Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 517
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Един хак :

# 361
Оооо, супер идея с мрежичката. Че като ми се залепи за гуменото уплътнение и се отказвам от капсули поне за една седмица.

# 362
Оооо, супер идея с мрежичката. Че като ми се залепи за гуменото уплътнение и се отказвам от капсули поне за една седмица.
И аз поради тази причина Joy
Плюс цветоулавящите кърпички.

# 363
Отзиви за този?

От Омото и двата ли са хубави?

# 364
Другата седмица ще има прах Ариел Окси 6 кг, 40 пранета за 19 лв . Само събота и неделя .

# 365
А къде ще го има този Ариел Окси 🙂

# 366
А къде ще го има този Ариел Окси 🙂
Пропуснала съм да напиша , бях прикачила линк , но нещо не е излязъл . В Тмаркет

# 367
Какъв в този Ариел? Ако сметнем грама/пране се получава 150 грама за пране. Не зная от конкретния прах колко милилитра са 150 гр./обикновено около 210-220 мл/Този явно не е концентриран.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 09:42 от W

# 368
Не бих купила прах за пране от Т Маркет. Веригата продава доста фалшиви стоки, та няма да се учудя, ако и прахът е фалшификат.

# 369
Голямо чудене пада. Турски Ариел е този.

# 370
Скоро закупих Омо прах (Ultimate) и малък омекотител Lenor Gold от Ivis и честно казано съм впечатлена от трайността на омекотителя и качеството на праха. Не знам защо бях леко резервирана към стоките, предлагани в този магазин, но определено ме изненадаха.
Може ли отзиви за това Омо?

# 371
Какво общо има магазина с праха?
Прахът е добър, писано е, аз ползвам варианта с избелителите.

# 372
Скоро закупих Омо прах (Ultimate) и малък омекотител Lenor Gold от Ivis и честно казано съм впечатлена от трайността на омекотителя и качеството на праха. Не знам защо бях леко резервирана към стоките, предлагани в този магазин, но определено ме изненадаха.
Може ли отзиви за това Омо?

Това Омо е хубаво ,но е за светли дрехи ,не си спомням обаче аромата колко се задържаше.С това Омо бялото няма да ти е бяло ,но го ползвай както решиш!

# 373
Тези прахове на denk mit ли хвалехте?

# 374
  • На изток от Ада
Не , друг е раха на ДМ . В пликове беше .

Общи условия

Активация на акаунт