Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 297
  • 869
  •   1
Отговори
# 510
Някой има ли представа кошът за новородено на Сайбекс Приам до каква степен може да се разглабя? Мисля да си взема кош 2ра употреба, но се чудя какво ще мога да изпера от него и как да го почистя?

# 511
  • Anywhere
Ами,честно казано не може да се свали много от него 🥺. Сваля се цялата бяла вътрешност, която всъщност контактува с бебето. Матрачето също може да се изпере, покривалото отгоре е с цип и може да се свали изцяло....ми май е това. На всичките ми колички кошовете съм ги прала на ръка в банята с мека четка или гъба под душа. После за 1-2дни на слънце си изсъхват.

# 512
аз имах Peg perego pliko mini, всички платове се свалят, някои - само с ципче или копченце, а други - мъжът ми ги свали с отвертка, изпрахме ги, и пак ги поставихме по същия начин.
Та сигурно така и на другите колички.

# 513
Пак ще се повторя, според мен си струва да се погледне този лек кош https://rayatoys.com/lek-kosh-za-novorodeno-cybex-lite-cot-2-za- … am-e-priam-i-mios
През първите месеци до 9 кг (до около 6 месеца) се използва като лек и мобилен кош за новородено, а след това като ефективен чувал

# 514
  • Седмото небе
Относно последното мнение съм ЗА!!! Много практично решение на Сайбекс за Приам, което в зависимост от това кога е родено бебче или колко се очаква да излиза в най-първите си месеци, би могло да спести купуването на кош 0+ . И е оправдано, ако количката има вероятност да се ползва в следващия студен сезон.

# 515
Здравейте отново Simple Smile

Каква е разликата между Easywalker Harvey 3 и Easywalker Harvey 2?

Harvey 3 ми се струва скъпа, но ми допаднаха големите гуми (и не само). Harvey 2 е по-достъпна, дори я има в по-хубави цветове, но гумите са по-малки.

Освен в размера на гумите не виждам някакви други значителни разлики. Намерих сравнение между двете в сайта им, но някой ако има опит - ще се радвам да чуя вашето мнение.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 18:37 от stereophonix88

# 516
Harvey 3 е по-новото поколение. Кошът и седалката на 3 са по-широки. Седалката има джоб отзад, кошът за новородено е с по-добра вентилация.  Има възможност за повдигане на коша и седалката по-високо и багажника се затваря (за 2 не съм сигурна, май и той се затваря). На 32 страница пуснах линк към промоция на 3 за 1540 лв.
Здравейте отново Simple Smile

Каква е разликата между Easywalker Harvey 3 и Easywalker Harvey 2?

Harvey 3 ми се струва скъпа, но ми допаднаха големите гуми (и не само). Harvey 2 е по-достъпна, дори я има в по-хубави цветове, но гумите са по-малки.

Освен в размера на гумите не виждам някакви други значителни разлики. Намерих сравнение между двете в сайта им, но някой ако има опит - ще се радвам да чуя вашето мнение.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 19:56 от paradigma

# 517
На тройката кошовете са по-големи и широки, има удължение на сенника (и на двата коша) и по-големите гуми. Това е. Адаптори за по-висока позиция има и двойката. Джобът и покритият багажник са при премиум версията на тройката. Наистина публикуваната промоция е много добра, както и тази в дундьо, нз дали е все още активна.
Ако мислите да я продавате после също е по-добре да заложите на по-новото поколение, за да има някаква възвръщаемост.

# 518
Здравейте!
Спрях се на три колички ,но не мога да реша коя да избера ,ако може да изкажете мнения за тях .Ако някой има опити с една от тях ,ще се радвам да сподели.
1.Moon GmbH ReSea S
2.Maxi Cosi Adorra 2
3. Cybex BALIOS S Lux All in One

# 519
  • au bout du monde
Здравейте!
Спрях се на три колички ,но не мога да реша коя да избера ,ако може да изкажете мнения за тях .Ако някой има опити с една от тях ,ще се радвам да сподели.
1.Moon GmbH ReSea S
2.Maxi Cosi Adorra 2
3. Cybex BALIOS S Lux All in One

А тази на Макси Кози видяхте ли я? Тя е по-добра. Аз я имам и 2ро дете гледам с нея. Много лека и компактна. https://babylifemalechko.com/Pushchair-LILA-SP-ESSENTIAL-GRAPHITE-1236750300

# 520
La Libellule
1.Moon GmbH ReSea S - тежка е, 12 кг след като бебето стане на 6 м да си буташ всеки ден.,,, много е широка (, което е и плюс, и минус, зависи), колелата са най-големи и масивни (, което е и плюс, и минус, зависи), в сгънато положене също е огромна, голям багажник трябва да имаш в колата

2.Maxi Cosi Adorra 2 - също е тежка, 12,4кг, има сериозни сертификати по безопастност, на мен лично, конструкцията ми изглежда дебела  (тръбата имам предвид), задните колела също са големи, не ми харесва сенника, ако искаш да отвориш, платът отива напред върху другия, изглежда дебел самия плат.

3. Cybex BALIOS S Lux All in One - има голям избор на цветове, превъзхожда горните по дизайн( според мен, по-съвременен модел е, проверете годините), и най-вече в сгънато положение е  41 x 60 x 75 cm, теглото е 11.7kg.

От тези колички бих купила номер 3 Cybex, даже я има за около 440 евро, по-евтина е даже.

# 521
  • au bout du monde
Pepina_n3, аз не търся количка😁

Аз предложих още по-лек вариант 9,2кг -  Maxi Cosi LILA SP - Това е и моят избор 🤗

# 522
Здравейте! Някой може ли да даде мнение за следните колички:
- https://aiko-bg.com/product-84365060003
- https://buddybaby.bg/product/grey-buddy/
Много ми харесаха, но наблизо няма магазин, в който мога да ги видя. Ще се радвам ако някоя от вас ги е виждала на живо да сподели. 🤗

# 523
Някоя мама с Cybex Priam ще ме просветли ли, от къде да си взема адаптери за столче за кола. Избрала съм cloud z или q, но в магазините не намирам адаптери, в olx също търсих, но нищо

# 524
Някоя мама с Cybex Priam ще ме просветли ли, от къде да си взема адаптери за столче за кола. Избрала съм cloud z или q, но в магазините не намирам адаптери, в olx също търсих, но нищо
Питайте в Рая Тойс, те са официален вносител на Cybex за България.

Общи условия

Активация на акаунт