Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 200
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
blueberrу
можеш ли да дадеш снимка на гръцкия Ариел за цветно? Утре заминаваме на почивка и както винаги ще гледам препаратите по магазините им. Благодаря.

# 706
blueberrу
можеш ли да дадеш снимка на гръцкия Ариел за цветно? Утре заминаваме на почивка и както винаги ще гледам препаратите по магазините им. Благодаря.

# 707
Имам въпрос. Последното пране с прах за бяло излезе леко синкаво от пералнята. Не боядисано, бяло си е, но докато беше мокро имаше синкав оттенък. Като изсъхна е бяло.
Прахът е нов, има бели и сини перлички в него. Май предозирах леко, но за първи път ми се случва да има оттенък. Не е пуснала дреха, винаги пера само чисто бели дрехи. Светли цветове и бяло с шарки ги пера отделно от чисто бялото.
Възможно ли е в праха да има син оцветител? И защо?

# 708
Благодаря ви, безценни сте! Утре пак ще посетя някои магазини, ако имате интерес ще ви снимам. 🌺

# 709
Имам въпрос. Последното пране с прах за бяло излезе леко синкаво от пералнята. Не боядисано, бяло си е, но докато беше мокро имаше синкав оттенък. Като изсъхна е бяло.
Прахът е нов, има бели и сини перлички в него. Май предозирах леко, но за първи път ми се случва да има оттенък. Не е пуснала дреха, винаги пера само чисто бели дрехи. Светли цветове и бяло с шарки ги пера отделно от чисто бялото.
Възможно ли е в праха да има син оцветител? И защо?
Възможно е праха да има твърде много оптичен избелител . Случвало ми се е със Скип прах и таблетки на Персил .
Смених ги и нямам вече проблеми .

# 710
Не мога да открия дълготраен аромат и т`ва е...след изсъхване на нищо не миришат тия дрехи, камоли да ги сгънеш в гардероб и после да усетиш аромат... Незнам кво да пробвам вече.
Пробвахте ли със спрей-омекотител на Сано? Много е силен, траен и може да се пръска и на сухи дрехи. Аз моя го имам от една година и още не мога да го изпръскам 😁

# 711
Аз съм удивена от трайността на:
Скрит текст:

# 712
Този омекотител е доста траен. Гръцките капсули на Skip, които споменахме преди няколко страници обаче ме разбиха. В момента сме на почивка, куфара мирише на аромата им от дрехите, които съм  прала. Утре ще си набавя още.

# 713
Днес прах две перални с чаршафи с това :
https://www.klasiko.bg/bg/product/i25531/%D0%9E%D0%BC%D0%B5%D0%B … %D1%82%D1%8F.html .
Мирише страхотно  . Аромата е силен , както на  повечето омекотители на Сано . Обикновено ползвам Sano Gentle Breeze , но беше изчезнал , та взех този . До вчера омекотителите концентрати на Сано в емаг бяха на промоция на около 6 лв , имаше и безплатна доставка през приложението , та си поръчах два броя от обичайния .

# 714
  • Пловдив
Не мога да открия дълготраен аромат и т`ва е...след изсъхване на нищо не миришат тия дрехи, камоли да ги сгънеш в гардероб и после да усетиш аромат... Незнам кво да пробвам вече.
Пробвахте ли със спрей-омекотител на Сано? Много е силен, траен и може да се пръска и на сухи дрехи. Аз моя го имам от една година и още не мога да го изпръскам 😁

купих розовия, да...доволна съм Simple Smile

# 715
Омекотител на Сано,чак удря в носа от аромати Simple Smile

# 716
  • София
Поправете ме, ако греша, но спреят на Сано е ароматизатор за дрехи, а не омекотиел. Ползва се в сушилня, като се впръсква 10-на пъти малко преди края на цикъла на сушене (разби ра се се спира уреда, преди да се сложи Grin), върху сухи дрехи, или върху чсти пране, простряно да съхне, т.е. извън пералнята.

# 717
Поправете ме, ако греша, но спреят на Сано е ароматизатор за дрехи, а не омекотиел. Ползва се в сушилня, като се впръсква 10-на пъти малко преди края на цикъла на сушене (разби ра се се спира уреда, преди да се сложи Grin), върху сухи дрехи, или върху чсти пране, простряно да съхне, т.е. извън пералнята.
Имат и за сушилня, и като ароматизатор за дрехи, тапицерии, пердета и т.н.

# 718
# 719
Тези капсули как са?
Ето това видях в интернет като състав:
15-30% анионни ПАВ, нейоногенни ПАВ; 5-15% сапун; <5% фосфонати, Ензими, парфюми (Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool)

И този омекотител като аромат

Последна редакция: вт, 23 авг 2022, 14:31 от fsyyy

Общи условия

Активация на акаунт