Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 232
  • 869
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,може ли някой да даде мнение за ето тази количка,хвърлила съм око и ако някой знае колко е висока,защото съм висока?
https://dundio.com/index.php?route=product/product&product_i … oyster&page=2

# 241
Дръжката е телескопична от 99 до 109 см. Става и за по-високи и по-ниски родители. Количката е много хубава. Кумата ми е с такава и е наистина чудесна. Имайте предвид, че е почти идентична с mamas and papas
Ocarro. Може да я погледнете и нея.

Здравейте,може ли някой да даде мнение за ето тази количка,хвърлила съм око и ако някой знае колко е висока,защото съм висока?
https://dundio.com/index.php?route=product/product&product_i … oyster&page=2

# 242
  • София
Здравейте, ако може помощ за една чуденка на бъдеща мама за първи път. Взели сме количка Kikka Boo Ugo, на която кошът за новородено е с тънък лист дунапрен. Трябва ли допълнително да се взима матраче за количка или как се процедира? Може ли да се вземе подложка за количка (мемори, например) и да се сложи в коша, или тази подложка се използва само за лятната седалка? И каква е функцията на тази подложка?

# 243
  • до най-прекрасния мъж
Меморито спарва, за лятото не е подходящо. Има матрачета за коша за новородено, но според мен са излишни, ако вашият си има матраче. Те са тънички, да, по 2-3 см са и са напълно достатъчни. Новородените трябва да спят на равно и твърдо.

# 244
Здравейте момичета. Сдобихме се вчера със Cybex balios s lux. Въпроса ми е всякаква чанта ли може да се сложи към количката или трябва да е само Cybex. Забравих да питам в магазина. Иска ми се да я закачам на дръжката, а не да я нося на ръка или да я слагам в багажното отделение. Също така, трябва ли задължително да има в чантата и термоджоб?

# 245
Здравей,
И ние миналата седмица взехме същия модел. Харесах си и чанта на Лорели, взех и нея. Всяка чанта става, само се увери, че самият модел има опция за закачане отстрани на презрамките. Нашата беше около 50 лв, имаше и за около 30.

Здравейте момичета. Сдобихме се вчера със Cybex balios s lux. Въпроса ми е всякаква чанта ли може да се сложи към количката или трябва да е само Cybex. Забравих да питам в магазина. Иска ми се да я закачам на дръжката, а не да я нося на ръка или да я слагам в багажното отделение. Също така, трябва ли задължително да има в чантата и термоджоб?

# 246
Здравей,
И ние миналата седмица взехме същия модел. Харесах си и чанта на Лорели, взех и нея. Всяка чанта става, само се увери, че самият модел има опция за закачане отстрани на презрамките. Нашата беше около 50 лв, имаше и за около 30.

Супер, ще разгледам чантите на Lorelli, благодаря!

# 247
Здравей те започвам да разглеждам бебешки колички бюджета е до 1000лв не повече.вашата каква е.какво е по важно да има или да няма.3в1 или 2в1 като да купя столчето за кола отделно,кое според вас е по добре.ще съм благодарна да чуя вашите мнения по темата.

# 248
Огледали сме се в бюджетния вариант на Peg Perego FUTURA Modular SL
Някой да я е ползвал с мнение?

# 249
Гледам, че много се бутат Chipolino Elite в парковете. Изглежда доста прилично и цената е добра. Има ли някой с лични впечатления?

# 250
Здравей те започвам да разглеждам бебешки колички бюджета е до 1000лв не повече.вашата каква е.какво е по важно да има или да няма.3в1 или 2в1 като да купя столчето за кола отделно,кое според вас е по добре.ще съм благодарна да чуя вашите мнения по темата.
ами кажи какъв живот ще водиш с бебето и количката, МОЛове, павета, асансьори, летища, двор .... къде ще я караш, с колата колко често ще си?
Моето мнение е столчето да си стои в колата  и да е купено по други критерии, а не цвят като на останалите неща.

# 251
Моля за мнение.
Stokke Crusi или Peg Perego Book Plus XL?

# 252
  • sofia
Здравейте,
Зимата поръчахме количка 3 в 1 Cybex Balios S. До днес ползвахме коша за новородено и до тук добре. Днес решихме да сложим седалката и изненада - оказва се, че имаме само текстилната ѝ част, но конструкцията (твърдата подложка) липсва. Няма ги и кръглите части, които се кликат върху рамата, но предполагам те са част от твърдата част, както при коша. Чак сега го виждаме, защото до днес не ни е представлявала интерес тази седалка… Преди да се свържем с магазина, реших да пиша тук, да не би да изпускаме нещо. Да не би твърдата част да участва в другия кош, както и да не би кликащите части да се вземат от него? Моля за включване от някой, който е поръчал модела във вариант 3 в 1.

# 253
:о Как така? От кой магазин я закупихте?

# 254
  • sofia
Рая тойс. Ще преровя пак да видя, но…
:о Как така? От кой магазин я закупихте?

Общи условия

Активация на акаунт