Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 694
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
# 706
Хоп, една бърза редакция за новата тема. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега само ще анонсираме старта на сериала, а от следващата тема мисля да го сложим в заглавието и да сложим повече информация като сюжет, каст и т.н. Какво ще кажете? Или още сега да го впишем в заглавието? Thinking Не мога да реша. Joy

# 707
Според мен сложи, но мен ме знаете, че съм малка заядливка. Satisfied За мен това е вече оригиналната тема за сериала. Не мога да се правя, че 2 години не го е имало и не съществува. Animal See No Evil

# 708
# 709
Слагай .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Sparkling Heart

# 710
  • София
Права си Слънчице. Обърках Аслъ Енвер с Елчин Сангу. 

Поли, чудесна идея.  Тепърва ще има да си коментираме излъчването по нашата BTV Lady.
Затова в новата е хубаво да си направим анонса. Има още време до старта на излъчването.

# 711
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте,
Вихрите се за изписване на темата, да се включа и аз преди последните страници! Flushed
Flowers Cherries Благодаря за новините - 06.06 супер дата /цифромани - астролози станахме/.
Лично аз си гледам и дублирани, но оргиналът си е оргинал - усещат се вибрациите в гласа и емциите са уауу! Heart
Но да видим. Важно е че най-после ще го видим и по БГ ТВ. Flowers Cherries

Поздрави за имениците  
Щастлива вечер! Nature Sparkles Бъдете здрави и усмихнати! Purple Heart

# 712
# 713
Мисля да сложим името на сериала в заглавието, защото ние така или иначе го обсъждаме тук. А след започването по БТВ Лейди сигурно ще се включат и нови хора. 
А не се знае тема 3 колко време ще я изписваме, може и да заседнем на нея един месец. Joy Затова май по-добре да си го впишем още от сега. Thinking

Как ви се струва?
Nature Dizzy Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот Nature Dizzy , в очакване на "Почукай на вратата ми" по Btv Lady (Тема 3)

Дълго ли става много, иконките допадат ли ви или без тях? Thinking

# 714
  • София
Привет! Heart Eyes какво приятно радостно оживление в темата! Stuck Out Tongue Winking Eye
Харесва ми! Satisfied
Аз идвам със снимки от края на 2021 Sunglasses вече имахме едно - две на ум Rolling Eyes
Какви месеци преживяхме! People Eyes Приемане-отричане! Nerd на коя фаза сме сега?! Thinking

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 20:20 от Dilemi

# 715
Ашк има, ашк нема! Satisfied Всеки да се позиционира, където му е най-добре. Flowers Hibiscus

Началото...

# 716
Така, оказа се , че има ограничение за заглавието, така че вариантите са

Вариант 1:
Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот, Почукай на вратата ми по Btv Lady /Тема 3/  (тук не мога да сложа кавички на името на сериала даже,  няма място Joy)

Вариант 2:
Nature Dizzy Ханде Ерчел и Керем Бюрсин Nature Dizzy , "Почукай на вратата ми" по Btv Lady /Тема 3/

Вариант 3:
Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по Btv Lady /Тема 3/

Претенции някакви или каквото реша аз ? Joy

# 717
  • София
Мики, аз съм за вариант 3 - В очакване!  Grinning  Сякаш е по-обширна темата така. Thinking
Но ще приема какъвто избереш ! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 20:36 от Dilemi

# 718
И аз съм за вариант 3.

Ново видео на Ханде от посещението в Дубай. Пишат, че съвместната колекция излиза скоро.

https://twitter.com/Daliamiyy/status/1522266073319579649

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 20:39 от midnight__sun

# 719
  • София
Поли, каквото ти решиш. И трите ми харесват, но аз клоня към вариант 3!
Това няма да ни спре да си пишем на воля. Така че ще се съобразим с теб.

Общи условия

Активация на акаунт