Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 376
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Sofi_to , teta75 ,

# 556
Може ли да кажеш от къде купуваш този Ариел?

# 557
От магазин за паралелен внос в Плевен . Има го в магазините за паралелен внос от Германия . 20 пранета ги взех за 12 лв .

# 558
Благодаря много, ще търся в София такива магазини да си купя!

# 559
Кърпи, бяло пране, бяло пране с леки шарени цветове и спално бельо пера с прах за пране за Бяло на Денкмит.

С течен Даш - цветните и тъмните дрехи, дънки, ризи и т.н.

Стана ми интересен този Ариел компакт, ще потърся.
Цветовете добре ли изглеждат след него?

А ухае ли дълготрайно в комбинация  с омекотител?

А как дозирате, при нас водата е твърда и се притеснявам да не сложа повече, за да навредя на пералнята.

На белия прах на ДМ пише 45 мл/ използвам чашката на ДМ и по нея се ориентирам.

П.с в онлайн магазините не намирам този Ариел, (само в гел вариант)  но излиза друг компакт - различни ли са?

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 11:56 от alethea

# 560
  • Варна - Черна гора
Същия прах го има в ЕЛИТИС, но мисля, че е за 18 пранета и цената е 8 лв.
Вносител е Ренмаркет с.Костиево.
https://renmarketbg.com/porachka/perilni-preparati/%D0%BF%D1%80% … -35-%D0%BA%D0%B3/

# 561
Този Ариел Компакт от ЕЛИТИС е стар . Всички пакети , които опипах бяха станали на камък и нямаха аромат .
2020 се беше появил в много магазини на около 6 лв . Още пазя половин опаковка от него .
Ето тук може да видите актуалните продукти на Ариел в Германия : https://www.rossmann.de/de/marken/ariel/c/online-dachmarke_4455057

# 562
  • Сливен
Въпросният Ариел го купувам по 7.20 поне от година,нямам забележки.Лек аромат,изпира добре,дрехите не избеляват,че имах преди това проблем с Персил за цветно.

# 563
  • Ст Загора
В нашият Елитис го няма този Ариел компакт , помня Гес писа за него  че го имало в Елитис , ами ше тогава го нямаше ...

# 564
Може ли мнение за този прах? Днес го гледах в италианския магазин, като цената му беше минимално по-ниска от тази на Даш и Диксан, които по принцип взимам. Пише, че има някакви микрокристали.

# 565
  • Пловдив
Аз съм ползвала прах Ace и съм доволна,но за ежедневни дрехи,без петна,бих го купила отново.

# 566
Има ли някъде промоция на Персил Сензитив да заредя повечко? Той нали си е за бебета? Че тъкмо минах към друг прах и скоро ще трябва пак да пера с бебешки, живот и здраве

# 567
Само картинката му е бебешка Grinning
По принцип няма бебешки...

С избелители, слаб аромат...обикновено това се препоръчва за бебета...

# 568
Този нали е с избелители? Уж по препоръка от темата го бях избирала преди години, ама да си сверя отново. Иначе за аромат си знам, че няма Grin

# 569
Май ги върнаха...
Да, този покрива изискванията...

Общи условия

Активация на акаунт