Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 445
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
И как са изписани тези кислородни избелители, та да видим има ли ги или не?

# 436
И как са изписани тези кислородни избелители, та да видим има ли ги или не?
Кислородни избелители . Така са записани

# 437
Отзад, на състав...
Ето на Персила

Избелващи агенти на кислородна основа - понякога така ги изписват, тук са 5-15%.

Ето на Омото

# 438
  • Велики Преслав
Аз си пазарувам от Клийнмаркет. Доволен съм. Доставката приемлива, цените също. Някои неща са по-скъпи, други по-евтини.

# 439
Два пъти от емаг аз, но там са някакви странни вносове, състав не се вижда....за това не обичам от там, но като имаше промоция и БД, два пъти се реших...
От ТТмаркет перлите веднъж...

# 440
Отзад, на състав...
Ето на Персила

Избелващи агенти на кислородна основа - понякога така ги изписват, тук са 5-15%.

Ето на Омото

И щом са 5-15 значи е за бяло така ли?

# 441
Значи че имат кислородни избелители, които избелват, и които и дезинфикцират при високи градуси.
Какво ще переш с този прах, си решаваш ти.
Аз пера не само бели дрехи, писах нагоре за какво използвам праховете с избелители.
Решенето си е лично на всеки...

# 442
Зависи от текстила. Имам хавлиени кърпи на Панагюрище, купувани преди много години от баба ми за "чеиз". Цветът не мърда с каквото и на колкото градуса да переш. Имам и едни светло жълти, не зная какво производство, пера ги с прах за бяло. Станаха почти съвсем бели.
Та който както реши.

# 443
Купи си прах Даш италиански, за 87 пранета, надявам се да е добър, че това количество.....

# 444
Купи си прах Даш италиански, за 87 пранета, надявам се да е добър, че това количество.....
Хубав е ползвай смело!

# 445
Хубав е ползвай смело!
Откъде знаеш , че е хубав ? Ами ако е стар ? Ако е от оранжевия , орязан Даш - Симпли ?

# 446
Не е оранжев - синьо-бяла опаковка. От Виа Тракия си го взех.

# 447
Не е оранжев - синьо-бяла опаковка. От Виа Тракия си го взех.
Не се притеснявайте,от хубавия даш е .
Дори и да беше взела оранжевия ,който е не много добър ,пак щеше да пере .
Ще си доволна

# 448

Този странен Ариел бях на крачка да го купя, но реших да се допитам първо до експертите тук. Цената е много добра, предполагам е за бяло.

# 449
Нито е за бяло, нито е за цветно. Глупост някаква. Пропусни.

Общи условия

Активация на акаунт