Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 258
  • 869
  •   1
Отговори
# 180
Тя винаги си е била на промоция и затова толкова я купуват, защото уж е Cybex. И не само в София е пълно с такива колички, но едва ли е защото са чак толкова доволни хората

# 181
Тя винаги си е била на промоция и затова толкова я купуват, защото уж е Cybex. И не само в София е пълно с такива колички, но едва ли е защото са чак толкова доволни хората
И аз съм на същото мнение!
Навсякъде е пълно с този модел. На мен не ми харесва, но всеки с вкуса си.Просто е рекламирана и определено е по-добре да вземеш Сайбекс, отколкото някое Лорели, полска и подобни за същите пари.

# 182
И аз така мисля . Балиоса малко замести Мима и Стоки по популярност . Преди всяка втора количка беше от тях , сега е Балиос . И накрая се оказва , че каквато и да вземем , след годинката пак повечето предпочитаме лятна олекотена количка .

# 183
Как така след годинката?😀
Аз след 6м веднага и се преродих с лятната. И по-лека, и изведнъж с нея бебето ми спря да плаче в количката 😀

# 184
Да , права си 😄 Много чаках аз и съжалявам , че не взех лятна по-рано . Братовчедка ми ми предлагаше нейната / от полските / да ползвам до 6 месеца и да си купя направо лятна после . Аз от мерак си взех 3 в 1 , като гледах да е със сравнително мялко шаси , за да е удобна с летния кош , но не ми се получи . Лятната си е лятна , лека , маневрена , удобна … бутам я съвсем спокойно с една ръка , с другата цъкам в Бг мама 😁

# 185
Мери аз това го правя и с моята количка mamas and papas ocarro, а съм под 50 кг и 1,60 висока, не съм някоя здравенячка да кажеш 😁 Моето дете е на 6 месеца и някак си не си представям да го возя вече в лятна количка 🙄 А и като гледам трудно ще си избера лятна количка, бях се спряла на ergobaby, но май мненията тук ще ме откажат. Ще остане за другата пролет сигурно

# 186
Аз с моята не можех от доста време вече , детето стана 10 кг . и  след като обърнах коша напред , сякаш тежестта се усещаше още повече . Имах чувство , че бутам танк при маневрите последните пъти . То си е и до количка , но специално моята се оказа не достатъчно лека и маневрена . За това с лятната се родих . Но и аз бих изчакала поне 10 месечна възраст . Бях харесала ергобейбито , накрая взех Анекс . За сега нямам забележки .

# 187
Много исках да видя cybex easy twist на живо, бях се насочила към нея  за първа количка. Искаше ми се да не купувам лятна след година и половина. Но за жалост ми се стори много нестабилна главно заради тясното пространство между задните гуми, на второ място заради лекото тегло, което уж трябва да е плюс по принцип. С лекота можеше да се разклати на ляво и дясно, а имам батко, който би помагал с бутането на бебето и ще ми е притеснено да не я обърне. Може би за по-голямо дете е ОК, когато то самото си тежи и балансира, но за бебе не съм убедена.

Ние май накрая ще вземем Балиоса. Много са ми банални и прекалено разпространени, цветовете не ми харесват, но ми писна да го мисля. Така или иначе много важно, за 1-2 години е само. Пег перего Мон Амур ми харесва само като цвят и екстри, но ММ се дърпа нещо от този вариант.
Balios сега на промоция в Raya toys. Аз се колебаех между нея и по-големият модел, но и от самия магазин ми казаха, че Balios-а е тясна и има малко пространство за детенцето. Иначе гледам в цяла София на всяка крачка има майка с Balios- явно са доволни хората…

Наши приятели са с Балиос, много доволни. Позволиха ми да я "тествам", наистина е лека и удобна, маневрена. С нея си влизаха по пясъка чак до брега на морето. Ние също към този модел сме се насочили, но имаме още време и не бързаме да купуваме.

# 188
  • до най-прекрасния мъж
С лятна съм от 3.5-месечна възраст на детето. Прекрасно си спи вътре, удобна е, свикна да си гледа напред. Лесно си я свалям сама по стълбите с бебето вътре, а тя е вече 8 кг и е на 6 м. Изобщо не съжалявам за избора си. Беше ми писнало да чакам таткото, за да излезем с бебето на разходка. Едва изтърпях да поотрасне, времето малко да се постопли и да прибираме 3 в 1то. Лятната седалка изобщо не съм я вадила, защото е анатомична и не е подходяща за дете, което не сяда. А дъщеря ми се набираше на лакти да гледа от коша за новородено още на 3 м. Просто не си представям как би устискала да лежи, без да гледа до 6 м. Но то си е и до дете.
Иначе, и аз планирах до 1.6 г да ползвам 3 в 1, а после другото лято да купим лятна. Но за мен излезе неудачен вариант.

# 189
  • София
И аз го купих това. Дано свърши работа Simple Smile

Препоръчаха ми ето това гнездо и съм взела него, да видим дали ще ни е удобно.

# 190
Една от любимите ми покупки за беба. Тя обожаваше да е в гнездото. Използва го до 4ти месец с голям кеф.
И аз го купих това. Дано свърши работа Simple Smile

Препоръчаха ми ето това гнездо и съм взела него, да видим дали ще ни е удобно.

# 191
  • гр.Пловдив
На мен самата седалка на Balios ми се струва много тясна,а каква е разликата между S и М ?

# 192
  • София
Joy, за редовния сън е подходящо, нали? В смисъл в него да си спи по принцип първите 2-3 месеца, не само от време на време да се ползва? Чудех се защото нали ужким трябвало новородените да спят на равно и твърдо, а то е оформено.

Една от любимите ми покупки за беба. Тя обожаваше да е в гнездото. Използва го до 4ти месец с голям кеф.

# 193
На мен самата седалка на Balios ми се струва много тясна,а каква е разликата между S и М ?
Моето дете си беше от едрите и никога не му е била тясна. Тук в темата съм чела и че коша за новородено бил тесен и къс- отново не сме имали проблеми, ползвахме си го до 6м. Може би сравнено с други колички да е така, но пак казвам, че дори при едро дете не е имало проблем. Като основна разлика между М и S виждам, че М е до 17кг, а S до 22кг.
Ползвахме я и за лятна, а от 18 месеца на детето си стои прибрана. Чака си момента, но май ще я продавам.
Много е популярна по улиците количката, но мисля, че за цената си е перфектна. Лично аз много харесвах Easywalker Harvey 2, но разликата в цената тогава и май и сега е двойна. Честно казано за целта и времето което се ползва количката, аз лично не виждам смисъл да давам двойно по-голяма сума. Вероятно това оправдава тази популярност или поне аз така си го обяснявам.

# 194
Да попитам аз, в кой детски магазин има най-голямо разнообразие като модели и марки. В повечето магазини има по 10-25 модела и останалите онлайн...

Общи условия

Активация на акаунт