Великобритания - тема [92] Лятнo - Морска НеКовидна

• 48 517
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • Манчестър
Стар търговски номер.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 04:02 от Ave

# 121
Ronka, инфлация, цените се вдигат😂

# 122
Ходих и аз да видя Ван Гог. С тодлър!!! 🙈😬 Тя избяга с 200, а ние съжалихме, че си го причинихме. Видяхме малко де. Много хубаво е измислено, ако се чудите.
Та бихме 2.5 часа път в посока, за да се окаже, че паркингът не работи - дори нямаше табелка, нито знак. Камо ли информация онлайн. После 20 мин не можахме да намерим къде да паркираме и трябваше да платим по £5 на час😱При нас това е за цял ден цената. За капак, от последното ми посещение в Шотландия, пътищата им са в окаяно състояние, включително и в центъра на Единбург. Да видим август какво ще заварим в Абърдийн.  Ей го на и беглецът, който не ни остави поне на шоуто да се насладим.

# 123
  • Bristol
Pampers, нали я знаеш приказката, с деца на баня 😁
Аз си планирам лятната почивка вече. По време на вихъра на Ковид много ми липсваше тази тръпка, нищо не можеше да се планира 🤪
Утре мъжът се е разбрал да ходи на риба с приятел някъде в района на Торки 🤔 Моят не е рибар, ама и той барабар с мъжете. Аз ще използвам превоза и го помолих да ме остави на Berry Head, Brixham и от там по костал пат мисля да отида до Торки. Не е точно моят тип разходка, малко по-оживен е този район, но пък винаги съм искала да го видя Simple Smile

# 124
Merry, слънчево време и приятни гледки! Чакам снимки с нетърпение. Къде ти се ходи лятото?

Мен днес ме чакат обичайните неделни занимания като гладене на униформи, готвене, пране... Искам да изшкуря едната пейка и другия уикенд да я боядисам.

# 125
  • London
На беглеца ще му изям крачетата.Heart Eyes

# 126
Pampers, нали я знаеш приказката, с деца на баня 😁
Аз си планирам лятната почивка вече. По време на вихъра на Ковид много ми липсваше тази тръпка, нищо не можеше да се планира 🤪
Утре мъжът се е разбрал да ходи на риба с приятел някъде в района на Торки 🤔 Моят не е рибар, ама и той барабар с мъжете. Аз ще използвам превоза и го помолих да ме остави на Berry Head, Brixham и от там по костал пат мисля да отида до Торки. Не е точно моят тип разходка, малко по-оживен е този район, но пък винаги съм искала да го видя Simple Smile

Много харесвам района на Торки и Пейнтън, особено при хубаво време.
Ще чакаме снимки.

# 127
  • London
Нещо тематично.... Нашата Боряна Стоянова 83 та срещу отбора на Великобритания. Двойна среща между отборите в състезание. Време в което сме ги правили рошави.😅

# 128
  • Bristol
О, супер беше разходката. 13 мили. Уж покрай брега, не е в планината, но тукашния бряг е непрекъснато нагоре, надолу 😁 Ходиш на високо по скалите, после те свалят по плаж да ходиш. Както моята приятелка каза, нямаше мускул на краката, който да не ползвахме при този преход 😂
Мъжът и той щастлив, бая рибоци е наловил и се е катерил по скалите 🤪
Много харесвам района на Торки и Пейнтън, особено при хубаво време.
Ще чакаме снимки.
От Пейнтън до Торки, крайбрежния път е все в застроена област. Но поне плакнехме очите с къщи и градини и се чудехме, какви са цените им. Доста бетон излят има там.

Сутринта като тръгнахме от Berry Head, времето беше мрачно и сиво, но после се оправи ☀ Тази снимка я направих като вече наближихме дестинацията си, на около 11-тата миля. Вижда се в далечината Berry Head от където тръгнахме 😊
Скрит текст:

И тук качих снимки, първите две са доста мрачни заради времето 😔
https://www.instagram.com/p/CdVLSoiIAN5/?igshid=MDJmNzVkMjY=
MerryКъде ти се ходи лятото?
2020 ни пропадна ходенето на Корфу. Сега пак ще се пробвам, но само за седмица и седмица в България, троянския балкан. Имам мерак до Козя стена да отида и минералните басейни на Априлци и Шипково евентуално. Синът и приятелката му и те гледат в момента да се присъединят към нас, та ще сме цялото семейство май 🤞 Не се случва често това вече.

Последна редакция: пн, 09 май 2022, 12:58 от Merry

# 129
Чудно! Стискам палци да ви се получи.

Аз с тоя дзвер никъде не ща да ходя. Ще сме лежерно статично нетипично за нас в Абърдийн. Има в радиус много какво да се гледа, има какво и в града да се прави и ще реагираме според завиви на baby boss настроенията.
А така ми се пътува и на мен със самолет нейде... Една Швейцария и Холандия ми се въртят в мислите на едни дълги красиви преходи... Ама в някой друг живот ще е. Сега ще се радвам на твоите снимки.

# 130
Мери, супер снимки, видях ти ги и във фейса. Обаче там е Девън, не е Дорсет. Доресет е по-нагоре, после е Девън и после сме ний 😄.

Майка ми сега ми разказа, били отишли при едни техни приятели на бунгало за уикенда на нашето море. Това се намира около Созопол и Черноморец и те там са се разхождали. Още не е почнал сезона, но тя каза, че цените по заведенията били срашно надути. Салатите им излизали по 15-20лв. И те обикновено си ходят по нормални ресторанти, не ходят по някакви много скъпарски, където всичко е да ти отрежат главата. Те не са плащали за нощувки и няма представа как е, но в сравнение и друг път когато са ходили там, каза че има огромна разлика.

# 131
  • Bristol
Ронка, мерси, добре че го забеляза Simple Smile
Ще видим колко ще ни струват почивките тази година...

# 132
Времето се стопли и никакви ви няма🤔
В двора всичко е напъпило и нямам търпение да цъфнат вече. За сега камбанките само разведряват обстановката.

С нетърпение чакам следващите почивни дни. Не знам дали ви казвах, че ще водя сина на концерт на Ед Ш и сме много развълнувани. Ще си правим и сбирка на улицата по съседски за на бабет юбилея. И съм в чуденка освен един кекс какво друго още мога да забъркам.

# 133
Аз съм тука, ние се “наслаждаваме” на дъжда. Не спира вече няколко дни и ди още хладно. Снощи с малкото сме се увивали с допълнителни одеала 😂

# 134
Оле Ронка , ужас! Дано и при вас напече!

Общи условия

Активация на акаунт