Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 303
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
От утре в Кауфлад омекотител Ленор 50 или 48 пранета , различни видове ще са на 4.80 лв .
Ариел - 60 пранета - 20 лв .

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 07:08 от blueberrу

# 196
  • Ст Загора
Къде ? В К лленора е с ккарта на Кауфланд

# 197
Дами, днес взех омекотител Коколино, голяма разфасовка за 72 пранета. В Била е 5,45, а във Фантастико 5,60.

# 198
Моля за съвет и съдействие .Откъде мога да намеря тези капсули , те са ми любими .

# 199
Във всеки магазин . Просто тези са в различна опаковка.

# 200
# 201
  • Бургас
Харесвам капсулите на Ариел,но не всички са  с един и същи аромат.

# 202
Дами, за бебе пак прах ли е за предпочитане? Добри ли са Персил сензитив и бебешките на denkmit и frosch?

А за нас, големите, този на dm добър ли е? Сега съм на Persil, че Ariel ми е силен като аромат.

# 203
Аз основно с този пера. Доволна съм. Беше изчезнал и много го търсих, нямаше доставка. Сега видях, че са заредили само за цветно, няма за бяло.

# 204
Аз от вас в съседната тема за дм го видях, даже снимката е от там. Simple Smile Мисля да го пробвам, предполагам не е с много силен аромат

# 205
Хайа, ужас, ще помислят, че го рекламирам! Ами според мен Ариел и Персил миришат по-силно и това е една от причините да ги избягвам.

# 206
  • Пловдив
Няма силен аромат.

# 207
Няма прахове със силни аромати след пране .

# 208
Има, има. Оня ден занесох на майка ми един Савекс, който бях купила, защото намах друг и ми трябваше спешно. Прах един път с него и щях да умра от силната миризма. Персил също ми мирише много силно и не го купувам. Явно съм някаква хрътка.

# 209
Савекс прах при мен не мирише . Имам от гела , зелен със аромат на Семана - също нищо не мирише .
Персил прах не ми мирише на нищо след пране , иначе аромата от пакета е добър . Мегаперлите на Персил , поне последния пакет , който купих ноември миналата година и ползвам от седмица обаче не е така . Много хубав аромат , особено като го комбинирам с жълт Софтлан .

Общи условия

Активация на акаунт