Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 502
  • 737
  •   2
Отговори
# 345
В Гърция има ли Скип за цветно? Зная, че там предпочитат праховете за бяло, но пък може да имат изключение...

# 346
Според табличката от 1 стр, Ава в Италия е висок клас на  производител който на мен поне не ми е познат.

# 347
  • Пловдив
В Гърция има ли Скип за цветно? Зная, че там предпочитат праховете за бяло, но пък може да имат изключение...

В Гърция Скип за цветно има течен и капсули,но Ариел и Ленор за цветно имат и прах за пране.

# 348
  • На изток от Ада
Няма прах в Дм за в техният говоря онзи в пликовете , има в картонени кутии само. Въобще няма ни за бяло ни за цветно ! Скоро имаше само за бяло ... ЩЕ видя и в другото ДМ

# 349
Може да са сменили само опаковката. Няколко години купувах от техния прах за съдомиялна в плик. Сега е в кутия.

# 350
Според табличката от 1 стр, Ава в Италия е висок клас на  производител който на мен поне не ми е познат.
Погледнах я аз табличката, ама бая се е променила опаковката на тази AVA (ползвала съм в Италия преди емнайсе години Simple Smile  и много вода е изтекла от тогава ), а и не знам кой я произвежда сега и дали не е "бяло-цветна".

# 351
производител който на мен поне не ми е познат.
Reckitt произвеждат доста известни марки - Finish за съдомиялна , Calgon , Weiser Riese за Германия , Lysol , Dettol.
nasito8988 ,DenkMit имаше за бяло преди 1 седмица в магазина в който ходя , за цветно няма . Повечето от бебешкия беше в пликове , имаше 1-2 кутии .
Пролетно Цвете , В Гърция Skip за цветно прах няма , има в тъмносини бутилки и кутии гелове и капсули .
petiaivanov ,AVA мисля , че вече не се произвежда . Пък и да се произвежда , не е от Reckitt . В списъка им с марки не я намирам. https://www.reckitt.com/brands/
Иначе и когато беше тяхна , според мен си беше боклук . Никога не съм я харесвала , нито нея , нито споменатото Dero .
От Италия бих си домъкнала Dash ако има на промоция и някоя друга бутилка Ленор , нищо друго от там не харесвам .

Последна редакция: пт, 17 юни 2022, 21:56 от blueberrу

# 352
Благодаря, blueberry. Явно се произвежда, но от друг. Има предлагане.
teta_75, как така не си ги чувалА - я гледай: то Дюрекс, то стрепсилс, то Виит, то Нурофен, то Финиш.....  (майтая се естествено. И аз не ги знам какво произвеждат..)

# 353
Ами не съм ги чувала. Което не значи че не ги бива..ама за мен са непознати Grinning нищо не знам за тях и нищо не ми говори...

Някъде на промо препарат за почистване?, Евтин, че с тая инфлация....в лидл няма, снощи тэрсих там, ама тц...

# 354
Да се върна на балоните. Имало някакви балони,  произведени в Италия, който се перяли с прахчета на хейтмън. Но аз така или иначе бягам от тези балони като дявол от тамян. На скоро гледах сеира на една кокошка на площадката, която беше много силна - вилна. Дала едно шишенце на едно хлапе, то с една хубава бяла рокличка и се залива и залива. Казах и, че това нещо не се пере, тя заяви, че в нейната пералня Миле всичко се изпирало. Викам си на ум - ще си приказваме утре. И на следващия ден като почна да се жалва, че не се изпрало, любима рокля било!  Патка! Trollface

# 355
Да се върна на балоните. Имало някакви балони,  произведени в Италия, който се перяли с прахчета на хейтмън. Но аз така или иначе бягам от тези балони като дявол от тамян. На скоро гледах сеира на една кокошка на площадката, която беше много силна - вилна. Дала едно шишенце на едно хлапе, то с една хубава бяла рокличка и се залива и залива. Казах и, че това нещо не се пере, тя заяви, че в нейната пералня Миле всичко се изпирало. Викам си на ум - ще си приказваме утре. И на следващия ден като почна да се жалва, че не се изпрало, любима рокля било!  Патка! Trollface

Стана ми ясно вече , че ще избера на детето един тоалет специално за правене на балони.Мен не ми е жал ,не купувам скъпи дрехи на щерката .

# 356
Ами не съм ги чувала. Което не значи че не ги бива..ама за мен са непознати Grinning нищо не знам за тях и нищо не ми говори...

Някъде на промо препарат за почистване?, Евтин, че с тая инфлация....в лидл няма, снощи тэрсих там, ама тц...
Другата седмица в Кауфланд ще има на 3 лв - HEITMANN

# 357
Направо 2 ще награбя. Много благодаря.

# 358
Моя малкия син, пък заля с течност за бароните да то доста обилно, цялото почти от тези големите..
Цял крачол, предница на блуза, и най вече цялата количка...
Всичкото се изпра, без специалности..
Не бяха бели дрешките, на блузката беше светло синя 🙂
Зарадвах се, че са им " подобрили" формулата 😅

# 359
Какво мислите за Ариел с Ленор? Преди няколко седмици го видях на промоция, беше 5 и нещо, без да мисля го взех. За прах става дума. Чак днес стигнах до него и пуснах една пералня, надявам се да е читав.

Общи условия

Активация на акаунт