Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • На изток от Ада
Взех Ариел с ленор прах за цветно .

# 256
На промоция ли,гледам им вдигнали цените.

# 257
Моля да мнение, ако някой от вас е използвал този препарат за петна.
https://bornbg.com/product/ariel-fleckenentferner-white-500-gr/
Петното е от препарат, с който бях натъркала някакво петно, и аз не знам от какъв произход, на почти бели дънки.
Ще съм благодарна на предложения. Дотук използвах спот, Вениш и HG, без резултат.

# 258
Моля да мнение, ако някой от вас е използвал този препарат за петна.
https://bornbg.com/product/ariel-fleckenentferner-white-500-gr/
Петното е от препарат, с който бях натъркала някакво петно, и аз не знам от какъв произход, на почти бели дънки.
Ще съм благодарна на предложения. Дотук използвах спот, Вениш и HG, без резултат.

Една приятелка ми беше отсипала от този препарат ,на мен ми изпра петно от червено вино от бяла  покривка .Аз бях киснала преди това . След това ми изпра и петна от ягоди и череши без  третиране с друго. Според мен става ,но не е нещо уау. Аз смесих от препарата с праха за пране за бяло.

# 259
Благодаря. Ще пробвам и аз по този начин.

# 260
  • На изток от Ада
На промоция ли,гледам им вдигнали цените.
Ами да на промо , но в местен магазин , 7 лв за 18 пранета. Да и праховете вдигнаха .

# 261
Благодаря , Наси , да , така е.

# 262
Петно от дъвка или нещо смолисто има ли шанс да се махне и с какво ? Сложих спот но според мен няма да се справи. Панталонките са светло сиви, чисто нови, първо обличане Worried

# 263
Петно от дъвка или нещо смолисто има ли шанс да се махне и с какво ? Сложих спот но според мен няма да се справи. Панталонките са светло сиви, чисто нови, първо обличане Worried
Доколкото си спомням, дрехата се слага във фризера, за да замръзне дъвката, след което се изстъргва внимателно с ножче или друг остър предмет.

# 264
Предполагаемата дъвка е изтъргана, тоест няма нищо наслоено, ако въобще е било дъвка. Самото петно е сиво-черно и стои като като "втвърдено"

# 265
Дъвка на копринена рокля са ми махали в ателие за химическо чистене.

# 266
Смола и восък съм махала , като върху мястото сложиш вестник или  друга някаква хартия и отгоре с ютията...🙂

# 267
  • гр.Пловдив
Разкошни са тези в пликчето
Уникален аромат и изпиране,докато дисковете в кутиите не ми допадат

И тези ми харесаха много 

# 268
Аз помня с вестник отгоре и после се глади.
Или кока кола.

# 269
Не рискувайте с вестник. Преди години приятелка съсъпа дреха, защото вестникът пусна печатарско мастило. По-добре бяла салфетка-под и над петното.

Общи условия

Активация на акаунт