Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 710
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • София
Поли, много мъдра мисъл. Позволявам си да я кача отново. Вярвам, че нямаш нищо против.
Цитат
Животът е кратък, изживейте го. Любовта е рядка, хванете я. Гневът е лош, изхвърлете го. Страхът е ужасен, изправете се пред него. Спомените са сладки, ценете ги.Heart Exl

# 692
Момичета пиша ви една страхотна новина.
Най накрая Почукай на вратата ми започва да се излъчва и у нас.

https://tvnovellas.blogspot.com/2022/05/6.html?m=1

# 693
Хубава дата - 6.06. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано дублажа и превода си ги бива и няма изрязани сцени.

Азисия Flowers Tulip

# 694
Азисия, много благодаря за новината. Nature Dizzy
Със сигурност ще погледна първите серии с дублаж, но не знам дали ще го следя. Виждам, че сериите ще са изрязани по 1час с рекламите, значи по 45минути, ще има доста време да го дават. Sunglasses

# 695
  • София
Момичета пиша ви една страхотна новина.
Най накрая Почукай на вратата ми започва да се излъчва и у нас.
Скрит текст:

Азисия Flowers Hibiscus за новината!
Според мен, след успеха си по света,  SCK заслужава да се излъчва в праймтайм. Grinning
По централния канал, BTV. Sunglasses
Със сигурност ще загледам 1-вите епизоди, но не знам дали ще продължа да го гледам. Епизодите сигурно ще са по 1 час, ще бъде дублиран. Rolling Eyes Няма да чуваме гласовете на артистите, най-вече на Керем! Pensive Голяма загуба Weary
И все пак е хубаво, че ще го излъчват и у нас. Grinning

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 17:55 от Dilemi

# 696
Темата ли ще изписваме, момичета?
Идвам да  помогна.
Любимо клипче от 1 сезон.

Така ще проверя дали съм научила урока за качване на видео.

Азисия, благодаря за новината.

Dilemi, благодаря за вчерашния преговор

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 18:00 от бабче-mp3

# 697
Ееей, най-накрая! Доживяхме тоя ден!
И да, хубава дата 06.06.
Точно във фейсбук прочетох новината и се засилих да я споделя, но видях, че азисия ме е изпреварила.

# 698
Мен 45-минутните епизоди ме устройват и са ми за предпочитане. Sunglasses Усещането ще е странно, свикнали сме с истинските гласове... И все сериала си заслужава гледането дори само заради двойката, към която се пристрастихме и страхотните паралели. Heart Eyes

Бабче, получило ти се е🙃

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 18:20 от Margarita N.

# 699
Цитат
Бабче, получило ти се е🙃

Човек се учи цял живот, а и учителите са на ниво!!! Blue HeartGift HeartBlue Heart
Благодаря!

# 700
Дойдох, за да изписваме темата. Stuck Out Tongue Дайте ни знак, за да се развихрим. Nature Fire

Ханде и Аслъ

# 701
Щом Черешка е тук , всичко е точно. Stuck Out Tongue Winking Eye Новата тема е готова , пишете спокойно и аз съм на линия.Sunglasses

# 702
  • София
бабче-mp3,  прекрасно си се справила. А това видео и на мен ми е от любимите.

Днес Марги го спомена, но и аз го качвам.
Аслъ Енвер и Ханде Ерчел вече се следват в Инстаграм. Обикновено така се прави, когато предстои нов общ проект на двете или когато са много близки приятелки. Понеже не знам двете да са приятелки, предполагам, че наистина може би ще участват в общ проект. Има и друга версия. Керем и Аслъ са в една и съща агенция. Дали пък не предстои и Ханде да се присъедини към същата агенция в края на месеца, както се шушукаше в социалните медии.

# 703
# 704
Ханде и Аслъ са в една и съща агенция. Наскоро Аслъ хареса рекламата за Nocturne, която ID бяха споделили в профила си.

Мики, тогава да я изписваме. Flowers Hibiscus

Красота!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт