Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 494
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Под 8 лв съм виждала бутилка за 32 пранета от Фелче Азура .

# 316
  • Пловдив

Да,синята папрат(felce azzurra) не е скъп,преди години имаше сух прах за пране,но само за бяло,беше много добър.

# 317

Да,синята папрат(felce azzurra) не е скъп,преди години имаше сух прах за пране,но само за бяло,беше много добър.
Суперконцентрат прах имаше преди , 35 пранета .

# 318
Много ми харесва аромата му, аз си взех от Ремедиум по седем и нещо на промоция. Сега виждам редовната цена, струва си според мен. Пера с този със сапун бяло и устойчиви цветове и ми изпира чудесно.

# 319
Тези на ДМ които аз съм ползвала наистина нямат никакъв аромат. Аз в момента съм с Фелче Азура с марсилки сапун, страхотна миризма на чисто ми оставя.
А като изпиране как се справя?
Редактирам, защото не мога да изтрия мнението. Видях добрите отзиви. Благодаря. Ще пробвам.

# 320
Съвсем добре си пере, бялото ми е бяло, доволна съм.

# 321
Здравейте!
Малка консултация с вас да направя относно перилните препарати. От години купувам само течни. Последно влязох в магазина, нямах време да ровя и попитах къде са перилните, продавачката ми предложи веднага "на промоция", като й казах, че искам да е универсален, а не за бяло пране, ми обясни, че това с бялото и цветното пране било трик на големите фирми Ариел и Персил, за да продават повече. Всеки "хубав" прах бил един! Simple Smile
Та се сдобих с Ymos  (Юмош, турски) за 42 пранета. Освен че мирише гадно, погледнах дозировката 60 мл за 2-3кг пране незамърсено много.
Не е ли подвеждащо да се обяви голям брой пранета за супер малко кг дрехи?

# 322
Тая продавачка е тъпа на галош . Само глупости ти е казала . Има си прахове за бяло и за цветно отделно .
Праховете са по-хубави от течните и капсулите .
Yumos e  light duty перилен препарат , за специализирани тъкани . Това е причината за дозировката . Подобен е на Первол .

# 323
  • София
Благодаря, не съм го ползвала и ми стана интересно. Иначе за бебешки прах кой бихте препоръчали?
Тео Бебе.

# 324
Зомби21,  купувай прахове отделно за бяло и цветно. Въздържай се от турски, защото не са концентрирани и имат поне тройна дозировка в сравнение с европейските - купуваш голям чувал, а се оказва, че пранетата са колкото на нормален прах. Даже някои турски дозировки не се събират в чекмеджето на пералнята. Персил за бяло и Ариел за цветно са си чудни прахове от нашите си.

# 325
Тая продавачка е тъпа на галош . Само глупости ти е казала . Има си прахове за бяло и за цветно отделно .
Праховете са по-хубави от течните и капсулите .
Yumos e  light duty перилен препарат , за специализирани тъкани . Това е причината за дозировката . Подобен е на Первол .
Ами то аз я заподозрях, но да споря нямах време и никакво желание.
Благодаря много за уточнението.
Ще се реша и ще взема прах следващия път. Ще гледам да го измисля, преди да отида и да ми пробутат нещо.
Ами хич не съм доволна от този - мирише ужасно, харчи тройно... А по принцип не съм претенциозна и направо не ми се вярва как може да има подобна миризма.

# 326
  • София
Какво значи за се продават повече? 😂
Дали ще изпереш 5 перални с 2 вида прах или с един, все са 5 перални...
Ох, те тия избелители там ги пишат да има...

# 327
Мнение за скип? Знам, че гръцкия е хубав, а тук?

# 328
  • Пловдив
Мнение за скип? Знам, че гръцкия е хубав, а тук?

Скип е много добър прах за пране,на мен ми е фаворит,ползвала съм гръцки и френски,нямам забележки,безупречно изпиране,а тук(предполагам в БГ) го има само в магазините за паралелен внос или онлайн.

# 329
Почистих пералнята снощи.
После свалих филтъра и понеже няма как да стане с купа или нещо подобно да се оттече мръсната и застояла вода купих бебешки памперси и воаля Simple Smile
Измих и чекмеджето и подсуших всичко.
Външно направо блести.

Иначе изпрах петно от череши с помощта на Денкмит - прах за бяло.
ПП - и на мен ми харесва да ухае на прах , чисто.

Общи условия

Активация на акаунт