Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 285
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Ариел и Савекс са ми силни на фона на Персил на мен.

Моля ви за мнение за бебешките, за които питах - Персил сензитив и бебешките на denkmit и frosch

# 211
Персил сензитив последно нямаше кислородни изберители, а да детско пране е ок да ги има защото и дезинфикцират.
Сега не знам пак ли е така, не съм следила...

# 212

Моля ви за мнение за бебешките, за които питах - Персил сензитив и бебешките на denkmit и frosch

И аз влезнах в темата да питам нещо и не съм специалист, но до сега перях с Персил сензитив гел. Само две малки опаковки други препарати съм изпробвала.
Бебето е на 10 месеца, до сега не е имало реакция от препарата и всичко се изпираше, докато не започна да маже храна по дрехите. Фрош изпробвах спрея за петна, не е нещо специално.

# 213

ДенкМит ПРАХ е най-добрия . Обаче пък при него малко са прекалили с цената - 10 лв за 20 пранета .
Персил Сензитив прах - не , няма кислородни избелители , гел-а е с доста силен аромат .
Фрош имат само течен за бебета , праха не се внася почти никъде в БГ .
Можеш да пробваш  ТеоБебе прах . Има 5-15% избелители , аромата не е силен .

# 214

ДенкМит ПРАХ е най-добрия . Обаче пък при него малко са прекалили с цената - 10 лв за 20 пранета .

Не е вярно това за цената, 13 лв и стотинки е за 40 пранета.

# 215

Не е вярно това за цената, 13 лв и стотинки е за 40 пранета.
Ултра СЕНЗИТИВ е  10лв за 20 пранета
За 40 пранета Сензитив никога не е имало

# 216
Извинявам се, не съм прочела, че говоритеза Сензитив.

# 217
Благодаря ви!!!

# 218
  • На изток от Ада

Персил Сензитив прах - не , няма кислородни избелители , гел-а е с доста силен аромат .
Фрош имат само течен за бебета , праха не се внася почти никъде в БГ .
Можеш да пробваш  ТеоБебе прах . Има 5-15% избелители , аромата не е силен .
Аз взех Тео бебе за мойте дрехи гледах гледах не пише колко процента кислородни избелители има . Пише само , че има кисл. избелители .

# 219
  • на дъното
Дами, за бебе пак прах ли е за предпочитане? Добри ли са Персил сензитив и бебешките на denkmit и frosch?

А за нас, големите, този на dm добър ли е? Сега съм на Persil, че Ariel ми е силен като аромат.
От много години пера само с тези прахове за бяло и цветно,нямат аромат след изпиране и са много добри🙂👍

# 220
  • гр.Пловдив
Bonux -а като цял е с много силен аромат -рози,люляк,магнолии

# 221
Аз да споделя за прах за пране Ленор за цветно,  за който наскоро писах..
Ами мисля, че  по скоро съм доволна изпира ми чорапките на децата  много добре, и с мазни петна се бори сравнително успешно, за без предварително третиране с Препарат за петна..🙂
Много по добре пере от Персил 😉
От него хич не бях доволна.
И също , наскоро се коментираше, та и на мен ми се наложи,  изпрах Йодасепт от светло сива тениска само с прах за бяло Персил...
Него съм го признала,  прави бялото наистина бяло😉

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 16:55 от Sofi_to

# 222
  • Варна
Някой знае ли на какви капсули в България, съответстват тези на Скип. Като аромат.
Това е от малкото аромати, които ми допадат.

Иначе и аз не съм любител на силни аромати за дрехи и хич не намирам за яко да ухая на омекотител. Слагам с по-силен аромат на спално бельо и хавлии. Много рядко на дрехи, по-деликатен аромат, за да неутрализира течния Персил за цветно (синия), който пере отлично, но миризмата така и не подобриха.

# 223
Омо ултимейт, но аромата едва ли е същия...

# 224
  • Бургас
Харесвам аромата на капсулите Ариел.
Някой да е взимал от тях от  Турция? Хубави ли са?
Знам,че имат няколко производства....

Общи условия

Активация на акаунт