиждат – значи има защо! Това чувство няма да навреди и на онзи, който завижда, стига де не се превърне в негов постоянен спътник. Здравословната доза завист амбицира и окрилява, помага на кариерата. Ако е градивна, завистта дори ни подтиква към по-добри постижения. Холандският учен Нилс ван Вен разглежда завистта в положителна светлина, изтъквайки, че не възхищението, а именно тя мотивира служителите в една фирма да се съревновават с по-успелите си колеги, стремейки се да ги надминат.
Въпреки това, когато някой непрекъснато завижда на друг за нещо, в дългосрочен план започва да таи „недобри“ чувства у себе си. Защото ако постоянно се сравнява с околните, той развива комплекси за малоценност и ниско самочувствие. Когато на някого му се зловиди, че другият е постигнал или има повече, той се чувства нещастен и изпитва към обекта на завистта си разрушителни чувства като гняв, омраза, яд и враждебност, твърди психологът д-р Дорис Волф.

Общи условия

Активация на акаунт