Перилни препарати и омекотители – 69

• 47 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Е, добър, лош - няма да го изхвърля. Пък и аз не съм много претенциозна, щом Фелче Азура ми харесва как пере......

# 451
  • Велики Преслав
Е, добър, лош - няма да го изхвърля. Пък и аз не съм много претенциозна, щом Фелче Азура ми харесва как пере......
И аз моето Омо деКа ми го оплюха много ми допада. Има страхотен лек аромат, много добре ми избира и не се пени. Лесно се изпраква и дозата му е лека.

# 452
Кой от тези е хваленият?  Или всичките са еднакви?
Има ли някой по-добър?

А за пяната, на мен ми се струва, че ако има много пяна, изпира доста по-добре, както при сапуна.

Последна редакция: ср, 29 юни 2022, 20:31 от fsyyy

# 453
Аз съм ползвала първия и третия - супер са си според мен. Омото ми харесва и заради силния аромат, аз обичам да ми остава аромат на препарат по прането.

# 454
Моят последен опит с Омо е негативен. Прах за бяло не ми изпра някакво елементарно петно, не помня вече какво. Бях споделила в темата. Последно си взех пак този на ДМ за бяло.

# 455
Моля ви се , колко пъти ще я коментираме тази пяна . Тя не пере и е излишна .
Разлика между 1 и 2 вариант няма . Третия няма избелители и е да цветно .

# 456
Как се махаше оцветяване на дрехи от друга дреха? Помня, че с цветоулавяща кърпичка, но с какъв перилен препарат, течен или прах? 🙄

# 457
Как се махаше оцветяване на дрехи от друга дреха? Помня, че с цветоулавяща кърпичка, но с какъв перилен препарат, течен или прах? 🙄
прах за бяло

# 458

А за пяната, на мен ми се струва, че ако има много пяна, изпира доста по-добре, както при сапуна.

Хубавите препарати не трябва да се разпенват. Пяната също така много товари моторът на пералнята и я съсипва бързо. Сериозните компании за перилни препарати спонсорират цели научни групи, които работят върху НЕ-разпенването на препаратите.

# 459
Кой Коколино най ви харесва?
Има един с розово, какво мислите занего?

# 460
Кой Коколино най ви харесва?
Има един с розово, какво мислите занего?
Тъмносиня бутилка .
Розовите са много сладникави за мен .

# 461
Белият, сензитив, ако говорим за омекотител. Има нежен аромат. Имам и синия, доста е траен. Розовият го мирисах в магазина и не ми хареса.

# 462
  • На изток от Ада
Аз ползвам в момента розово Коколино , харесвам го . Въпрос на вкус е .

# 463
В Дм са заредили прах на Frosch , Frosch Baby внос от Германия , с 5-15 % кислородни избелители , 18 пранета за 12 лв .
DenkMit прах за бяло също имаше , 20 пранета за 5.75 лв .

# 464
  • София
В Била Ariel aquapowder 40 пранета е на 15.70 лв.
Забърсах един за бяло, но се чудя дали да не взема по 1 кутия резерва.
Прах с него без омекотител, много хубаво мирише.

Общи условия

Активация на акаунт