Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 377
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Някоя от вас може ли да ми прати снимка на Ариел с 15-30%кислород ,ако не се бъркам имаха разлика малка в картинката ,защото все попадам на 5-15

# 541
Някоя от вас може ли да ми прати снимка на Ариел с 15-30%кислород ,ако не се бъркам имаха разлика малка в картинката ,защото все попадам на 5-15
Няма Ариел с 15-30% избелители

# 542
  • Велики Преслав
Имам спомен, че имаше само един професионален с 15-30% КИСЛОРОДНИ избелители, но не съм на 100% сигурен

# 543
Извинявам се аз съм в грешка ! Така с това впечатление съм останала , защото с повечето прахове бялото сиве ,а искам бялото да си е бяло ,май ще взима Бинго пак

# 544
  • Пловдив
С 15-30% кисл.избелители намирам само мегаперлите на Персил и гръцкия прах(има и течен) Клинекс(Klinex),всички други прахове за бяло са с 5-15% избелители,които не са достатъчни за бяло пране-трябва добавка с активен кислород.

# 545
Персил за бяло пак го пуснаха с 15-30%

# 546
Момичета, перете ли с гелове? Имам чувство, че праховете перат по-добре.

# 547
Не пера с гелове, праховете за мен са перфектни. 50/50 ще са предполагам отговорите на въпроса ти. За цветно ползвам Персил и Ариел, а за бяло Скип/зелена кутия/.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 22:01 от Пролетно цвете

# 548
Аз пера повече с прахове , отколкото с гелове .
Праховете ми харесват повече като пране и миришат много по-силно . Течните ги ползвам горе-долу като излезе нещо ново и не се сдържа да го пробвам .
За цветно съм влюбена в немския Ариел компакт . Страхотен е . Пере невероятно и мирише страхотно .
За бяло ползвам повече Персил , от доста време съм на него - ползвам най-много Мегаперлите , сега съм взела и таблетки - които са като пресован прах , с 5-15% избелители .
Weiser Riese мегаперли съм взела сега , отново с 5-15% избелители , произведени съвсем скоро - през Април. Още не съм ги пробвала .

# 549
  • Ст Загора
аз пера белите с прах и цветните с гел , като белите са 2 перални , една с бяло без др цветове и една с бяло с шарки . Черното е с гел . Цветното го пера и с прах

# 550
Блубери, може ли снимка на този немски Ариел компакт,  и от къде го взимаш...

# 551
Аз пък искам снимка на таблетките. Simple Smile
Още страдам за тези на Персил, които ги спряха преди години. Те май бяха леко комбинирани с гел, не помня вече и не съм сигурна де, но перяха много добре.

# 552
  • Пловдив

Не,не ползвам никакви гелове,само прахове и само висок клас-Даш/Ариел,Диксан/Персил,Скип/Корал/Омо,Клинекс.

# 553

Не,не ползвам никакви гелове,само прахове и само висок клас-Даш/Ариел,Диксан/Персил,Скип/Корал/Омо,Клинекс.
Аз също минах на прахове, и за бяло, и за цветно.
Много по-добре се изпират дрехите с прах, отколкото с гел.
 Приключих с геловете.

# 554
  • София
В момента пера с Ариел за бяло и цветно от промоцията в Била. Имам и един пакет Изи за цветно, течни Изи и Персил за цветно. Черно пера с течните. Чаршафи, кърпи с прах за бяло. Другото - както дойде.

Общи условия

Активация на акаунт