Великобритания - тема [92] Лятнo - Морска НеКовидна

• 48 503
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Разкошни снимки сте пуснали, много слънчеви.

При нас днес е валежни, уж казаха, че ще е хубаво времето и си бях направила планове, но уви, вкъщи плюс пуснато парно 😂

# 106
  • Leeds, UK
Ell, голям красавец! Или е момиче?

Туй е нашето момче! Къса ми нервите, като се мъкне подире ми по цял ден😁

# 107
  • След завоя в дясно
Happy Bella- и нашето е момче и е същата "лепка" Simple Smile

# 108
  • London
Добро утро момичета,  за закуска козуначени топки (отново с квас) и чаша кафе. Светъл Великден ви желая!
. Ауууу нямаш сърце🤪

# 109
  • Leeds, UK
Нон стоп е залепен за някой и му мяука в 18 тоналности. Основна характеристика на рагдола.  Обожава гости! Само те му се връзват на номерата😁.

# 110
  • След завоя в дясно
Нон стоп е залепен за някой и му мяука в 18 тоналности. Основна характеристика на рагдола.  Обожава гости! Само те му се връзват на номерата😁.
Моят не е от най вокалните,  ако трябва да бъда честна, само сутрин ми пее
ария:) Спокойна душа, като цяло. Дъщеря ми как го мачка (с любов и постоянно ), ако беше друга котка досега да ходи цялата изподрана. А той милия седи и търпи, а в очите му четеш отчаяние Simple Smile.
Което ме подсети,  по телевизията даваха едно време една анимация с едно момиченце, което постоянно мъкнеше един котарак като  парцалена кукла и не можеше да произнася Л. Не мисля,  че беше Том и Джери, не съм сигурна дали не беше котарака Силвестър. Някой помни ли името на момиченцето ?

# 111
Момичета, в онлайн формата за гражданство за дете какви данни се искат за референтите? Също така, за отсъствията ни от страната задължително ли е да се изиска информация от гов или можем просто да си проверим имейлите с резервации за пътувания?

# 112
  • Истински се вижда само със сърцето.
Бру за референтите адрес, дата на раждане, номер на на паспорт , от къде познават детето.
За отсъствията мисля че е достатъчно да си проверите информацията по резервациите, просто не трябва да пропускаш нищо и да ти излиза сметката с дните.

# 113
Благодар, Илейн. Вие кандидатствахте онлайн, нали?
Тия дни мярнах в българска ФБ група (но сега не го намирам), че за онлайн формата са нужни само име и имейл на референта, което ме учуди, защото не виждам логика да има голяма разлика между електронна и хартиена форма, но от друга страна пък много лична информация се очаква да искам от друг човек, при условие, че те могат да си я изискат директно от него.

# 114
За първи паспорт на малкия попълвах онлайн и беше нужен само един гарант, нейното име и мейл. После те ѝ пратиха мейл в който не знам какво е трябвало да потвърди, пита ме в коя болница е роден, вероятно е бил един от въпросите. Беше готова за 5-10мин. Та, само имена и мейл, данните от паспорта после си ги е попълнила, когато е трябвало. Детето тук ли е родено?

# 115
  • След завоя в дясно
Благодар, Илейн. Вие кандидатствахте онлайн, нали?
Тия дни мярнах в българска ФБ група (но сега не го намирам), че за онлайн формата са нужни само име и имейл на референта, което ме учуди, защото не виждам логика да има голяма разлика между електронна и хартиена форма, но от друга страна пък много лична информация се очаква да искам от друг човек, при условие, че те могат да си я изискат директно от него.
Аз скоро подменях паспорт на дете т.е. не е първи паспорт, и ми искаха само име и имейл, другите детайли си ги взимат от референта.

# 116
Веджи, Ел, благодаря. Мойто дете не е родено тук и преди паспорт трябва да кандидатства за гражданство (или регистрация както му казват, щом е под 18 години) и във формата за гражданство искат двама референта. Реално мога да видя само пдф формата (MN1) за кандидатстване и съответно какво искат според нея за референтите. Онлайн формата трябва да почна да я попълвам, за да видя какво се иска. Не би трябвало да има разлика какво искат за референтите, но просто на друго място, което сега не намирам, прочетох, че има разлика. Сега от вашите отговори се питам дали и там не са отговаряли за паспорт, а не за гражданство.

# 117
Веджи, Ел, благодаря. Мойто дете не е родено тук и преди паспорт трябва да кандидатства за гражданство (или регистрация както му казват, щом е под 18 години) и във формата за гражданство искат двама референта. Реално мога да видя само пдф формата (MN1) за кандидатстване и съответно какво искат според нея за референтите. Онлайн формата трябва да почна да я попълвам, за да видя какво се иска. Не би трябвало да има разлика какво искат за референтите, но просто на друго място, което сега не намирам, прочетох, че има разлика. Сега от вашите отговори се питам дали и там не са отговаряли за паспорт, а не за гражданство.

Същото е, искат си ги направо от рефрентие. Това, което виждаш в пдф формата си ги питат тях директно на имейл.

# 118
  • Истински се вижда само със сърцето.
Е не е така, за гражданство в онлайн формата искат каквото написах, за паспорт е различно не го бъркайте. Плюс трябват подписани на хартия декларации от референтите и те се сканират при документите които се искат плюс парентс консент филм. Носят се и на биометрията когато се ходи да ги проверят.
За паспорт е коренно различно.

Аз подавах миналата година, ако няма промени след това във формата това е.

Ето намерих скрийншот който съм правила за да пратя на хората които подписваха за моето дете

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 17:41 от Илейн :)

# 119
Показвам и на вас, тая вечер голям смях падна 😂

Между другото писах на магазина, възможно и грешка да е. Преди пак така им бях писала, имаха правописна грешка в една от главните си страници и изглеждаше грозно. Ще видим сега какво ще кажат.

Общи условия

Активация на акаунт