Бебешката количка - цяла наука за второ висше №49

• 71 281
  • 869
  •   1
Отговори
# 555
Съвет за сега търсещите - Избора на количка много зависи от начина на живот. Какъв е терена за разходките, ще се вдига ли, ще се прибира ли често в багажник, ще си я вкарвате ли вкъщи или има къде да я държите. Огледайте в квартала какви колички използват и спрете някоя майка за отзив и съвет. В магазина всички колички вървят прекрасно, а и пазара е залят с марки и видове. Някои се амортизират много бързо, други са много здрави, а понякога си е до чист късмет.

# 556
Втори ден карам Chipolino Move on, не ми е паянтава, даже доста стабилно ми стои, което ме учудва, защото наистина е много лека. Относно плата - е, не е като на Сайбекса, разтеглив е, както някой спомена, но не ме притеснява за сега. Няма да ползвам тази количка постоянно, купих я за пътувания. Ще видим по-нататък как ще се представя във времето.

# 557
Здравейте. Спряла съм се на Anex M type. Има ли някой с такава, който може да сподели отзиви?
https://baby.galix.bg/anex-bebeshka-kolichka-2v1-m-type-se-hide-12463

# 558
  • au bout du monde
Защо ви е толкова тежка количка? Толкова пари не бих дала за нея.

# 559
Привет, ние снощи се уредихме с едно Peg perego Book smart,
приятно розово. Най ми допадна като лекота, маневреност и материали.

# 560
да, Peg Perego много лесно се бута. Правили са тестове хората, преди да изобретят нещо.

# 561
Здравейте!
Очакваме зимно бебе, края на декември/ началото на януари. Първа бременност ми е и съм тотално объркана от огромния избор на пазара. Иска ми се да взема нещо хубаво и качествено до максимум 1000 лв. Харесах няколко модела, не усещам някаква голяма разлика и бих искала съвет... Харесах следните:
Буба Форестер
Abdor 3в1 Zarra
Няколко модела на Fintera
Babylux largo
Lorelli Rimini
Moni Gala

Ще съм благодарна за всякакво мнение и насоки за моделите.

# 562
Здравейте, спряла съм се на Еasywalker Harvey 3. Бих искала да ви попитам за аксесоарите, малко ми е объркващо. Никъде не мога да намеря дъждобран за коша за новородено. Да не би да е един дъждобрана за лятната седалка и за коша? Също така задължително ли е чантата, термо чувалчето и комарника да е на марката? Има ли съвместимост с други аксесоари? Благодаря ви.

# 563
Някой има ли впечатления от това:
https://luxbebe.bg/kombinirana-kolichka-baby-merc-piuma-p-01b-2v1
Нещо трудно намирам Simple Smile

# 564
Здравейте, спряла съм се на Еasywalker Harvey 3. Бих искала да ви попитам за аксесоарите, малко ми е объркващо. Никъде не мога да намеря дъждобран за коша за новородено. Да не би да е един дъждобрана за лятната седалка и за коша? Също така задължително ли е чантата, термо чувалчето и комарника да е на марката? Има ли съвместимост с други аксесоари? Благодаря ви.
Дъждобранът за коша за новородено е включен към него, т.е. няма нужда да го купувате отделно. За летния кош е друг и се купува отделно. Много с хубави дъждобраните прилепват плътно и според мен си заслужават. Комарник ползвам универсален - пасва си идеално, 80лв не бих дала за мрежа. Не виждам чантата как би могла да е “задължителна”. Може да се използва всяка чанта с кукички за окачване. Аз на дневните ни разходки излизам с един по-голям несесер, който държа в багажника на количката. Чувал не съм взимала все още, но предполагам (надявам се!) да пасва  универсален, че не ми се струват оправдани 200лв за оригинален.

# 565
Привет и от мен!
Поръчвала съм количка далечната 2019г от Англия от online4baby.com, за сайта научих именмо от тази тема, тогава още се поръчваше лесно и удобно с посредник до България, интересува ме сега как е с поръчките от сайта, има ли някаква врътка за поръчване с посредник, има ли запознати мами?
Благодаря!

# 566
Втори ден карам Chipolino Move on, не ми е паянтава, даже доста стабилно ми стои, което ме учудва, защото наистина е много лека. Относно плата - е, не е като на Сайбекса, разтеглив е, както някой спомена, но не ме притеснява за сега. Няма да ползвам тази количка постоянно, купих я за пътувания. Ще видим по-нататък как ще се представя във времето.

Аз все си мисля, че малко прекаляваме с хвалебствията по големите и известни марки.
Но по важното, ние сме със cybex, която също е лека маневрен и удобна, но на плажа се катурна с все бебето, та мисълта ми е, супер е количката да е лека и удобна, но имайте едно на ум 😁. Разминахме се без проблеми за щастие 😅

# 567
И аз не винаги съм ползвала оригинални аксесоари към количките си и никога това не е било проблем. Имам едно зимно чувалче от немските магазини, което не се пързаля и е страхотно и винаги съм предпочитала да ползвам него дори да съм имала и оригинален чувал. Случвало се е без да искам да грабна и друг дъждобран и пак е вършил работа.

От online 4baby съвсем скоро поръчах количка. Използвах доставчик Доставка от Англия. Имат фиксирана цена на кг. или обем и не се плаща допълнително мито и ДДС. Доставката на Priam ми излезе 80 лв.

И аз мисля, че независимо от марката някой модели излизат сполучливи. Имам една move on, която ми стои в багажника и върши отлична работа за това, за което я ползвам.

# 568
Много ви благодаря за отговорите! Значи купувайки количката с нея идва и дъждобран за коша за новородено?Извинявам се, ако питам глупави въпроси, просто ми е първа бременност и се сблъсквам за първи път с доста неща. Радвам се, че мога да закупя и универсални аксесоари, не само оригинални, защото ми идват скъпи. Някакъв съвет да имате за някаква чанта, която може да се ползва с тази количка? Благодаря.

# 569
Аз си купих чанта, която е на различна марка от количката. Хареса ми големината, вида, вътре джобчетатата и цената беше доста прилична. Трябваше да дам тройно повече, ако купувах оригинална чанта за количката, на същата марка. И не сметнах, че има смисъл - в крайна сметка е важно да ми е удобно, да ми харесва визуално и да има достатъчно място да държа всичко. Количката е Easywalker Harvey 3, чантата е на Чиполино. Живот и здраве след някой и друг месец ще почна да ги ползвам Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт