Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот /Тема 2/

• 36 734
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро Animal Bee

Днес имаш 86 400 секунди , ще използваш ли една , за да се усмихнеш? Blush

Например така Joy

О, не 🤦‍♀️

Сега ще ви покажа как

Усмихваш се толкова широко, че чак очите ти се затварят...

Или просто се наслаждаваш на момента...

Приятна сряда ви пожелавам и довечера да сте на линия за преговора.Pencil Kiss

# 586
Сторита от Керем
Ще имаме довечера рекламата на UNDERARMOUR
https://twitter.com/kerembrsnfans/status/1521760095784288256?s=2 … J4MFbCwW0m3oxArpA

Керем май много е развълнуван за рекламата тъй като е харесал  постове и отговарял на фенове свързани с рекламата

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 11:25 от sani1212

# 587
Керем е коментирал и в Инстаграм публикацията на момичето, което го е нарисувало.

"Благодаря ти, благодаря ти, благодаря ти! Много се забавлявах и бях изумен, гледайки таланта ти."

Sparkling Heart

# 588

Мики и ти да си на линия, да не оставаме бездомни Stuck Out Tongue Winking Eye
Ние и без материал си жужим пък довечера преговор, реклама..

# 589
  • София
Значи, това което вчера Керем качи в Инстаграма, а после премахна не е било фалшиво!

# 590
Nature Fire Nature FireNature Fire

Gift Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем - 2014 г.

# 591
Значи, това което вчера Керем качи в Инстаграма, а после премахна не е било фалшиво!

Скрит текст:

Прихванал от навиците на Ханде Satisfied Сори за глупавата шега, но не се сдържах Joy

# 592
  • София

Скрит текст:

Прихванал от навиците на Ханде Satisfied Сори за глупавата шега, но не се сдържах Joy
Марги, има една хубава приказка: "С какъвто се събереш, такъв ставаш".     

Керем е коментирал в Туитър

# 593
Здравейте момичета!

Желая Ви прекрасна сряда 🍭

Много се вълнувам от предстоящата реклама на Under Armor и новите снимки, обещани от испанския фотограф. Очаквам новия материал с нетърпение 😁 Спомням си, че преди няколко месеца видях в мола магазин на Under Armor и много се надявах да видя фотос на Керем, но нямах късмет 🙃

Виждам, че Керем също се вълнува от рекламата и е комуникирал с феновете.
В Туитър се върна доброто настроение.
Зарадвах се и аз. Даже мисля ако феновете организират довечера хаштаг за рекламата, да подкрепя с няколко поста 💝

За проекта на Джан Яман с Дисни - аз все още не съм се отказала. Още преди време се беше чуло, че заедно с него в главните роли ще бъдат чуждестранна и турска актриса. 😉

# 594
  • София
Необичаен за рекламите, в които се снима Ханде ретро стил  Sunglasses
Реклама или сценични костюми?! Thinking

# 595
Дилеми, мисля, че са кадри от снимките за постера на Азизе
Nature DizzyNature FireNature Dizzy

# 596
Дилеми, снимките са от фотосесия за сериала "Азизе". Много е нежна и красива. Това ми е любимата й фотосесия. Flowers Hibiscus

Edit: Пак ме изпревариха. Satisfied

# 597
Не съм я виждала фотосесията. Красива Ханде. Heart
С Буура Гюлсой са симпатична двойка между другото.

# 598
Сериал няма и ашк може да няма, но ние продължаваме да сме тук и да подкрепяме нашите любимци. Hands Facepunch

Nature Boom
Как бихте описали UnderArmour с 3 думи? "Качество, стабилност и спорт в истинския смисъл. Казахте три думи, но аз ще кажа и горд, защото това е марка, която се гордея да нося, докато спортувам или съм навън.“ — Керем Бюрсин

# 599
  • София
Знам, че рано или късно истината винаги излиза на яве. Появи се едно кратко видео, качено от инструкторът по фитнес на Ханде, който е споделил видеото в акаунта си в социалните мрежи. В него той публикува видеата на всички, които участват в неговата спортна група. Вижда се, че всички спортуват у дома. От собствената му камера са направени кратки кадри, които нагледно показват, че Ханде и Керем си живеят заедно в розовата къща. Докато Ханде спортува по видеовръзка, на вратата се появява Керем, а Хектор се върти в краката на Ханде, докато тя изпълнява програмата.

Двамата от известно време ни дават подсказки, че нещата не са това, което се представя пред обществеността. Видяхме на представянето на книгата на Керем, че Ханде също е там. Без да се усети тя стоеше на далечният балкон във фоайето, докато Керем се снимаше с фенове и така е влязла в кадъра на снимката. Фенката, която се е снимала с Керем съответно е качила снимката, за да видим, че Ханде е с Керем.   

Дори днешното видео, което качи Керем е от района около розовата къща. Феновете в Туитър са сравнили двете снимки. Вижда се високата зелена растителност и на двете снимки. И това са само една много малка част от многото съвпадения.

https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1521796428812718081

В Туитър Керем е споделил, че днес денят е студен. Затова е с шапка и дебело яке.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 21:22 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт