Перилни препарати и омекотители – 69

• 46 266
  • 737
  •   1
Отговори
# 180

Мнение за капсулите...и за гела  де...
На Ариел знам че са добри, но аромата ми е прекалено силен и една идея неприятен, за  мен..
Дали се струва да пробвам тези капсули Персил ...
И на добра цена ли са ...това в К. Другата седмица

.
Аз съм доволно от капсулите , перат добре ,аромат при мен почти няма .Аз предпочитам течния вариант .

# 181
Тези, обаче за бяло мм я е качил нависоко и не мога да снимам

Може ли да ми разясните как я ползвате и дали е подходящо за бебешко пране? Това се слага при по-замърсени дрехи или?

Прочетох темата назад, но не намерих отговор на въпроса ми. Някой може ли да ми препоръча прах/гел за пране за петна от храна. Бебето е на 10 месеца, до сега перях с Персил сензитив гел и праха сензитив от ДМ. Вече има много петна по дрехите и до сега накисвах с Фрош спрей и изпирах. Сега обаче почти всички дрехи са а храна, така че ми се вижда безсмислено да кисна и пръскам всичко.
Има ли перилен препарат, който би се справил или други идеи за пране?

Редактирам се само да допълня, че живея в чужбина, така че всеки препарат от западни страни би бил полезна препоръка. Препарати от Гърция, Турция и тн няма как да намеря.

# 182
Ако си от Германия , Sil  Saptil

# 183
Има ли в момента някъде качествен прахообразен за бяло под 10лв?

# 184
Аз харесвам собствената марка на ДМ

# 185
В емаг днес има 30 и 40% намаления и БД през апа...аз поръчах това онова, че се бях поошушкала откъм прахове...

Не им виждам съставите, за това не обичам от там са поръчнам, но тъй като за цветно основно ми трябва...викам няма какво да объркам.
Ариел цветно прах  , 60 пранета , за 28 лв.
И един Персил уж за бяло 40пр. за 17 лв..но ще го видя като дайде колко кисл.избелители има, че не знам картинката колко е вярна. Уж актив клийн...ама ще го видя...

Павлина, аз взех този..идва под 10 лв..но не знам същият ли ще дойде и дали ще има избелители

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 19:50 от teta75

# 186
28 лева за 60 пранета Ариел ? Не е ли много ? Аз немския го намирам за 30 лв , 70 пранета ...

# 187
Не знам. ОК ми е на мен като цена...гледам да е около 7-9 лв за 18/20 пранета. Този стъпва на около 9 лв.
Ариелът си върви по-скъп от персила.
От него пък нямаше за цветно в емаг.

Персилът пък ми стъпи на 8.50 за 20 пр.

Не намирам по-евтин аз. А сега няма и доставка.
От немско само доставката ще ми е 20 лв...

А така ММ ще мине да го вземе с колата от спиди, и така....

# 188

Вчера си купих този прах за пране с обещание , че изпира много добре..😉
Пък ще видим..🙂
Купих го от физически магазин за вносни препарати..за 15 лв. 🙂

# 189
  • Ст Загора
Този Ленор не бил добър ,бно не съм го пробвала.

# 190
Този Ленор не бил добър ,бно не съм го пробвала.
Използвала ли си го?

# 191
  • Ст Загора
Не съм скоро питах тук , имаше го ппри нас . Казаха , че не бил кои знае какво .Пробвай го .

# 192
Здравейте, търся съвет .Купих на малката  дънкови сукманче в преливащи цветове бяло и светло синьо.Тя разбира се падна пред блока в прахоляка .Петната напръсках с Sano препарат и прах първи път с бебешки прах и после с Ариел и все още си стоят . Сякаш петната са се набили в материята .Какво да пробвам?

# 193

Здравейте! Поизчетох някои от последните теми, както и тази. Научих много нови неща от вас и както много домакини, аз също мислех, че прах за пране не се разтваря, че течният е по-хубав и не знам още какво. Но! Имам още много да уча и теоърва започвам да пробвам различни неща. Проблемът е, че не съм още сигурна в знанията си. Пък и се обърках от някои неща. Затова искам да ви попитам за съвет. Видях във Фантастико промоция на прах Ариел. Ще кача снимка на точния вид. На този за бяло пишеше 5-15% избелители. Въпросът ми е това ли препоръчвате от официалния внос? Цена 14,39 за 40 пранета.

# 194
Този е. В елитис както някой по-рано писа има персил 15-30%.

Общи условия

Активация на акаунт