Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 524
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Ако не пере, както подозирам, спокойно ще става за миене на ръце.

# 391
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Сода и кислородна вода опитай за петното. 1 към 1 беше пропорцията.
Аз бих сложила сода на петното и бих заляла с кислородната вода.
По-зле едва ли ще е... Но имай едно на ум, че може да избелее.
Други препарати - спот, тайфун.
С тайфун махнах кетчуп от бялорозова рокля, но не съм сигурна, че нямаше да се изпере и без спрея.
Благодаря за предложението. Ще купя утре кислородна вода и ще пробвам. Така или иначе в този вид не може да се носи, та и да избелее... Ще пиша за резултата.

Сода за хляб, кислородна вода и препарат за съдове в пропорция 1:1:1.

# 392
Ако не пере, както подозирам, спокойно ще става за миене на ръце.
Еее, ти ме нагласи 🙂а аз си мислех, че е много добър

# 393
Sherilyn, видях кой трябва да е, ама нямаше и не знам защо реших, че показаните от мен са малките му разфасовки. Така или иначе вече купих от тях за цветно, ще видим как ще се държи и при мен.
Попринцип развасофките са с еднаква опаковка на вид, просто размера е различен. Интересно ми е да кажете мнение после. Аз така или иначе прах не съм ползвала от този вид, а само гел. Може прахът да си е читав.
За пране - изпра си. Нямам забележки, но може би няма да повторя, не е нищо особено. Няма никакъв аромат (което за мен е не е проблем), почти не се пени, но е факт, че се справи съвсем прилично с прането. Иначе в състава пише, че ПАВ са от растителен произход, не знам дали ще се справи с по-сериозно замърсяване.
Чакаме бебе скоро, може би ще го оставя за нашите дрехи за първите дни като по-щадящ вариант и предвид липсата на парфюм.

# 394
Момичета, мнения за прах Chante Clair бебешки? Препоръчаха ми го в магазин за паралелен внос, но реших първо да мина на одит тук😃

# 395
Гел или прах ?

# 396
Момичета, мнения за прах Chante Clair бебешки? Препоръчаха ми го в магазин за паралелен внос, но реших първо да мина на одит тук😃
Принципно пера с прахове, но съм изпробвала и почти всички течни на Шанте Клер, като с тях пера предимно изкуствени и смесени материи, и мога да кажа, че са много добри. Праховете не съм изпробвала, тъй като съм виждала само универсален.

# 397
# 398
Скрит текст:
Сода и кислородна вода опитай за петното. 1 към 1 беше пропорцията.
Аз бих сложила сода на петното и бих заляла с кислородната вода.
По-зле едва ли ще е... Но имай едно на ум, че може да избелее.
Други препарати - спот, тайфун.
С тайфун махнах кетчуп от бялорозова рокля, но не съм сигурна, че нямаше да се изпере и без спрея.
Благодаря за предложението. Ще купя утре кислородна вода и ще пробвам. Така или иначе в този вид не може да се носи, та и да избелее... Ще пиша за резултата.

Сода за хляб, кислородна вода и препарат за съдове в пропорция 1:1:1.
Благодаря. А има ли значение колко % ще е кислородната вода?

# 399
"Професионален" значи че е в големи разфасовки, не че качествата му са профи...
Съставът знаеш ли какъв му е, като поръчваш?
Бяха много любезни от сайта и веднага ми пратиха съдържанието, но е на италиански 🤔

# 400

Това е състава.

# 401
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря. А има ли значение колко % ще е кислородната вода?

3%

# 402
А защо професионален да значи, че е в голяма опаковка? Професионалните препарати не са ли по-специализирани? Не вярвам да перат с такива за дома?

# 403
Скрит текст:
Това е състава.
Това кутията с евлкалипт ли е?

Последна редакция: вт, 21 юни 2022, 13:45 от petiaivanov

# 404
"Професионален" значи че е в големи разфасовки, не че качествата му са профи...
Съставът знаеш ли какъв му е, като поръчваш?
Бяха много любезни от сайта и веднага ми пратиха съдържанието, но е на италиански 🤔

Аааааа, а КЗП, етикет, български език, нещо Satisfied

А защо професионален да значи, че е в голяма опаковка? Професионалните препарати не са ли по-специализирани? Не вярвам да перат с такива за дома?

Точно това значи. Ако се съмняваш, дай му състава и сравни с този на непрофи прах...например.

Общи условия

Активация на акаунт