Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Боклуци са тея капсули . Пробвах ги , никакви не са .

# 721
Момичета,този прах сега е на промоция в Кауфланд, хубав ли е,става въпрос за течния?

# 722
Споделям впечатления от 2 праха, за които научих от темата.
Персил перли сензитив - пере много добре, не оставя силен аромат. С него и допълнително изплакване изчезнаха стари петна по дрехи, които бях "отписала" и използвах само за хранене на бебето. От колко пранета се е случило не знам, не съм очаквала да изчезнат и следила

Денк мит ултра сензитив- за прането нямам особени наблюдения в пералня, но прах тапицерията на количка с него, беше ужасно. Праха се разтваря изключително трудно, дори на по-висока температура. Изплакването е същия ужас. Не бих купила повече, предполагам и в пералнята остава по дрехите.

# 723
По принцип праховете за перални машини са с друг състав, отколкото тези за ръчно пране. Вторите не се пенят толкова.
Нормално е при употреба на препарат за машина, но ползван за ръчно пране, да има трудност с изплакването.

# 724
Всъщност не, не е нормално. Simple Smile

# 725
Ариела в Лили 15 лв Grinning

# 726
Забрави важните 35 стотинки Wink

# 727

Защо....може да изплакне, ама с 2 кубика вода. Така разсъждавам аз.  Този за ръчно пране, ако ги има още, че не съмм срещала скоро май...не е ли с по-друга формула..

# 728
Хаха да.

Иначе да ви кажа :хареса ми уханието от Савекс капсулите минавайки покрай простнатите дрехи на татко ,та и аз взех едни 28 броя за работните дрехи на ММ.
Дадоха му едни нови - за заварки,ама много тежки и отгоре е велур,не знам това чудо на каква програма би следвало да се пере?
Някой с идеи?

# 729
  • София
Хаха да.

Иначе да ви кажа :хареса ми уханието от Савекс капсулите минавайки покрай простнатите дрехи на татко ,та и аз взех едни 28 броя за работните дрехи на ММ.
Дадоха му едни нови - за заварки,ама много тежки и отгоре е велур,не знам това чудо на каква програма би следвало да се пере?
Някой с идеи?
На памук, защото предполага, че ще са доста тежки.

# 730

Защо....може да изплакне, ама с 2 кубика вода. Така разсъждавам аз.  Този за ръчно пране, ако ги има още, че не съмм срещала скоро май...не е ли с по-друга формула..

Не само за изплакването, голяма част не се разтвори. Перях не само с изтъркване, но и със силна струя на душа, високо налягане. Температура на водата около 45-50 градуса. Просто не мога да си представя как същия този прах се разтваря при 30 градуса да речем, в пералня.

Не разбирам много, сега започнах да обръщам по-голямо внимание на перилните препарати, но ми се вижда нелогично.

# 731
При хубав, качествен прах за пране не би имало значение дали го разтваряш в леген или в пералня – все ще се разтвори и не би трябвало да има проблем с изплакването.
Праховете за ръчно, доколкото има две-три по-разпространени марки – Ариел, Тест и Бонукс – са по-пенливи от тези за машинно пране.

# 732
А, то обратно било.
...Grinning

# 733

Прах, гел, капсули? И за колко пранета?

# 734

Общи условия

Активация на акаунт