Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 81

• 58 984
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Само онлайн в България.

# 511
  • Бургас
Най-добрия бюджетен хайлайтър,който съм ползвала е на Физишън формула
Ако се вземе с пръст обилно количество,става ли за сенки?
И...сенките им ползвала ли си?
Харесах едната палитра,но не знам ок ли са.

# 512
Може да се ползват за сенки ,да.Не съм ползвала сенки от тях .
Не е много блестящ хайлайтъра който ползвах,леко и деликатно седи .
Muru muru butter ако е,грабвай го.
Къде мога да открия продукти на Физишън формула? Търся един бронзър но го намирам само в интернет.

# 513
Кремът Kamil къде в България се продава? Всяка година нося на брат ми и на негов познат от тук, казват че по-хубав от него няма.

Да, в Лили съм ги виждала:
https://shop.lillydrogerie.bg/brands/kamill

# 514
Силно хидратиращ шампоан, маска? Някой с отзиви за Elseve Hyaluron Plump или новият на Gliss Aqua Revive?
Бях с големи надежди за Elseve Hyaluron, взех шампоана и балсама, при мен не прави нищо. Може би е до коса разбира се, но не видях никакъв ефект. За сметка на това взех от новите шампоани на Лидъл, дето са три вида по 1.99лв, розовия наистина ми хидратира косата и много ми харесва. Сега взех и лилавия от серията, и той е хубав. Смешна цена, но при мен доста добър ефект. За пореден път се убеждавам, че много рекламирани продукти не винаги са кой знае какво. Косата ми е тънка, боядисана, мазни корени и сухи краища.

# 515
Моят Камил крем го купих от ДМ. Редовно има зареден и винаги гледам да имаме вкъщи.

# 516
Момичета, някоя от вас има ли отзиви за тези продукти ( бронзър, хайлайт и руж )на Катрис и Wet n wild ?
Скрит текст:

Искам да подаря на една девойка такива продукти, които да са издръжливи и да си ги ползва всекидневно.
Тя е със светли кожа и очи. Косата е руса. Ако има значение.

Тестерите на горепосочените продукти ми изглеждаха интересни, но не знам дали са Ок….

Скрит текст:
Мислех си за Hoola бронзър, но нямам лични впечатления за него и не знам дали е издръжлив /т.е едни 8ч да не мърда, но и да не стои като кафяво петно на бузите/ .

Има пудрата на Аура, която я използва за финиш пудра, затова си мислех и тази ба Carrice че ще е добра алтернатива.
Аз други подобни не съм засичала по стелажите.

# 517
mamamishi, може ли снимка на този шампоан. И моята коса е такава,но и рядка 🙄

# 518
Някой ползвал ли е някое от тези неща за коса? Струват ли си?

# 519
Alethea, хайлайтърът на wet n wild е хубав, траен, пигментиран. Има отзиви в сайта на руски ез.:
 https://irecommend.ru/content/khailaiter-wet-n-wild-megaglo-highlighting-powder
Catrice highlight: https://irecommend.ru/content/khailaiter-catrice-more-glow-highlighter

Имаме и на двете марки хайл.и ружове, доволни сме. Пигментирани са. Тези
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 27 май 2022, 01:28 от *Камея

# 520
Всички цветове от този руж на Катрис съм ползвала,много е хубав.Наистина го препоръчвам
На Тресеме съм ползвала термозащитата и я харесвах,но доста силно парфюмирана ми идваше.Само това не ми допадна.

# 521
Харесах лосиона за тяло на Neutrogena. Попива бързо и няма силен аромат.

# 522
Бързам да ви похваля една палитра лимитка на катрис с бронзант, два ружа и хайлайтър. Отдавна я дебна да я пуснат в бг макар и онлайн, в пинк панда вече се изчерпа, остана само нотино. В ютуб е пълно с видеа, в които я сравняват с палитрата на Шарлот Тюлбъри и много я хвалят. Днес се направих с нея еми страхотна е.
https://www.notino.bg/catrice/kaviar-gauche/

# 523
  • Г. О.
Момичета, от коя марка лакове за нокти сте доволни? Искам да издържи поне един пълен ден и въпреки непрекъснатото миене и мокрене, да не се излющи. Ако трябва да заложа на топ лака? Дайте съвети.

# 524
  • Пловдив
Ползвам Golden Rose, но задължително с база и топ. Доволна съм от Essence.

Общи условия

Активация на акаунт