Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 449
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Блубери, пак да питам за магазина, от който сте доволна, да споделите кой е и къде е, моля. Simple Smile
Не съм боровинката, но за мен най-добре зареден е магазин Борн на НДК. Правила съм си експерименти да купувам и от другите им магазини, ами позастояли са препаратите там.
Друг може да има различни впечатления.

# 526
Не съм от София , не мога да помогна , съжалявам . БОРН съм чувала , че е зареден , но е бил и много скъп .
За други магазини много не съм чувала .

# 527
Днеска бях в Елитис, мярнах Ариел в плик , случайно да знаете какво производство е , защото не погледнах.
Със сигурност не беше Турция

# 528
Днеска бях в Елитис, мярнах Ариел в плик , случайно да знаете какво производство е , защото не погледнах.
Ако дозировката е 100 грама е румънски .
Ако е концентриран може да е полски .

# 529
Ако дозировката е 100 грама е румънски .
Ако е концентриран може да е полски .
Въобще не погледнах каква е дозата!
Скоро ще видя,

# 530
Произведен в Чехия за Полша, Чехия, Унгария и страните наоколо.

# 531
Момичета, благодаря за съветите относно моите дрехи за спорт. Днес ги пуснах на 60 градуса с прах за бяло, както ме посъветвахте. Миризма не се усеща. Не знам как не съм се сетила сама да пробвам, но не смеех да ги пускам на повече от 40 градуса.

Благодаря ви!

# 532
Произведен в Чехия за Полша, Чехия, Унгария и страните наоколо.
Благодаря ти Guess !

# 533
Коколино имат нова серия омекотители...
Някой пробвал ли е вече нещо 🙂

# 534
Благодаря на потребителката, която ми препоръча Sil за петна. Изчистих петна от боровинки, доматен сос, черни череши и пръст, които стояха от 2-3 пранета.
Накиснах с гела и потърках малко на ръка. След 10 минути пуснах в пералнята със соли за петна на ДМ и Персил перли бебешки.

От всички петна, минали през пералня и сушилня няколко пъти, само едно не се е изпрало хубаво, вероятно не съм го видяла или търкала достатъчно.

# 535
Ако нямам препарат , такъв род петна—червено вино, череши, ги третирам с кисело мляко. Намазва петното с тънък слой, чакам обикновено една нощ, остъргвам люспата, която се е получила и пера по обичайния за дрехата начин. Да отбележа, че съм пробвала само върху бели /покривки/ и много светли материи.

# 536
Ако нямам препарат , такъв род петна—червено вино, череши, ги третирам с кисело мляко. Намазва петното с тънък слой, чакам обикновено една нощ, остъргвам люспата, която се е получила и пера по обичайния за дрехата начин. Да отбележа, че съм пробвала само върху бели /покривки/ и много светли материи.

Лошото е, че са бебешки дрехи- постоянно се цапат и повечето са с цветни, наситени цветове. Трябваше ми нещо, което генерално да решава въпроса, не мога да третирам десетки дрехи на ден. За единични дрехи със сигурност е по-добро решение с кисело мляко.

# 537
С какво се пере сок портокал от чисто нови бели дрехи ? Нямам възможност сега да ги пера в пералня с прах , изпрах ги на ръка със сапун за пране , но нищо не стана . Лошото е , че ще мога да ги пера най-рано след 5 дни.
Дали ще е достатъчно да ги изпера с предпране на 40С /нямам програма с предпране на 60С , само 40 и 90 / със солта за петна на DenkMit и мегаперли на Weiser Riese или таблетки Persil Universal ?

# 538
С какво се пере сок портокал от чисто нови бели дрехи ? Нямам възможност сега да ги пера в пералня с прах , изпрах ги на ръка със сапун за пране , но нищо не стана . Лошото е , че ще мога да ги пера най-рано след 5 дни.
Дали ще е достатъчно да ги изпера с предпране на 40С /нямам програма с предпране на 60С , само 40 и 90 / със солта за петна на DenkMit и мегаперли на Weiser Riese или таблетки Persil Universal ?
Намажи петното/петната с бяла (да не е от онези със сини и червени ивици) паста за зъби. Остави да престои, ако трябва докато дойде времето да ги переш в пералня.

# 539
Здравейте ,имате ли мнение или отзиви за тези продукти за петна ?  и

Общи условия

Активация на акаунт