Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 270
  • 869
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
Дали имате мнение за количка Чиполино Зара 3 в 1?

# 151
  • Стара Загора
Здравейте,
Дали имате мнение за количка Чиполино Зара 3 в 1?
Имах същата, само че наречена Лорели Алба. Никога преди не бях бутала количка и ми се струваше приемлива. Доста паянтова, разскърца се много бързо, но пък аз хич не я жалех. Детето се лангъркаше из цялата количка и доста друсаше. Продадох я и си купих Moon cool втора ръка. Веднага се усеща разликата. Най-вероятно и нея ще продам като стане време за седалката 6+.
Идете и вижте на живо количката (аз и двата пъти купувам на сляпо). Ако имате време изчакайте намаления от чужбина или втора ръка, ако ви е вариант.

# 152
  • София
Здравейте, някой може ли да сподели мнение от опит с Jane Kawai? Имала съм Jane Nomad преди много години, бях доволна. Сега съм се загледала в Kawai, но не мога да намеря никакви отзиви.

Благодаря предварително 🤗

# 153
Здравейте.
Препоръчайте ми лека и маневрена количка 3 в 1. Наистина е важно да е лека и удобна, защото съм с 2 дискови хернии, кифоза и спондилолистеза.

# 154
  • София
Здравейте.
Препоръчайте ми лека и маневрена количка 3 в 1. Наистина е важно да е лека и удобна, защото съм с 2 дискови хернии, кифоза и спондилолистеза.

С подобни проблеми май Ергобейби ще е добър вариант, ако ви е по джоба.

# 155
Зависи от бюджета . Моята приятелка е с Чиполино Електра/ добра им е цената/ … очарована съм от лекотата , с която се движи . На мен ми се наложи да взема лятна , за да ми е по-леко , на нея не , хем детето и е по голямо .

# 156
Здрвейте! Моето прекрасно Mutsy се счупи днес и спешно трябва да си взема друга количка. Чудя се между Cybex Eezy S Twist +2 и Ergobaby metro +. Какво бихте ме посъветвали? Да вмъкна и уточнение, че ще закачам борд за баткото отзад. Благодаря!

# 157
  • до най-прекрасния мъж
Cybex определено. Мисля, че този модел е с големи задни гуми, което да мен е предимство. От 2.5 м търкалям количка с големи задни гуми и е огромен плюс. Ако не бях харесала настоящата си количка, щях да взема Cybex-а. Ergobaby Metro изобщо не ме впечатли-за мен е количка за Мола, не за БГ действителността с разбитите тротоари. Платът на тапицерията също не ми хареса, на Cybex е в пъти по-добър. Единствено не помня има ли прозорче за наблюдение на бебето, ако ти е от значение. Но щом искаш Twist, предполагам ще си возиш бебето в позиция към теб, докато прецениш, че е необходимо.

# 158
“Прозорче” за наблюдение няма 🙂
Аз я ползвам вече 1.5г и съм много доволна. Дъщеря ми е на 2.8г и редовно спи в нея, когато сме вън.

# 159
Нямам мнение за cybex, на категоричен минус от мен за ергобейбито.  Не е сполучлив модел от моя опит с нея.

# 160
Нямам личен опит с нито една от двете колички, но моя приятелка е с ергобейби и е изключително доволна. Много ми я хвалеше.

# 161
Може ли някой да ми каже,ако е виждал на живо двата коша, каква е разликата между deep black и stardust black на коша за новородено Cybex priam 4?
Много ми е трудно да избеа в интернет,а ги няма налични във Варна за да ги видя.

# 162
Chicco Urban Plus stroller
https://www.youtube.com/watch?v=1sdKbImsAiY

По темата за нуждата от кош за новородено, само да допълня, че има колички-трансформери, купувайки ги, имате и кош и седяща количка, че и смяна на посоката.

# 163
Имате ли препоръки за постелка за количка? Иска ми се за лятото да взема нещо, което да държи прохладно.
За седалка имам в предвид.

# 164
Имате ли препоръки за постелка за количка? Иска ми се за лятото да взема нещо, което да държи прохладно.
За седалка имам в предвид.

използвах и за количката и за кошницата за кола една на aeromoov. имаше разлика с нея и без нея. тези дни ще я извадя отново.

Общи условия

Активация на акаунт