Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 369
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Стават, ние за това ги купуваме основно. Има и в ИКЕА.

# 586
Благодаря,ще го потърся.
Мен понеже напоследък ме мързи да гладя след пране ,карам с това :
Скрит текст:

# 587
Какво е това и как се използва?

# 588
След изсъхване на дрехата я постилам върху кърпа ,напръсквам със спрея опъвам , с ръцете настрани нанасям и закачам на закачалка и е изгладена и освободена от гънки.
Плюс това и ухае на омекотител.
Резултати:

# 589
Аз не съм доволна изобщо от тези ролки. То клепаш дрехата с лепкаво, после пак полепват...аз поне я хвърлих..не ми помогна.
Други чета били доволни...

# 590
Тета, аз от мъхчета лично не съм намерила спасение, но за косми от котката набързо е супер. Голямото ми дете винаги гушка котето, преди да излезе за градина, и ми е удобно да го мина с ролката, за да обера, каквото е паднало. Минавам и бодито на бебето откакто лази, преди да го сложа в кошарата, у дома винаги има прах и какво да полепне, та ми помага да не се налага да пера чаршафи всеки ден. Не е панацея, но е практичен помощник. Вероятно зависи и от качеството на ролката, доколко лепилото върши работа, без да остава по дрехата. Иначе сушилнята наистина обира всичко.

# 591
Аз си купувам ролките от Икея и Jysk и нямам проблеми с дрехите. Нито ми остава лепкаво по дрехите, нито има власинки.

# 592
Аз съм взимала и от Тмаркет, видях онзи ден, че имат. Не ми е оставало лепило никога. Вършат работа.

# 593
Ние сме най-доволни от ролките на ИКЕА. Все пак те са просто още един инструмент за почистване, нямат антистатичен ефект, ако някой има очаквания към тях, че ще решат проблема с полепването - не, няма, но помагат при почистването.

# 594
  • София
P. S. Тео Бебе мирише много, ама много силно! Повече от омекотител.

Това не е вярно. Аз съм особено чувствителна към силните миризми и съзнателно ги избягвам. Тео Бебе мирише доста леко и приятно, при това простирам само вътре (нямам тераса). Никога не е имало проблем със силна миризма.

В праховете на ДМ има много зеолити(30%),това е проблем за изплакването,което е не по-малко важно от изпирането.
+1!
Именно.
Проблем е и за пералнята.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 17:31 от РРР

# 595
Ако пералнята ти плакне добре , няма никакъв проблем със зеолитите . Ако плакне  с нищожно количество вода /като ЛГ и Самсунг / - чак тогава може да е проблем , но изплакването може да се контролира - да се добавят повече изплаквания , да се увеличи водата или да се смени програмата . Не виждам причина това да прави даден препарат лош .

# 596
И аз така смятам.
И да не е натъпкана...но това го писах и вчера...Simple Smile

# 597
Какво правят зеолитите на пералнята?

Колко зеолити се смятат за ок в съдържанието?

# 598
Ами не мисля да си мерим носовете, аз си стоя зад мнението, мирише ужасно силно и сладникаво (натрапчиво), за детски дрехи това ме дразни.

# 599
Тео бебе и аз много харесвам как пере и как мирише,но съм ползвала от предните опаковки ,сега са с нови ,но незнам дали аромата е същия!

Общи условия

Активация на акаунт