Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 491
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Аз пък мразя дрехите на шкурка . За кърпи особено , ужас . Много омекотители пробвам , когато не суша в сушилня, но с нищо не се получава . И Софтлан , и Ленор , и Сано , от Yumos и Bingo Sensitivе положението е много зле .
Но си зависи и от пералня . Преди години с едно старо Беко всичко си беше меко , независимо , че съм перяла само с ТеоБебе и ОМО . С глупости като Fresh Care при сегашната ми пералня , или пък като допълнително пара като с тази на майка ми , резултата е еднакъв - никакъв .

# 301
Аз за аромат понякога капя омекотител направо върху дрехата.

# 302
Както писах в една друга тема, Ариел при мен не остава никакъв аромат. Когато ползвам омекотител (добавям по-малко от указаното количество), слагам на хавлиени кърпи и спално бельо, по материите си остава доволно аромат при все, че всичко минава през сушилня.
А Бочко няма да го ползвам, просто защото българска марка няма финансовия капацитет за научни изследвания и разработки, камо ли пък за 100 произвеждани продукта. И като добавиш, че крайните продукти са им на някакви символични цени, ти става ясно що за качествени суровини са вложени в тях. 2+2=4

# 303
  • Пловдив
Аз харесвам дрехите да миришат на прах за пране - най-силно миришат Skip/Coral,Ariel оставя по-слаб аромат,ползвам и омекотители заради аромата,а за омекотяването-сушилнята помага.Купувам само премиум клас перилни препарати,никога няма да купя Бочко,Бонукс,Савекс...не правя компромис с качеството.За аромат ползвам и етерични масла,обожавам жасминовото масло,цитрусовите-също.

# 304
Djordja, само за информация: Лавена имат много добре оборудвани, нови лаборатории.
Използвам само техните продукти за крака. Един от малкото кремове с 25% уреа е техен.
Иначе и аз не бих прала с техен препарат. Те са си козметична компания.

Последна редакция: вт, 14 юни 2022, 09:16 от petiaivanov

# 305

Тези ок ли са?

# 306
Това почистващото става. Другото не съм го използвала.

# 307
  • Сливен
кърпичките са супер.Лидлските също са добри и мисля малко по-евтини.

# 308
Благодаря ви,довечера ще пробвам препарата.

# 309
  • София
Аз само този препарат на к2р за почистване ползвам и мога смело да кажа, че е страхотен, от това, което се вижда, разбира се. Отвътре не знам какво е...

# 310
И аз обичам да ми мирише и на прах, и на омекотител...оообаче, както знаете не моа го докарам никак Confused  Ся като ги извадя миришат и до там.Без омекотител пък стават кат шкурка и пак няма аромат.
Пера от доста времв с бял и цветен на ДМ.
Тези на ДМ които аз съм ползвала наистина нямат никакъв аромат. Аз в момента съм с Фелче Азура с марсилки сапун, страхотна миризма на чисто ми оставя.

# 311
  • София
Феличе течен съм ползвала и е страхотен, наистина!
А прах има ли, или е само течен?

# 312
  • Пловдив
И аз обичам да ми мирише и на прах, и на омекотител...оообаче, както знаете не моа го докарам никак Confused  Ся като ги извадя миришат и до там.Без омекотител пък стават кат шкурка и пак няма аромат.
Тези на ДМ които аз съм ползвала наистина нямат никакъв аромат. Аз в момента съм с Фелче Азура с марсилки сапун, страхотна миризма на чисто ми оставя.
такъв ли...?
https://apteka.framar.bg/30091064/%D1%84%D0%B5%D0%BB%D1%87%D0%B5 … 1595-%D0%BC%D0%BB

# 313
  • Пловдив
Много скъпо е във "Фрамар" Фелче Азура,във Виа Тракия(ciao.bg) е 9,20ст бутилка за 32пранета!Но собствениците са италианци,зареждат големи количества и продават на много добри цени.

# 314
такъв ли...?
https://apteka.framar.bg/30091064/%D1%84%D0%B5%D0%BB%D1%87%D0%B5 … 1595-%D0%BC%D0%BB
По-скоро е това https://remedium.bg/felche-azzurra-techen-perilen-preparat-alepp … p-1-595l-058139/p

Общи условия

Активация на акаунт