Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 462
  • 737
  •   2
Отговори
# 510
Мога ли да пера възглавници на 60 градуса или направо нови да взема?
Може, аз на такива градуси и дълга програма пера олекотени завивки и възглавници. …и с много вода за добро изплакване.

# 511
  • София
Благодаря, ще пробвам така, както казвате и ако не стане, ще летят към кофата.
Пробвай да сложиш дезинфектант. Ползвам на Хейтман.
И Омо са пуснали, но още не съм го пробвала и нямам отзиви.

# 512
А можеш ли да ми кажеш как се ползва? В коя секция на чекмеджето се сипва?

# 513
  • София
За омекотител се сипва. Не трябва да се смесват омекотител и дезинфектант, въпреки че аз съм го правила. Слагам дезинфектант основно на перални с чорапи, не, че имаме проблем, просто мен ме е гнус от чорапи всякакви Satisfied

# 514
Благодаря!

И един лаишки въпрос: ползвате ли функцията за предпране? Никога не съм, не помня и майка ми да я ползва и не знам кога е ок да се пуска.

# 515
Шерилин, преди децата тренирах по 10 пъти в седмицата, доста тежко, много се потя, постоянно си перях спортните дрехи на дълга програма, редувах 40° и 60°, не са се скапали. Някои модели/партиди обаче просто са кофти и само кофата решава проблема. Успех!

На дезинфектанта на ДМ пише, че може да се сипе към него и омекотител, обаче то просто не остава място в отделението, като се сложи необходимата доза. А и за изкуствени материи и хавлиени кърпи не е добре да се слага по принцип.

# 516
Напоследък детето ме побърква от лекета - за норматив се намазва и няма изпиране…
Днес купих този препарат:
Скрит текст:
Ползвал ли го е някой? Да спазвам ли указанията на опаковката (петното се напръсква, престоява 2-3 мин и се пере в пералнята) или има други хитринки за по-висока ефективност?

# 517
Фантастико: прах Ариел концентриран за 40 пранета е 14 лв,
А препарат за почистване на перални K2R- две кутии за 7 лв.

# 518
А точно във Фантастико една бутилка омекотител за пране вече е 9 лв. И не, не е голяма опаковка. Стандартна големина.

# 519
Там имат високи цени, но на промоция ли са, намират се попадения. Омекотител коколино голяма опаковка съм намирала за 5 лв. Ариел с ленор прах за цветно също за 5 лв. Не беше отдавна, преди няколко седмици, до месец. Там трябва да се дебнат промоциите.

# 520
А точно във Фантастико една бутилка омекотител за пране вече е 9 лв. И не, не е голяма опаковка. Стандартна големина.
Оооо, те си прекаляват! Рядко пазарувам от там. Ползвам един сух стик на Dove и там от край време е на двойна цена в сравнение с други места. Омекотител купувам сигурно веднъж в годината, защото слагам по малко на някои специализирани материи и не съм в час с цените му.
Днес влязох да си взема нещо за обяд и мернах кутиите с прах. Обзаведох се с две, че може светът да свърши Simple Smile

# 521
Не знам какви са цените във Фантастико , но обикновено когато не са на промоция омекотителите , са на такива цени .
Видяхте ли новите опаковки на Ariel ? На мен са ми ужасно грозни . Не знам дали са променяли състава .
Rex , Perwoll , Silan и доста други също са с нови опаковки . Има и някакъв нов Silan , много ми хареса как мирише , 3 лв е в ДМ , но имам 18 омекотителя , та се спрях .

# 522
Не знам какви са цените във Фантастико , но обикновено когато не са на промоция омекотителите , са на такива цени .
Видяхте ли новите опаковки на Ariel ? На мен са ми ужасно грозни . Не знам дали са променяли състава .
Rex , Perwoll , Silan и доста други също са с нови опаковки . Има и някакъв нов Silan , много ми хареса как мирише , 3 лв е в ДМ , но имам 18 омекотителя , та се спрях .

Цените на омекотителите преди увеличението на всичко не са надхвърляли 5-максимум 6 лева. Български и турски по 3-4 лв се намираха. Паралелният внос и екзотичните марки не ги слагам в сметката.

# 523
Прахът, който купих, си е със старите опаковки. Не съм видяла новите как изглеждат.

# 524
Блубери, пак да питам за магазина, от който сте доволна, да споделите кой е и къде е, моля. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт